niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zamach-kolejne dowody

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zamach-kolejne dowody

hurtownia z art fryzjerskimi i kosmetycznymi jest na małachowskiego miesci się w piwnicy w tym ciagu sklepów co jest perfumeria i pizzeria deadgelo

joł

onuca

bo lubimy pieprzyć :)

Treść jest ukryta

Witam wszystkich!
28 marca zdawałem TSF w Pile i do dnia dzisiejszego nikt do mnie z KWP w Gorzowie Wielkopolskim nie zadzwonił w sprawie terminu multiselectu...i teraz nie wiem czy lecą w kulki, czy Gorzów to bardzo specyficzne miasto i po prostu tak długo muszę czekać!?
Z tego co wiem to np. w Szczecinie czy w Poznaniu po ok. 3 tyg. termin multi był znany!
Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji lub potrafi mi odp. to wielkie dzięki!!!

VizeV co zabrakowalo ci pomyslow i kopiujesz innych slowa i wypowiedzi jestes żałosny, żal:)

Nie, nie będzie to temat typowo łomżyński, o osiedlu, czy coś w tym rodzaju. Będzie to wspomnienie. Może młode pokolenie coś zrozumie, przetworzy i zachowa dla siebie wsłuchując się w tekst piosenki jednej z najlepszych polskich wokalistek. Może...
Daj Boże!

Udanego dnia życzę! :)
http://www.youtube.com/watch?v=Tl5L5zrI7uo

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Co do tej Yamaszki to fajny jest motor lecz niestety na razie trochę dla mnie za drogi .
A co do sprzeczki o automacie to ja wolę biegówkę ponieważ redukujesz i jedziesz a np. pod górę albo bo piaskowej drodze automat trochę się muli .

coś Ci musi słabo iść skoro na necie popołudniami siedzisz.

Siemanko, co sadzicie o DJ-u Hazelu ????? z tego co wiem ma sporo zwolenników jak i przeciwnikow, z tego co wiem to gra w Amnesii Maxx, hmm ????

kobito, jajeczkujesz, czy co?

hej macie moze jakis nr do tego sklepu na rogu ul.wiejskiej i ul.pięknej... i jak on sie nazywa>???

polecam dr. Poppe na ks. Anny obok SzP 9 . Chodzę tam z moją 3,5 latką.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

nie gra tylko ma zagrac , ciezko ci dupe ruszyc i wpisac na wrzute albo google "HAZEL" ???? :||||||

hmmmm?

widocznie nie pracowałeś nigdy w gastronomi i nie wiesz że w gastronomi to są przerwy godzinne gdzie klientów nie ma a potem 20 osób na raz żuca się :) ale pozatym chciałem uaktualnić temat :) ps. skoro mam internet to czemu miałbym nie korzystać ?

Takos

Drogi Karol - 89 >>>>
Można tak powiedzieć , że już masz oblany MS. Jak taki długi termin ci wyznaczyli, to mogę ci powiedzieć : Spotkamy się za rok. Wiesz , teraz mają chętnych do służby od H**a i mają w czym wybierać . Więc , życze ci powodzenia na MS.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Chyba mozna na akademickiej tam gdzie sie smieci opłaca.

Wszyscy należą do Pis-u !!popieram stanowisko tego klubu!!przecież ten HIPER market ze stancją benzynową mozna było ulokować na obrzeżach miasta !!!a nie w centrum miasta !!gratuluje pomysłu teraz mamy tiry w centrum miasta!!po co te akcje z wojska Polskiego!!!i ze tiry nam utrudniają sami je zapraszamy do centrum!!!!

hah każdy by chciał ja też;-] ale teraz mało ofert w tej branży

Jeśli z jakiś względów interesuje Ciebie moje wykształcenie to podstawówkę mam ukończoną, co więcej, nawet jestem po studiach.. tylko nie rozumiem do czego to ma dążyć? Są ludzie, którzy z przyczyn losowych nie mogli się dalej kształcić jednak nie znaczy to, że są mniej inteligentni i mają braki np w sposobie wypowiadania się, które występują u Ciebie. We wcześniejszej mojej wypowiedzi nie zostałaś nawet bezpośrednio przeze mnie skrytykowana, tylko zwróciłam uwagę na utworzony przez Ciebie 'neologizm', bo nie wiem jak to inaczej nazwać..a co do podwójnego wpisu to zawinił serwer..no chyba, że ewentualnie los uznał, że niektóre rzeczy trzeba powtarzać pewnym osobnikom w celu utrwalenia..:P Nie mniej, nie mam zamiaru kontynuować tej dziecinnej pyskówki i wypełniać Ci wolnego czasu, także ciągnij tą zabawę z kimś innym. Pozdrawiam

Kingdeo, ja podlegam pod Radom! Najgorsze jest to czekanie!

Daj jakiś namiar to ci powiem.
Nie na forum.

WoW Twój "koleszka"...ehh...nie spuść się z tego powodu, że to Twój "koleszka" i ma Porsche...bo nie masz się czym chwalić...

Treść jest ukryta

tak, jade na dłuższy czas.

ale myślę, że dam radę Ci pomóc, nawet jak mnie nie będzię w Łomży.

wielka strata dla muzyki, był fenomenalny w tym co robił........................................:(((

gdzie można nazwijmy to doprowadzić paznokcie do porzadku? chodzi mi głównie o skórki piłowanie i polerowanie? bez żadnego malowania itp. jak się kształtują ceny?

powiem tak tyle to i naszą aleją gwiazd da się jechać co nie znaczy, że jest to droga przystosowana do takiej prędkości :P, raz się uda a raz nie ......
dla mnie najważniejszy punkt 1 i 4, wiec możesz się nie zgodzić z 2 :D

A ja szukam swoich stringów. Widział je kto ? Są czerwone z brązowymi śladami.

Takos

Jakie wybielił to choroba baranie.
Szkoda że umarł tak wielki człowiek

Jeśli szukasz kosmetyczki, to u mnie w łazience ze dwie leżą i praktycznie w każdym sklepie z kosmetykami znajdziesz ;o)
A jeśli chodzi o zabiegi i półzabiegi rozejrzyj się lepiej za kosmetologiem, który ma ukończone co najmniej studium, chociaż są w Łomy osoby, które mają już i mgr z kosmetologii :o)

mnie dziwilo ze jechal za tirem w kolumnie i pokazywalo 190

Treść jest ukryta

jestescie ułomni,ochroniarze to nie sad rodzinny,nie beda orzekac czyja jest wina,oni maja utrzymac porzadek na zabawie,za wszelko cene.Droga sprawa to taka ze powinni byc swiadomi,ze mozna zrobic komus kuku,ktos zadzwoni 997 i wtedy jest obsrywka,jesli nie sa tego swiadomi,to oni sa ułomni.Jesli ktos chce sie prac,to niech wychodzi 3km od zabawy a nie na jej terenie,ale ktos pod wpływem oby tylko alko nic nie zrozumie,dlatego zbedne jest klejenie zdan,trzeba blaszke wypłacic,niestety.

Nie chcę korzystać z pomocy osoby, która tak niechlujnie pisze, czy to świadomie czy nie, co w tej drugiej sytuacji jeszcze bardziej dyskwalifikuje 1mariuszwasiak

Słyszałem że w parku będzie :P a na boisku może być, ale spływ kajakowy.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org