Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szef PiS odpłynął... |
Bzdury bzdury i jeszcze raz bzdury. Każdy X to te same bebechy(płyta Jasper) lecz w Arcade w płytę wbudowana jest memorka. Premium to taki sam sprzęt jak arcade lecz posiada chromowaną tackę, hdd, headset, kabel internetowy i kabel do HDTV component.Elite to czarny Xbox z HDD 120 GB czarny headset, kabel internetowy, czarny pad,kabel hdmi, kabel component.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szef PiS odpłynął... |
Myślisz że moderatorzy nie mają nic innego do roboty tylko kasować różne pierdoły??? Takos
|
|
nie zrobia tego z czystej przekory
|
|
ja WZ mialem w poniedziałek, kazali czekac na tel...a Ty ile już czekasz?
|
|
z tego co zauwazyłem,to bardzo dziala na nich wyraz -erotyka,bo wykasowali mi raz temat o targach erotycznych w sledziewie na włokienniczej.Nie wiem,byc moze moderator jest niewinna zakonnica,której policzki zapłonęły rumieńcem na widok słowa "erotyczne",ale z drugiej nie reaguje zupełnie na różne ch.. i ku..,które tu leca na okrąglo albo jest obrońcą tv bialystok.Erotyka,fatałaszki z latexu i wibratory,to żaden temat tabu
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a mnie dziwi czemu nie macie jeszcze play
|
|
na Mazowieckiej nie polecam nie zna się gość jak już to Nowogród trochę daleko ale jest tam OK!
|
|
Nie każdy ma na tyle "vervy" by uderzyć o tak przy matce. Ja bym na twoim miejscu zaczął od badania okolicy, potem pisać na forum, nie mniej jednak mam nadzieję, że ją znajdziesz, kto wie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
co roku łomżyńskie seminarium opuszcza wielu nowych księży.Oni musza gdzieś znależć pracę.A nasi Łomzyniacy stwarzaja im bardzo dogodne warunki,budując im nowe stanowiska pracy,zamiast dac cos na hospicjum,dom dziecka czy dom spokojnej starości.Mohery nie pomyśla nawet o tym,że kiedys moga dostać kopa w d.. od swoich kochanych dzieci,a wtedy zaden kościół ich nie przygarnie,a dom spokojnej starosci byłby jak znalazł. Nie ma jednak narazie co płakać.Dopóki kościołów jest mniej niż szkół-nie jest jeszcze tragicznie!!
|
|
dzięki styna 18,stawiam ci lody albo zapraszam na mszę w nowym kościele. _____________________________________- żartowałem(nr2)
|
|
Piękne perspektywy dla zdolnych osób rozpoczynających studia i warto z tego korzystać. Pamiętajcie jednak, że dla przeciętnych studentów może się to okazać kulą u nogi, jak to miało miejsce na PB, Wydział Budownictwa, nie spełniasz kryteriów oddajesz kaskę i wtedy przychodzi rozczarowanie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
polecam Janusza Mierzejewskiego, lecze sie u niego od malego, przyjmuje w przychodni na Wyszynskiego "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ci z tyłu to są szkoleni do jazdy w różnych warunkach,i z różnymi prędkościami, i moim zdaniem stwarzali mniejsze zagrożenie jak ten "baran" z przodu.
|
|
Prze_mo88, a Ty o czym rozmawiałeś z psycholog na MS?? Pamiętasz? Może jakieś nietypowe pytania?? Cokolwiek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |