piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
teraz to pewne , że był zamach

Mysle ze ten klub jeszcze moze zaistniec ale powinni wprowadzic cos swierzego... naprzyklad w jamie co czwartek jest karaoke to tam mogliby wprowadzic co piatek rzut oszczepem wzdluz legionow ewentualnie w chowanego ... a nie tfu w chowanego to tam graja non stop bo nikogo nigdy tam nie widac... lub inne takie takie... celowanie butelkami w meneli na przystanku naprzeciwko... itp itd ... co o tym myslicie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: teraz to pewne , że był zamach

ja też do karoliny25 też się wybieram na operacje i też by chciała coś się dowiedzieć o ty białym może telefon dokładny adres ile się leży w tym szpitalu i ile to kosztuje

A tak w ogóle to jak jest MS i rozwiąże się już te wszystkie pytania to o co potem pyta psycholog?

Treść jest ukryta

podlasiak patrz kilka postów wyżej !
FORUM ma inicjatywę by pomagac WIĘC MOŻE DOŚC TYCH ZŁOŚLIWOŚCI I ZBĘDNYCH GADAŃ!!!!
sprawia Ci przyjemnośc obrażanie kogoś kogo nawet na oczy nie widziałes?Nie rozumiem Twojego nastawienia.Naprawde szczerze życze Ci kupe kasy z tej działalności i szanuje w przeciwieństwie do Ciebie to co wybierasz jako sposób na życie!
eh...chyba przestane tu zaglądać;/ krytykujecie mnie za marzenia;/ które jeszcze nawet sie nie spełniły!Czy to żle że sie staram je spełnić? eh....

najlepszy to ja jestem

14 lat i scigacz.. powodzenia

Treść jest ukryta

5,2 Km !!!
TYLKO W WIĘKSZOŚCI TO AUTOMATY, ŻADKO MOŻNA SPOTKAĆ BIEGÓWKIE

Santreo

zresocjalizuj mnie albo zresetuj ch,uj jak zwał
zróbmy to w twoim biurze albo i na nim
nie znam życia, co to złoto ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org