Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
teraz to pewne , że był zamach |
Mysle ze ten klub jeszcze moze zaistniec ale powinni wprowadzic cos swierzego... naprzyklad w jamie co czwartek jest karaoke to tam mogliby wprowadzic co piatek rzut oszczepem wzdluz legionow ewentualnie w chowanego ... a nie tfu w chowanego to tam graja non stop bo nikogo nigdy tam nie widac... lub inne takie takie... celowanie butelkami w meneli na przystanku naprzeciwko... itp itd ... co o tym myslicie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: teraz to pewne , że był zamach |
ja też do karoliny25 też się wybieram na operacje i też by chciała coś się dowiedzieć o ty białym może telefon dokładny adres ile się leży w tym szpitalu i ile to kosztuje
|
|
A tak w ogóle to jak jest MS i rozwiąże się już te wszystkie pytania to o co potem pyta psycholog?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
podlasiak patrz kilka postów wyżej ! FORUM ma inicjatywę by pomagac WIĘC MOŻE DOŚC TYCH ZŁOŚLIWOŚCI I ZBĘDNYCH GADAŃ!!!! sprawia Ci przyjemnośc obrażanie kogoś kogo nawet na oczy nie widziałes?Nie rozumiem Twojego nastawienia.Naprawde szczerze życze Ci kupe kasy z tej działalności i szanuje w przeciwieństwie do Ciebie to co wybierasz jako sposób na życie! eh...chyba przestane tu zaglądać;/ krytykujecie mnie za marzenia;/ które jeszcze nawet sie nie spełniły!Czy to żle że sie staram je spełnić? eh....
|
|
najlepszy to ja jestem
|
|
14 lat i scigacz.. powodzenia
|
|
Treść jest ukryta
|
|
5,2 Km !!! TYLKO W WIĘKSZOŚCI TO AUTOMATY, ŻADKO MOŻNA SPOTKAĆ BIEGÓWKIE Santreo
|
|
zresocjalizuj mnie albo zresetuj ch,uj jak zwał zróbmy to w twoim biurze albo i na nim nie znam życia, co to złoto ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |