poniedziałek, 30 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ukochany Kraj

to tez cenna uwaga,bo dzisiaj polegajac tylko na sprawiedliwosci to marne szanse

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ukochany Kraj

http://www.moto-magnus.com.pl/
w Łomży masz dilera na przeciwko media expert obok kaminskiego:D Dość ludzkie ceny Pozdro!!!

to prezentacja Suzuki Enduro w terenie

http://video.google.pl/videosearch?q=suzuki+ts50&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=jXpASpeMKJKc_AaYp7CiBw&sa=X&oi=video_result_group&resnum=8&ct=title#

Pff sam ślimak nie zdatny i nie umie znaleźć i kogoś o pomoc prosi. Idź do kibla z swą dłonią ona Ci nigdy nie odmówi.Co ty myślisz że tu same dziwki są i kto napisze to zaraz namiar dostanie.Pff żal.

o kolejny ciekawy przypadek. nie rozumiem czemu tak zareagowałaś. a o mnie to sie nie martw nic mi nie brakuje

o właśnie o takie wypowiedzi mi chodzi nie masz nic mądrego do powiedzenia to wcale się nie odzywaj i nie obrażaj innych.

hm, nie rozumiesz czemu tak zareagowalam ? widocznie nie uczysz sie zbyt pilnie, i jeszcze troche brakuje Ci zeby jak to ujelas "naprawiac" ludzi, skoro nie wiesz jakie czynniki decyduja o takich wypowiedziach, jak moja :)

sie na wyklady nie chodzilo co ;p

powodzenia w naprawianiu :) mam nadzieje ze zaden z Twoich wykladowcow tego nie przeczyta, bo by sie dopiero za glowe zlapal
"naprawiac ludzi"
dobre

rower sobie napraw.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

hm

ciekawe.

Babaecalui

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org