Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Buraczane POkraki NiemieckoRuskiej POlityki. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Buraczane POkraki NiemieckoRuskiej POlityki. |
wklejasz filmiki światowcu ? , słuchasz rosyjskiej muzyki patriotycznej? a wklejasz celtyk na zdjeciu ........popatrz sobie na ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=GaFrCy9HTOM zobacz co rosjanie zrobili z ich państwem i przypomnij sobie co kiedyś zrobili z naszym! Ja osobiscie znam kilku normalnych chlopaków ktorzy sa czeczenami i powiem jedno wolę ich od dziesiątek łomżyniaków ludzie to są ludziem nei tez krew zalewa jak patrze na niektorych z nich ..................ale nie wszyscy są tacy.Wojna wyrobiła w nich charakter ktorego brakuje nie ktorym tutaj w polsce
|
|
papliku i takczysiaku juz wiem teraz kim jestescie:) Jednak widac ze ta wasza wiara sw.jehowych opiera sie na zawisci i zazdrosci bo czym nazwac te wasze ataki na kosciol katolicki i to ze wlasnie jeden obiekt sakralny doszedl w Łomży:) papliku mnie w przeciwienstwie do ciebie inne religie nie interesuja wcale bo ja mam swoja i nie szukam jak ty ktora bedzie wygodniejsza ,korzystniejsza finansowo i znam ja bardzo dobrze a twoi jehowi akwizytorzy ktorzy chodza po domach i nachalnie namawiaja do zmiany wiary nie raz przeze mnie zostali zagieci w sprawach pisma św. I tu jest wasz problem ze nie wielu ludzi udaje sie wam "nawrocic":) a to ze modlicie sie po domach swiadczy tylko o tym ze jest was garstka:) i chyba jednak nie wielu ulega waszym argumentom;) Takze zajmijcie sie swoja wiara i modlitwa a Kościół katolicki zostawcie w spokoju. A zapomniałem papliku napisz cos ludziom o waszym zalozycielu ze stanow zjednoczonych i jego przekretach:) Pozdrawiam:).
|
|
Masz palisz, nie masz nie palisz. Tyle!
|
|
znowu kryptoreklama nowego lokalu,tak jak tego kebaba ,na którego jest już tysiąc pięćset sto dziewięćset postów. cytuję administratora: >Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub >reklama - będą kasowane. Czy szanowny admin tego nie widzi?
|
|
Myslisz się ;) Wiesz moze co to jest wyzysk ? Jak bym Ci kazał pracowac cały dzień za 10zł np na budowie - zdecydowałbys się ? Nie sądze , i co tez uwazalbys ze nie jestes wart grosza ? ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |