poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Więzienia CIA w Polsce.

sluchaj sie jej...

Santreo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Więzienia CIA w Polsce.

Treść jest ukryta

to jak chcecie być pomocni to podajcie jeszcze jakieś namiary na tego endokrynologa najlepiej radziła bym jej iść prywatnie ale nie wiem czy w Łomży ktoś przyjmuje prywatnie i gdzie
życzę powodzenia w gubieniu zbędnych kilogramów

I przez Ciebie jasiu_smietana ludzie będą mówili - "ale te 4lomza to ****.. ciągle coś się psuje, samo się wylogowuje ;-) Posty się same piszą..." ;-)

Takos

march sam jesteś debilem i gamoniem i ćwokiem he

i woglę wąchaj klapki swojej babki

nie odzywaj się do mnie i idź stąd !!! he tfu

Takos

k89 - a powiedz mi, że MasaViV bardzo ładnie swoją wypowiedzią reprezentuje policję. Ja już mówiłem, że nie mam nic do pracy policji. Sam znam wielu policjantów(kilku z nich czyta to forum), ale żaden się nie wypowiadał tutaj jak to zrobił MasaViV. A co on może robić po kilku miesiącach w policji? W kryminalnej nie jest na 100%. I co mają pomyśleć o nim zwykli obywatele? Pewnie, że to idiota jest. Ja nie mówię, że policja to głupki, czy coś, bo tak NIE JEST. Ja mówię, że MasaViV na forum nie reprezentuje najlepszej postawy jako policjant. Starałem się to delikatnie ująć.

Santreo

A-Z ty nie czujesz swojego zapachu :) moze od ciebie też śmierdzi jak to określiłes i nikt jakos nie mówi że jestes brudasem :) nie znam człowieka który się nie poci :) chyba ze jestes ewenement to gratuluje co do pana PleasurmexC18 nie bede sie wypowiadac :) Twoje słowa świadczą o twojej inteligencji i kulturze :)

Aha brawo kola pokazales prawdziwą istotę istnienia tej jehowej hydry a jest nią mamona!

byłabym zainteresowana wzięciem fretki od ciebie mieszkam daleko wiem że to żywe zwierze ale czy możliwa była by wysyłka kurierem oczywiście na warunkach specjalnych opłace transport i oczywiście kupno specjalnego transportera miałam już fretke i też kożystałam z wysyłki bo tu w okolicy ciężko dostać te cudowne zwierzątko proszę o odpowiedz dziękuje

Droga *E*W*A*

Czytając Twoją wypowiedź, tu cytuję Twoje słowa "dwie ślicznie tlenione blondyneczki", mogę stwierdzić, że jesteś złośliwą osobą. Zarzucasz komuś, że nie udzielił Ci dokładnych informacji o firmie której szukałaś. A czy zastanowiłaś się czy wspomniane Panie mają obowiązek informować o tym, czy w ogóle muszą to wiedzieć? Może najpierw wypadałoby zastanowić się nad tym zanim zacznie się kogoś obrażać i wypisywać bzdury na forum i do tego anonimowo.
Pozdrawiam.

Bzdury!!! Biedroń przewrażliwiony na tym punkcie jak by był naprawdę obsesyjną kobietą, Chciałby nie wiadomo czego ( może kwiatki, może pocałunek w pażur) Korwin jak Korwin konkretnie i na temat. ( poza tym na tak odmiennych poziomach intelektualnych to co to może być za debata? filmik ten by był ciekawszy jak by tam coś z robieniem L...i było.

Oj sorry maałem oczywiście na myśli swój paskudny charakter. Przepraszam wszystkie kobiety.

Lata w tym roku ma nie być. Mam tu na myśli gorące dni, które powinny przeważać o tej porze roku. Klimat się zmienia. Coraz bardziej gwałtowne zjawiska pogodowe zdarzają się coraz częściej, nierzadko na obszarach gdzie jeszcze nie dawno wcale nie występowały. Nie jest to wina bajki o "globalnym ociepleniu". Badanie geologiczne pokazują, że to normalne na ziemi, takie cykliczne zmiany klimatu miały miejsce zanim jeszcze nie było na niej ludzi. Na pewno wszystko co emitujemy do atmosfery ma na to jakiś wpływ, ale jest on nic nie znaczący wbrew temu co twierdzą niektórzy. Ot po prostu taki kaprys planety na jakiej żyjemy. Radzę zacząć się przyzwyczajać a nie narzekać bo raczej nie mamy tutaj nic do powiedzenia ;)

Landriness dlatego, że niektóre lampy są opalające i na nich się na czerwono opalasz, a niektóre brązujące i po nich skóra brązowieje. Też wszystko zależy od tego, czy są one nowe im nowsze tym mocniejsze.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Nauki Pana Jezusa w Piśmie Świętym Nauki Świadków Jehowy w Strażnicy
Jezus Chrystus prawdziwy Bóg i prawdziwy Człowiek (1 J 5,20) Jezus według nich to tylko człowiek lub Archanioł Michał
Nauczanie, wiara i chrzest w imię Ojca i Syna, i Ducha Świętego (Mt 28,19) Poglądy i tzw. chrzest w imię amerykańskiej organizacji
Sakramenty (Mt 28,19; J 20,21-23...) Nie uznają sakramentów
Przykazania Boże (Mk 10,19) Odrzucili
Krzyż (J 19,25) Fałszując Pismo św. zamienili na pal
Człowiek, stworzony na obraz i podobieństwo Boże - jedność duszy i ciała (Mt 10,28; Łk 16,19-31) Człowiek bez duszy nie różni się od zwierząt
Zbawienie dzięki łasce i wierze w Jezusa Chrystusa (Ef 2,8) Zbawienie dzięki podporządkowaniu się organizacji z Brooklynu w USA
Nakazuje prawdomówność i uczciwość (Wj 20,16; Wj 23,1; Mk 10,19) Przedstawiają fałszywy obraz wypowiedzi uczonych na poparcie swych kłamstw
Jezus pościł i polecał pościć w piątek (Mk 2,20) Nie uznają żadnych postów
Chrystus założył Kościół (Mt 16,18) Walczą z tym Kościołem
Zmartwychwstał trzeciego dnia (J 20,1 n) Negują zmartwychwstanie Jezusa, nauczają, że rozpadł się na atomy
Prawdziwi chrześcijanie świętują pamiątkę zmartwychwstania Jezusa ­niedzielę (Dz 20,7) Nie uznają żadnych świąt
Zbawionym Jezus oferuje wieczne szczęście w niebie (J 14,2) Proponują ludziom raj na ziemi, tak jak szatan proponował Jezusowi
Jezus nie zmieniał i nie oszukiwał ludzi Strażnica, co kilka lat całkowicie zmienia swoje nauki i wierzenia
Chrystus wszystkie pokarmy uznał za czyste (Mk 7,19) Zabraniają spożywać krwi
Żołnierze mają pozostać na swoim żołdzie (Łk 3,14) Zabraniają wstępować do wojska i jakiejkolwiek służby zastępczej
Jezus objawił ludziom Boga, jako kochającego Ojca (Łk 15) Zredukowali Boga do wyrazu Jehowa
Prawdziwi chrześcijanie modlą się modlitwą Ojcze nasz, której nauczył nas Chrystus (Mt 6,9n) Modlitwą jest wymawiać wyraz Jehowa. Nie modlą się modlitwą Ojcze nasz
Uczniowie Jezusa, na każdym miejscu wzywają Jego imienia i modlą się do Niego (1 Kor 1,2; Dz 7,59; Ap 22,20) Nie używają chrześcijańskich pozdrowień i zabraniają modlić się do Jezusa Chrystusa
Jezus i prawdziwi chrześcijanie klękali do modlitwy (Łk 22,41; Dz 20,36) Kolano świadków nie chce się zgiąć w modlitwie przed Bogiem
Chrystus posłał Ducha Świętego, by prowadził wszystkich do zbawienia (J 16,5-15) Zredukowali Ducha Świętego do bezrozumnej, bezosobowej mocy
Chrystus głosił Ewangelię ­Dobrą Nowinę (Łk 4,43) Głoszą nauki Strażnicy - strasząc krwawym końcem świata
Prawdziwą naukę Jezusa potwierdzają cuda i znaki (Mk 16,17-20) W historii świadków Jehowy nie wydarzył się ani jeden cud
Maryję mają błogosławić wszyscy ludzie (Łk 1,48) Świadkowie wyśmiewają się z kultu Maryi
Chrystus modli się aby była "jedna owczarnia i jeden pasterz" (J 10,16) Wprowadzili podział na ludzi ziemskich i niebieskich
Nikt nie wie, kiedy będzie koniec świata (Mt 24,36) Wyznaczali wielokrotnie daty końca świata
"Całe Pismo natchnione jest przez Boga" (2 Tm 3,16) Odrzucili część Pisma św., a resztę sfałszowali w swoim przekładzie
Jezus nie zmuszał swych uczniów, aby szczegółowo rozliczali się z wychodzonych godzin i rozdanych publikacji Świadkowie musza chodzić od domu do domu i szczegółowo zdawać z tego pisemnie, comiesięczne raporty

Pawel87 jak było dziś na WZ ? opisz jakie pyta zadawali , czy byly odrazu wyniki, oblał ktoś? ile punktow dostales POZDRAWIAM

sheller po pierwsze schowaj sie za swoja klawiaturo bazyluu i ru***aj swoja reke bo nie stac cie na nic wiecej a po kolejnee lajzaa to ciebie splodzilaaa a po kolejne to jest dziura i bedziee dziuraa:)i po kolejne przez takich ludzi jak ty wstydze sie czasami skad jestem:/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org