Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy w Łomży są jacyś członkowie bądź zwolennicy Ruchu Palikota? |
Bez elek to dopiero byłoby pieszym ciężko w Łomży. To chyba dzięki nim jest łatwiej przejść. Zresztą nikomu nie dogodzi. Większość kierowców ma pretensje do pojazdów nauki jazdy, że niepotrzebnie ustępują pieszym. A czarna owca zdarzy się wszędzie i to nie powinien być powód do wysnuwania krzywdzących uogólnień co do instruktorów. Zresztą piesi to jest ciekawy temat. Nie umieją korzystać z przejść. Zamiast wchodzić jak pojazd jest daleko to czekają i często dokonują niezgodnego z prawem wtargnięcia na przejście bezpośrednio pod przejeżdżający samochód. Nie wiem jak było w tym przypadku. Inna, duża grupa pieszych to ci, którym się zatrzymasz a oni nie chcą przejść, machają łapami-przepuszczają cię itp. Nie patrzą na ruch pojazdu - nie oceniają zachowania i prędkości kierującego. Ogólnie powinien być kurs prawa chodzenia po drogach publicznych... ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy w Łomży są jacyś członkowie bądź zwolennicy Ruchu Palikota? |
mmm Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie że w Gdańsku nie ma już naboru tylko jest wstrzymany limit przyjęć. Nabór leci "normalnie".
|
|
hahahah było duzo osob i było całkiem fajnie...............i tyle koniec i kropka
|
|
Dla mnie jedna istotna kwestia - kim jest opiekun, czy ma wykształcenie pedagogiczne.
|
|
Witam, używam profilu żony bo sie jak dotąd nie logowałem. Mam ochotę pograć w nogę. Czy ktoś może wie gdzie się spotyka jakaś grupa lub może ma ochotę pograć od czasu do czasu? Pozdr. Tomek
|
|
Moja koleżanka ma Bernadetta:) mimo imienia kocham ja;D
|
|
Wszystko zrozumiałem , tylko w dalszym ciągu pojąć nie mogę na które naprężenia ta stal pracuje?? Może terenówką po pijaku będziesz po nim jeździł?
|
|
Witam wszystkich czy ktoś wie jakie pytania zadaje pani psycholog pozdrawiam.
|
|
kasiac napisz do mnie na email nr telefonu to sie zgadamy. czesto gramy, wszysyc powyzej 20
|
|
Sklep Wenice Ostatnio był Nieczynny.Wiecie coś?
|
|
"O wielkim szczęściu może mówić właściciel skody felicii z Łomży. Co prawda dziś rano, gdy kilkanaście minut po godzinie 6. rano wyszedł z domu, jego samochodu nie było na parkingu... Zapewne niezmiernie ucieszył się jednak, gdy niewiele później dotarła do niego wiadomość, że policjanci odzyskali jego samochód. Jak informuje podkom. Sławomir Dąbrowski, oficer prasowy łomżyńskiej policji, złodzieja, który jechał skradzioną skodą, zatrzymano po pościgu ulicami miasta i łąkami grobli Jednaczewskiej. To właśnie tam fabia ugrzęzła, a złodziej - mimo młodego wieku - na nogach był zdecydowanie wolniejszy od policjantów..." Właściciel felicji może mówić o szczęściu, że ugrzęzła fabia chociaż jemu ukradziono samochód? I co tak naprawdę odzyskali policjanci? :) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
dobre
|
|
A ja serdecznie pozdrawiam piekny Nowogród i przepraszam za idiotów z Łomzy . Statystycznie na 100 mieszkańców 3 to kompletni idioci leczeni farmakologicznie .pech chcił że akurat wszyscy trzej skupili się na tym watku Jak chcesz poważniej poszukać pomocy w sprawie nieudolnosci władz w Nowogrodzie to przenies temat do działu Polityka .Tam piszą ludzie ktorzy reprezentują wyższy poziom niż Ci których zapsząta problemy ze znalezienim sex shopu czy koncert Dody
|
|
Marcin, mam dla ciebie kiepska wiadomosc:) juz nie szukam.. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a byl ten Krist Van D ? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
konsul - Ty robisz takie roboty ? - ale 2-3 zl przy 1000szt robi rożnice - okreś się . powiec wiecej masz firme , czy robisz to sam / wiecej szczegołow lub podaj tel . pozdrawiam
|
|
kto nie wiedział ten nie wiedział. Dużo było takich "małolatów" pod sceną co śpiewali z Arturem większość piosenek. A co do tego że lepiej niż w tamtym roku zgadzam się w 100%. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
5 gwiazdkowy hotel na Wojska Polskiego hehe nocleg darmowy + wyżywienie tylko że cale 24 godziny trzeba siedzieć :D:D
|
|
A co ty masz?
|
|
Kefas nie zrozumiałeś. Łomżyńska policja wykazała się sprytem i szybkością - odzyskała dwa skradzione samochody za jednym wyciągnięciem ręki. Samochód stawiał opór, zaczął ucieczkę pieszo, jednak nawet takie przeszkody milicija pokonała. To tak to! :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
hej. Słyszałam , że dzisiaj ma być festyn na muszli ... ma śpiewać Perfect :) . Ale czy to prawda? :) jak tak to o której sie festyn zaczyna i do której? ... może ktos ma plan festynu? z góry dziękuję
|
|
echhh a ja słyszałem że ma dziś być ze 30 stopni ciepła
|
|
festyn ma byc , ale nie dziś tylko w następna sobote!!!!
|
|
Dokładnie . Skoro miałby to być punkt przedszkolny czynny cały rok, to ważne jest, żeby dzieci mogłyby tam nie tylko się bawić i zjeść, ale też czegoś nauczyć . Nie wyobrażam sobie tego bez fachowej opieki pedagogicznej . Mam nadzieję, że pomysłodawca bierze to pod uwagę .
|
|
Ma Makowej jest w porządku . Czynne do 19 . Jak trafisz niezapisana, to przyjmą po prostu na końcu, ale zawsze przyjmą z chorym dzieckiem .
|
|
Kamińska jest bardzo niesympatyczna i już fachowiec z niej żaden . Kiedyś może i tak, ale brak doskonalenia w tym zawodzie swoje robi .
|
|
ale w radiu mowili , ze dzisiaj :) hehee :) tak powiedzala moja kolezanka :) to mozee pomyliło się jeej.
|
|
to nie słuchaj koleżanek i bab ;)
|
|
Ja ma dziś...sprzątać łeeeee! Ale truskawki tesh mam - na pociechę :).
|
|
w Yamie sprawdzaja dowody.sam widziałem
|
|
Tak przy okazji zapytam: na czym polega przekonanie, że włączanie kierunkowskazu to obciach?? Proszę mi to wytłumaczyć w sposób jasny i klarowny, bo nie kumam tego zagadnienia kumpletnie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A jakich pytań jest najwięcej są ze znaków
|
|
A skąd resetpg jesteś? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zdjęcia z juwenaliów Można sobie pobrać w pełnej rozdzielczości wystarczy założyć darmowe konto. Stale dodawane sa nowe, jak macie jakieś to możecie dodawać.
|
|
patalo zgadzam sie ztoba w 100%.Juwenalia?chyba komus sie myla pojecia
|
|
Proponuje jechać GDZIEKOLWIEK nie istotne czy Warszawa czy Olsztyn i zobaczyć co to są JUWENALIA !!! Ale jakie uczelnie takie imprezy .... wstyd !!!!
|
|
W kazdym roku od kiedy pamietam zawsze sa takie plany, co wiecej zdarzalo sie nawet kiedys ze mobilizacja zawodnikow byla tak wielka ze nawet zostaly pozyskane srodki na zoorganizowanie turnieju przy wspopracy "sponsorow", natomiast nigdy plan nie zostal zrealizowany. Słomiany zapał i brak swiadomosci ogromu przedsiewziecia przeraza. Odnosnie jednej z wypowiedzi wyzej. Jesli chociazby amator podejmuje sie wziecia udzialu w turnieju to znaczy ze kiedys tam dotykaal tej pilki i zna jakiekolwieek podstawowe zasady plazowy, jakis jednak poziom powienien byc zachowany. Turniej to turniej a nie błaznowanie, dlatego tez kazdy powiennien wczesniej ocenic obiektywnie swoje umiejetnosci.
|
|
oj zamiast sie mądrzyć zacznijcie rzucać jakies propozycje czego brakuje jak mozna w prosty sposob ulepszyć itd, zwróćcie uwage ze w koncu przynajmniej zaczelo sie cos dziac a to juz jest duzo jak na nasze miasteczko, warszawe tez mozna porownac do innych miast (nie koniecznie polskich) i tez łyso by wypadła, tak wiec jak sie chce dogrysc to nie jest to az takie trudne wszedzie mozna znalesc jakies bledy, wy za to powinniscie nie robic ich az tylu tylko zaczac pomagac i jesli byscie brali udzial w organizowaniu to sadze ze niebylo by wam milo a ktos jednak zrobil krok na przód Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
szybko !!!! tak aby nie utrudnić jazdy automobilistom ;)
|
|
a co myslice o Koronie,Wenecji itp lokalach?
|
|
Karol89 hehe po roczniku widać ze jeszcze dzieciaczek z Ciebie... a co chcialbys przez całą noc techno?? Cała w tym sztuka zeby puszczać to przy czym bawią sie ludzie.. Dorosniesz to zrozumiesz;)
|
|
A najciekawsze jest to że piszecie o korupcji... A nie zauważyliście że jeżeli ktoś kupuje Forty na drobne z portfela.. to nikt nie widzi w tym nic złego... W szpitalach jak chcesz się leczyć nie nie myśl że masz darmową służbę zdrowia... A szum przy 100zł Jak kraść to miliony.... I taka prawda jest wiecznie żywa.. A polska idzie w dobrym kierunku jeżeli chodzi o korupcję... hmmm chyba że na dym dolnym szczeblu
|
|
Poproś mamę czy ciocie taniej wyjdzie , a tak poważnie nie masz koleżanek niby artystyczna dusza a bez kobity ? a może ty jakiś lewy jesteś i tylko na zaliczenie do szkoły ?????;->
|
|
lokal jak dla mnie zmienil sie na + tylko zeby troche wiece ludzi przychodzilo ;)
|
|
kiedyś często tańczyła tam taka sympatyczna, niska dziewczyna na barze hehe fajne czasy pozdro
|
|
E tam!Wybieram Perfect!!!
|
|
RE roża lux: haha toleranjca dla katolików - sami sobie ją wzieli a przy okazji zabrali innym . To nie problem tolerancji w tym przypadku tylko owoce katolickiej pychy , zakłamania, pazerności. Przez lata to sprzedawano publicznie pod płaszczykiem katolickiej pobozności . Młodzież dośc szybko potrafi takie oszustwa wyczuć i zając wobec nich pozycję i tego masz efekt w tym przypadku jakim opisujesz. Różyczko a co zabrakło funduszy na twoja wiarę że tak pałasz nienawiścią do katolików? Dają na kościół to ich sprawa a co może mają budować twoje jehowe strażnice co:)? To są dopiero hipokryci i pazerniacy.
|
|
hehe zal mi go
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |