Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przez Tuska dziś śpimy krócej o godzinę |
Jednak stare powiedzenie sie sprawdza i to w oczywisty sposob ze: ludzie licza pieniadze ale nie swoje tylko czyjes:) i to sie wlasnie tyczy tych wypowiedzi tu na tym forum. Czy chociaz ktores z was zacieklych ksiegowych dalo czy dolozylo chociaz ta marna zlotowke? A czemu interesuja was tak pieniadze katolikow i kosciola? Przeciez to ludzie daja z wlasnej woli i nikt ich nie przymusza. Ja daje tyle ile uwazam za sposobne i nikt mi nie bedzie narzucal czy mam dac lub ile nawet ksieza. Widac ze sekciarstwo nie moze przebolec ze tyle kasy ucieka im z pzrednosa:))) Skoro sie tak martwicie o finanse ludzi to czemu nie dociekacie i szkalujecie takich sekt jak kosciol scentjologiczny czy jehowcow tu widac jak na dloni ze chodzi tylko o kase.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przez Tuska dziś śpimy krócej o godzinę |
bede siedzial w kryminale...madzius idzie na policje :(
|
|
VizeV: trzeba było nie wstawiać linka do profilu :-P Ja już dawno znałem jej profil na NK i tego nie zrobiłem :-P Teraz Ci pozostaje tylko wyedytować posta... ale to jak się szybko pośpieszysz.
|
|
no kawał :D jak sie edytuje? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
he wrazie czego zrzucimy się na prawnika ;)
|
|
Witam. Ułamała mi się wtyczka od pedałów (podłącza się nią pedały do kierownicy). Chciałem się zapytać kto w Łomży da rady je zalutować. Wtyczka taka co do klawiatury.
|
|
Albo każdy po prezencie na NK Madziusi zostawi ;-)
|
|
|
Niezły jest Ćwąkalski tylko drogi i nie wszystkiego się podejmuje. nowy2
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |