Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska NIGDY nie miała lepszego Premiera i lepszego Rządu niż Rząd PO-PSL! |
Autor: gringo (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-03-09 15:03 Ej czemu jest az tyle tutaj moich postów ?? napisałem jeden wyswietla sie siedem ;/ ;] bo jeżeli siedem razy naciskasz na wyśli to tak jest jeden post a siedem wyświetleń.nastepnym razem więcej cierpliwości jak będziesz wysyłał post.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska NIGDY nie miała lepszego Premiera i lepszego Rządu niż Rząd PO-PSL! |
czyli szczyl Riposta
|
|
Re: Polska NIGDY nie miała lepszego Premiera i lepszego Rządu niż Rząd PO-PSL! |
Mariuszek Art. 94. § 1. Kto prowadzi na drodze publicznej pojazd, nie mając do tego uprawnienia, podlega karze grzywny. § 2. Tej samej karze podlega, kto prowadzi na drodze publicznej pojazd pomimo braku dopuszczenia pojazdu do ruchu. Art. 96. § 1. Właściciel, posiadacz, użytkownik lub prowadzący pojazd, który: 1) (110) dopuszcza do prowadzenia pojazdu na drodze publicznej lub w strefie zamieszkania osobę nie mającą sprawności fizycznej lub psychicznej w stopniu umożliwiającym należyte prowadzenie pojazdu; 2) dopuszcza do prowadzenia pojazdu na drodze publicznej osobę nie mającą wymaganych uprawnień; 3) (111) dopuszcza do prowadzenia pojazdu na drodze publicznej lub w strefie zamieszkania osobę znajdującą się w stanie po użyciu alkoholu lub podobnie działającego środka; 4) dopuszcza pojazd do jazdy na drodze publicznej pomimo braku wymaganych dokumentów stwierdzających dopuszczenie pojazdu do ruchu; 5) dopuszcza pojazd do jazdy na drodze publicznej, pomimo że pojazd nie jest należycie zaopatrzony w wymagane urządzenia i przyrządy albo pomimo że nie nadają się one do spełnienia swego przeznaczenia; 6) dopuszcza do korzystania z pojazdu samochodowego w sposób niezgodny z jego przeznaczeniem, podlega karze grzywny. § 2. Tej samej karze za czyny określone w § 1 pkt 1, 3-6 oraz za nieumyślne dopuszczenie do prowadzenia pojazdu na drodze publicznej przez osobę nie mającą wymaganych uprawnień podlega dyspozytor pojazdu lub osoba, do której obowiązków należą jego czynności, a jeżeli takiej osoby nie wyznaczono - kierownik jednostki dysponującej pojazdem. W szybkim skrócie: około 500 zł mandatu + odholowanie pojazdu na koszt kierowcy + może ale nie musi być: odroczenie możliwości zrobienia prawa jazdy + odroczkę do 21 roku życia (za ucieczkę bądź spowodowanie wypadku)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
moniczka i jak efekty?? VERGISS MICH
|
|
zrób to co on a bedziesz wtedy wiedział co czuł ???? > > jesli nie wiesz o co chodzi to zawsze chodzi o kase
|
|
Maksimowicz jest zdecydowanie najlepszy...jesli interesuje Cie numer telefonu to nie ma sprawy tylko daj znac...
|
|
nie macie juz co ze sobą zrobić tylko do policji wstępujecie/porażka
|
|
myziorek to ty juz jestes po PZP a wz przed toba tak??? jak przebieglo PZP? napisz cos.... ja jestem po MS i czekam co dalej....narazie nie dzwonia... pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak uciekły tzn że nie miały dobrze u Ciebie;p
|
|
jedzie ktoś do szczytna na egzamin 14 marca piszcie
|
|
Chciałam was powiadomić że byłam dziś w UP i na szczęście facet wybaczył mi te spóźnienie. Poinformował mnie że następnym razem powinnam mieć zwolnienie lekarskie. Ps. Mógłby mnie ktoś powiedzieć ile teraz płacą za staż?? Pozdrawiam. :)
|
|
A tak pozatym to na jakiej zasadzie doktor Maksymowicz wystawia diagnozę choroby dziecka ...... seria badań?? z tego co słyszałam to posłucha, poklepie, krótki wywiad i ... refluks :)))))a w PSK robią kompleks badań i dopiero stwierdzają chorobę .Wydaje mi się pozatym że dlatego polecają doktora Maksymowicza ponieważ tak naprawdę to jest on najlepszy z Łomży , bo nie daj boże wspominać o doktorze Mierzejewskim czy dokrot Chomącik-Paszkowskiej. Wiem coś na temat alergologów ponieważ całe życie lęczę się na alergię i nic się nie zmieniło Dlatego z dzieckiem jeżdzę do Białegostoku.
|
|
z data wszystko oki jest w Niedzielę i Ja się wybieram z kumplami ;) .. ale znając życie ceny jak zwykle większość będzie miała z kosmosu...
|
|
Dzięki Martusia-tę wersję właśnie posiadam i ....pozdrawiam:)
|
|
Nie wiem kto układa sondy na stronie 4lomza.pl, ale powinien ten ktoś wiedzieć, że sondy są źle konstruowane. Niemal każda sonda jest tzw. sondą sugerującą (mamy pytanie, a wszystkie odpowiedzi są negatywne). Takie sondy nie dają żadnego obrazu, nie stanowią silnego wyznacznika trendu. Obecna sonda: W marcu mija tysięczna rocznica śmierci św. Brunona z Kwerfurtu. Jak oceniasz czy Łomża wykorzystała szansę promocji przez świętego? - tak, mamy rondo św. Brunona (tzn. że Łomżę z okazji święta stać tylko na rondo) - nie, nic na rocznicę nie zrobiliśmy (nic to nic) - promocja, a co to takiego (a kogo to obchodzi?) - nie chce mi się klikać (to po co sonda?) Prawidłowa sonda: W marcu mija tysięczna rocznica śmierci św. Brunona z Kwerfurtu. Jak oceniasz czy Łomża wykorzystała szansę promocji przez świętego? - tak - raczej tak - raczej nie - nie - nie wiem
|
|
Czy dyskusja na temat istnienia Boga nie jest najważniejsza w życiu człowieka? Kto z Was poda dowody na istnienie Boga?
|
|
To Pan Bóg jest nielogiczny i głupiec?
|
|
Witam!! Naprzykład ja udzielam korepetycji ;-) mój mail aniat343@wp.pl lub gg 1459239 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ehhhhhhhhhhhh , filozofować można byłoby godzinami, ....przekazywanie nudne i bezsensowne ..... jeżeli ktoś mi powie ze przekazuje geny tylko z przyczyn czysto religijnych to padnę ze śmiechu , to czyli , jak ktoś nie wierzy w boga to nie powinien mieć dzieci ?????????????? a gdzie przyjemność gdzie instynkt macierzyński ???? to co mamy powiedzieć o ludziach innego wyznania ??? Diabły ?? tacy wszyscy świeci a kościoły pustkami świecą co kilometr kościół w naszym pięknym mieście a frekwencja niska to na koniec do Trebuh111 - to o czym tak napisałeś EWOLUCJA - od zarania dziejów świat ewoluuje i nikt tego nie zatrzyma no chyba ze Binladen i pare bomb atomowych
|
|
N i TVN to to samo bo należy do grupy ITI. a orientujecie się może czy przez ten TVN'owski można oglądać programy z ASTRY czy tylko HOT BIRD?? jutro wybieram się na wycieczke po sklepach i chce jakichś informacji zasięgnąć :D
|
|
Ja kupuję tylko gruzińskie czerwone np. Badagoni ew. Gruzinskaja Princessa. Nie ma lepszych , ten kolor , ten smak. Generalnie Gruzińskie są w Polsce i nie tylko , na topie.
|
|
empik
|
|
basen w sp10 nie bedzie odbiegał poziomem od basenu w zambrowie.... ma się rozumiec że będzie wyposażony m.in. w jacuzzi, saune rzymską jak i parową zjeżdzalnie i oddzielny brodzik, TAK?
|
|
He He Sorki.
|
|
ta rozprawa to jest śmiech na sali ludzie którze siedzą są oskarżeni za obrót 4 milionami złotych a tak naprawde nie mają żadnego majątku ten co je posiada tak naprawde to po 2 tygodniach wyszedł
|
|
jeszcze chyba za wczesnie
|
|
jasiu jak zwykle trafil w sedno dla mnie zawsze prawdopodobienstwo wynosi 50 procent bo alebo jest tak albo siak :]
|
|
jako kwote mozesz przeznaczyc
|
|
kiedy zamkną ten szajs :) Byłem zadowolony, że zamknęli Lider Price, pozbyliśmy się badziewia z Łomży. Moja radość nie potrwała długo, bo otworzyli Pepco i Lidl i mamy teraz 2x więcej obciachowych sklepów. Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |