Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KLECHA NA USŁUGACH DIABŁA |
Możliwe że już oddałeś jeden głos :) Można głosować na jeden film i to raz dziennie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KLECHA NA USŁUGACH DIABŁA |
jestem Adam dobrze wkładam :)
|
|
Kunegunda????
|
|
a ja mam 6 netto w lomzy i sie nie hwale
|
|
Aleksandra:D
|
|
Witam wszystkich mam pytanie. Bede skladal papiery na lipiec i jesli jest taka mozliwosc czy mogł by ktos wysłac mi tesy? Prosił bym o wysłanie na email bogusaw.kupczak@nesotrada.pl z gory thx
|
|
Dementując plotkę zapraszamy do klubu na czwartkowe, cotygodniowe Karaoke. Tak, jak miało to miejsce przez ostatnie 10 lat, tak i dziś klub będzie otwarty (ewidentnie dla niektórych jest to przykra wiadomość, niestety muszą z tym jakoś żyć). Szczegółowy rozkład imprez na MYSPACE Zapraszamy Ekipa Yam Caffe
|
|
jasiu chyba masz 6zł na godzine hehehe
|
|
Przypominam dla zainteresowanych ze dzis \/| turniej ligowy,zaczynamy o 19,wyniki turniejow oraz klasyfikacje generalną znajdziecie tutaj: http://forum.pokerzysta.pl/podlaskie/12296-lomzynska-liga-pokera-iv-sezon.html
|
|
Witam, chciałbym się dowiedzieć, jakie według was jest ciekawe miejsce (miejsca) w Łomży i okolicach. Gdzie lubicie przebywać by odpocząć i cieszyć się spokojem ciszą? Nawiązując ja uwielbiam Czerwony Bór bardzo ciekawe miejsce i zarazem tajemnicze. Jeszcze niedawno lubiłem chodzić po ruinach fabryki niedaleko Nowogrodzkiej ale ktoś to wykupił i remontuje :(. Może wy wiecie o jakichś ciekawych opuszczonych miejscach Czekam na propozycje POZDRAWIAM
|
|
Przydał by się skate shop. A tym bardziej HEMPSZOP:D
|
|
|
nigdzie w tej dziurze nie ma iść. łomza to czarna dziura a nie dziura koniec wyprzedza poczatek dlatego same gówno tylko tu jest
|
|
na zarobek w lomzy w sklepie spozywczym: 900zl/mies na zarobek w wiznie w sklepie spozywczym: 1600zl/mies
|
|
Zwykle to pan instruktor czekał do trzeciej jazdy co :P ? rudy błazen z druhem
|
|
"w tą zime o polowe mniej ludzi było na tym lodowisku, to o czymś świadczy..." Może o tym geniuszu, że masz problem z najprostszą matematyką? Przeraża mnie tylko, że "władza" również: powodem przeniesienia jest zbyt mała frekfencja ostatniej zimy co skłoniło władze do przybliżnia lodowiska do wiekszego skupiska ludzi jakim jest całe oś. południe" Z danych publkowanych przez um wynika, że w sezonie 2007/2008 z lodowiska skorzystało 32tys osób, zaś w sezonie 2008/2009 28tys osób. Gdzie Ty tu widzisz spadek o połowę? Weź też pod uwagę, że w tym roku lodowisko funkcjonowało na innych zasadach (dwa razy dłuższe przerwy miedzy tercjami, dłuższe same tercje i same lodowisko było krócej otwarte). Do starego dworca był też lepszy dojazd autobusami (w końcu nie cała Łomża mieszka na południu), był też duży parking (a i tak często miałem problemy ze znalezieniem wolnego miejsca). A teraz pozostaję mnie się tylko zastanawiać, komu nie chciało się na stary dworzec na lodowisko jeździć i wolał je mieć pod domem.
|
|
Chciałabym ostrzec wszystkich przed tym salonem fryzjerskim. Obsługa do bani,brud-pełno kłaków, nie zamiatanych włosów,wszystko dosłownie się klei. Czeka się na łaskę obsługi po 20 minut mimo rezerwacji i zapewniam,że uciec się nie da. Trudno wyjść z ostrzyżoną połową głowy czy mokrymi włosami. Efekt zabiegów-kiepski humor i taka sobie fryzurka ;-/
|
|
a moze to ty andy jestes menda??????? po co kogos wyzywasz?? kazdy ma prawo do oceny ........ tak cie to zabolalo ze akurat o tym "salonie" napisala?
|
|
Ja korzystam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona. Używają bardzo dobrych kosmetyków. Po ścięciu włosów, nie muszę ich układać. Jeśli nie podoba się tobie strzyżenie zawsze możesz tę usługę zareklamować. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
do Amelki chodzę już od dawna i ten salon jest naprawdę oblegany, ma swoich stałych klientów "zadowolonych" bo wracają, nie ma tam syfu i brudu, a obsługa jest bardzo sympatyczna...atmosfera która tam panuje jest koleżeńska i bardzo luźna..czkałaś koleżanko 20 min.. ...być możne dlatego ze przed tobą było kilka pan mniej naburmuszonych. byłaś tam raz i więcej nie pójdziesz ...salon na pewno na tym nie straci...pozdrawiam
|
|
Widziałam jakiś czas temu w markecie Polo
|
|
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3153916
|
|
bardzo bym chciała zapoznać sie z opiniami rodziców a w szczególności mam na temat zainteresowania punktem dla swoich dzieci w zamyśle punkt przedszkolny.pod opieką góra 3-5 dzieci w wieku od 2 do 6 lat w godz od 7 do 16 . punkt taki by sie mieścił w domu prywatnym w dużym miejscem do zabawy na ogrodzonym podwórku . mam nadzieje ze bardzo szybko doposażanym w domu i na podwórku w super zabawki. wszystko można w trakcje z rodzicami uzgodnić jak np. wyżywienie typowo domowe. chce zaznaczyć że punkt by sie znajdował na terenie wiejskim ok 12km za Łomżą . w planach np. świnki wietnamskie ,kucyk, kurki ,piesek, kotek tak wiec obcowanie z przyrodą (obiady przygotowywane z domowego ogródka) jak by była taka potrzeba. bardzo prosze o sugestie na ten temat a może pomysły ....
|
|
Wczoraj full lokal. Muza *********. Chcę więcej.!!!!!
|
|
także proponuje pani Mińko, ja zakładałem ok. roku temu to płaciłem 1,7tyś za łuk.
|
|
Nie popełnia błędu ten, kto nic nie robi- to prawda. Forum nie służy do załatwiania problemów a jedynie do dyskusji na pewne tematy, przedstawienia swojego punktu widzenia. Przedstawiłam temat-Wy wymieniacie swoje doświadczenia. Każdy ma prawo do swojego zdania.Byłam,widziałam i swoje wiem. To,co ktoś zrobi z moją opinią jego sprawa. Każdy ma wolną wolę i sam po przemyśleniu wszystkich wypowiedzi wyciągnie własne wnioski.Tu nie chodzi o to, kto kim jest- chciałam Wam przedstawić doświadczenia kilku bliskich mi osób. Forum jest też po to,by popisały tu osoby,które lubią ten salon i niech sobie nadal z niego korzystają,skoro im odpowiada. Ludzie,każdy z nas ma swoją drogę na tym świecie i nie ważne, czym się zajmuje. Istotne jest to byśmy robili to, co do nas należy - jak najsolidniej.Trudno ustrzec się błędów,ważne byśmy starali się popełniać ich jak najmniej i nie byli obojętni na otaczający nas świat. Widać i na przykładzie wypowiedzi do tego tematu, że przed nami jeszcze daleka droga do wzajemnego szacunku i zrozumienia. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi.Róbmy swoje najlepiej jak potrafimy,a "Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy". Miłego i udanego weekendu !!!!!!! DiDi
|
|
Ciekawa propozycja. Myślę, że zgłosiłoby się kilka drużyn. Tylko poziom sportowy nie byłby pewnie najwyższy. :P
|
|
alan ja jeżdzę samochodem dłużej niż Ty żyjesz, ale nie o to... Skoro takiś mądry, to pewnie wiesz jak fajnie wpuszczają Warszawiacy przy zjeździe z Marszałkowskiej w Solidarności, gdzie lewy pas się kończy do jazdy na wprost. Niemal zawsze, kierowcy którzy robili miejsce mieli inną rej niż Warśawska. Widzisz alan, piszesz coś o trąbieniu na mnie, na 'elki'... nikt na mnie nigdy nie trąbił, na 'elki' też jakoś nie słychać. Ale cóż każdy sądzi innych podłóg siebie. A co do 'trąbienia' w terenie zabudowanym (np. Warszawa)... przepisy znasz ?! No! To sam widzisz... Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Bernadetta wcale nie jest brzydkim imieniem:)
|
|
Może być jutro ok. 19 przy SP5. To jest nas dwóch ;) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
z doswiadczenia-lekarza wypadałoby poprosic jak człowiek człowieka,jesli odmowi ,burknie,lub zrobi cos nie tak-zjebac ,żadac by cos wykonał bo łaski to on wielkiej nie robi.Co do lekarzy rodzinnych sadze ze to najwieksze konowały,jakich medycyna wydała.Na wszystko antybiotyk!ludzie nie bierzcie antybiotykow!a tych tłumokow pytajcie czy maja podstawy aby przepisac antybiotyk.szczegolnie u małych dzieci.Ja mam watpliwosci co do umiejetnosci pani rodzinnej pediatry,przyjmujacej na przeciwko sorelli.Gburowata,skarbonka,nie polecam
|
|
mamy czeczenow
|
|
Wrzuciłem też 2 filmik: Link: http://ecoklaps.pl/badz_eco140/ Proponuje tez filmik z jajem:) mieli ciekawy pomysł : http://ecoklaps.pl/ecoman___zaginiony_tlen/ "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ok juz sam przerobilem moje psp 3000 !! Meczylem sie 2h ale oplacilo sie. Ps3 nie da sie przerobic jak narazie, a ty jasiu_smietana nie masz z kim gadac w kiblu to zazdroscisz :-) Dzieki za pomoc.
|
|
samo bydlo i brudasy
|
|
Ale co chcesz nam powiedzieć? Że zarząd miasta jest beznadziejny? To wiemy. Zbierz znajomych przed wyborami i zagłosuj na innych. Niech obecny prezydent zniknie z miejskiego samorządu.
|
|
adamus - Na początku, kiedy był awans, to wszyscy chcieli być w zarządzie, łapanki zaczęły się jakieś półtora roku temu. Nie pisz o menago, bo nic tym nie wnosisz, a po drugie, to w pierwszym swoim poście, prosiłem, że jeżeli nie masz nic do powiedzenia i nie znasz tematu, to się nie wypowiadaj. Jeżeli mieszkasz w Łomży i interesujesz się losami ŁKSu, a nie słyszałeś o partnerstwie na rzecz ŁKSu, to w tym momencie nie mamy o czym "rozmawiać". aaaa... i jeszcze jedno, nie jestem małolatem od strony rzeki, choć zawsze z tamtej strony oglądam mecze, ale gdyby Ci, - Twoim zdaniem "małolaci" przestali robić dobrą robotę jaką jest doping, oprawa itp. rzeczy, to na stadionie można by było ziemniaki posadzić,bo dla takich ludzi jak Ty, nie warto kopać piłki nawet w B klasie.
|
|
Ahmed - zdjęcia są ze strony policji. Możesz zobaczyć w artykule. A skoro to nie te torebki to po co je tam wklejają i jeszcze przeróbki w photoshopie robią? VizeV - robisz tak: [ img ]http://linkdozdjecia.jpg[ img ] Tylko spacje usuń.... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
A tak w skrócie to co było na tych filmikach? Bo już usunięte. Może ktoś ma jakiś mirror, albo gdzieś w cache przeglądarki ma zapisane :-)
|
|
@ MasaViV na interwencji tylko cwaniaki a po cywilu masz obsrane majtki. Tyle zakało rodziny!!
|
|
Zacznijmy wysyłać rządania odszkodowania za ciepłą wodę po 24, ja uzywam jej 90% po 24 kiedy to powinna byc ciepla a leci zimna. po drugie jesli Pan Prezes jest zapracowany i mieszka w naszej spoldzielni to znaczy ze na pewno pracuje pozno do rana - wiec kiedy sie myje? moim zdaniem woda moze byc wylaczona na 30 minut tak o 4 np. dla konserwacji czy przeplukania tam czegos.... zacznijcie od wysylania rzadan zwrotu nadplaty za ciepla wode kiedy byla zimna, przeczytalam dzis status spoldzielni i nie ma w nim nic o tej przygodzie z woda aha nie wiem jak to jest,ale chyba ludzi pamietajacy PRL myja sie raz na tydzien to moze takie cos bylo keidys normalnie czy nie?
|
|
mnie
|
|
Goździkowy: "[...] no i mamy jeszcze jeden coś czego nie ma nikt na całym świecie MAMY JAŚKA ŚMIETANĘ - bez niego świat jest do niczego Jasiu pozdrawiam" Ten "Łomżyński" Jasiu śmietana jest tylko marną podróbą prawdziwego jasia_śmietany, który to udzielał się dośc aktywnie na onet.pl. Tamten był dużo bystrzejszy, ten próbuje mu dorównać ale kiepsko to wychodzi.
|
|
HAHAHA a wy nawet nie wiecie że ta piosenka nie jest o żadnej dziewczynie, tylko o butelce łomżyńskiego piwa!!! Dowód? - za każde piwo zapłacę sam - bo w twoich oczach są zielone łąki - jak butelka Eksportu :) - miasto już nosi Twoje imię - browar ŁOMŻA - razem wbiegniemy na wielka gorę - wiadomo że nocą, na bonie najlepsze melanże :) - ona i tak zauroczy Cię !!! - bez komentarza Brawo za tekst hehehehe sprytnie ;)
|
|
http://www.render.pl/pics/ogolne/policja.jpg
|
|
http://http://www.render.pl/pics/ogolne/policja.jpg
|