Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krzyżaków sprowadził Mazowiecki,a Zakon RK kardynałowie.. |
Darmowe są np. kalkulatory na www.calculla.pl Przydadzą się każdemu - dużemu i małemu. Czy ktoś pracuje, czy się uczy - coś dla siebie znajdzie... Warto zapamiętać ! WWW.CALCULLA.PL rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krzyżaków sprowadził Mazowiecki,a Zakon RK kardynałowie.. |
(...)"Mimo sygnałów kierowca samochodu nie chciał się zatrzymać i zaczął uciekać. Pościg trwał ulicami miasta i skończył się dopiero na podmokłych dróżkach Grobli Jednaczewskiej. Tu skoda ugrzęzła, a złodziej pozostawiwszy samochód ucieczkę kontynuował pieszo... Okazało się jednak za na policjantów to on jest jednak za wolny... 21-latek – mieszkaniec Łomży – szybko został ! dogoniony i zatrzymany. Teraz czeka na zarzuty." Kurcze, wyraz DOGONIONY nijak tu nie pasuje:) Nawet nie wiem czy to po "polskiemu"?:P rudy błazen z druhem
|
|
Oj jaka szkoda że złodziej Skody Felicji w 2001r miał więcej szczęścia. Też właściciel rano stwierdził, że nie ma jego samochodu na parkingu. Niestety policjanci nie "odzyskali jego samochodu" do dnia dzisiejszego.
|
|
w ogóle się nie pytaj
|
|
Hej, ma ktoś jeszcze ochotę zagłosować?? Ja nie jestem w stanie nabijać sobie głosów... mogę liczyć tylko na to że wam się to podoba... Pozdrawiam i dzięki za POMOC...
|
|
samemu to idz do lazienki i pogadaj z fredem
|
|
dr Qeen, i całe zaplecze doktórów ze szpitala z zielonej góry w "na dobre i na złe" polecam :)
|
|
swoja droga to sie z wami zgadzam:))), lepiej moze zaorac te lomze i postawic na agroturystyke:)))
|
|
o rany!faktycznie skarbnica wiedzy.. witam Was ciepło 3 dni walczyłam by przebić sie przez wątek ale przynajmniej wiem co mnie czeka dzięki za każdą sugestie i podpowiedź jednak daleka droga przede mną ;) jestem na jej początku pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
a co do chrzcin... jaki prezent powinien kupic chrzestny dziecka? czy lepiej porozmawiac z rodzicami dziecka co im potrzeba?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |