Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Balcerowicz: Solidarność się kompromituje, protesty przeciw reformie to warchols |
w sumie to o co Ci chodzi ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Balcerowicz: Solidarność się kompromituje, protesty przeciw reformie to warchols |
Proponuje tak jak inni ci juz to pisali zadzwonić i dowiedzieć się o termin testów psychologicznych. Ja też tak zrobiłam zaraz w poniedziałek i wyznaczyli mi termin na 15-ego czerwca. Czekam więc cierpliwie choć tak naprawdę coraz bardziej się niecierpliwię...:)Bugi napisał(a):
|
|
Re: Balcerowicz: Solidarność się kompromituje, protesty przeciw reformie to warchols |
HAHAHAHAHAHAHAH Very good idea! Grzesiu - SZACUNEK Miszcz - straszna z ciebie cipeczka J A R O W N I E Z P I E R D O L E N O W O G R O D
|
|
proste ze pracodawcy sie znaja i kurw... dogaduja sie aby nie dawali innym wiecej za robote bo sami na własnej konkurencji straca i tyle.
|
|
Ja proponuje dla rowerzystów szlak R13 na odcinku od Łomży do Nowogrodu. Prowadzi on przez las jednaczewski szutrową drogą głównie lasami. Ciekawe widoki po drodze i kontakt z naturą, po drodze wspaniała miejscowość Szablak położoną nad rzeką , miejsce na odpoczynek i mini piknik. Następnie Nowogród i tam dobór trasy wg uznania. Zdecydowanie polecam na rodzinny wypad podczas słonecznej pogody. Długość trasy w obie strony w granicach 50km.
|
|
warszawiak cie wpusci a lomzyniak doda gazu i zajedzie ci droge i wiem co mowie smimo ze terz jestem lomzyniakiem
|
|
Przy strzelnicy mieszka przewodniczący Rady Grzymała i chyba jeszcze Sychowicz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |