Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Będą prosić Kaczyńskiego |
zgadzam sie z asw jak mogą spaść z cen skoro mało sie buduje i nie ma wyboru
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Będą prosić Kaczyńskiego |
"Śmietniki ?! gdzie są śmietniki ?! " Jak przyniosłeś coś w opakowaniu, ta aż tak ciężko zabrać to ze sobą?
|
|
byłem ostatnio u tego na Małachowskiego heh już nic nie powiem ;) ale na pewno nie wpadnę tam na kebaba .
|
|
ha do wety to bez naboru biorą wszystkich możesz mieć 13 dop.i cie wezmą ha
|
|
a to ciekawe:P
|
|
|
Działa, działa a co ma robic?? Nie po to kupili browar aby z niego kasy nie trzepać. a ze maja kase na inwestycje nawet w dobie kryzysu to działają. Ale fakt jest faktem kasa nie poprawia naszego tylko duński budżet.
|
|
Wesoła, jak zobaczysz pełno czeczenów to trafiłeś, zakład jest obok hotelu, a robotniczy to on chyba był.
|
|
autochton napisał(a): > Powiadasz nawet zbrojony. Hmm , a po co ? Kto Ci tak doradził? > Czy to P. Mariusz , extra fachowiec od cegieł wpuścił Cię w > dodatkowe koszty? Wiele osób robi właśnie zbrojony. Lepiej jest dać trochę więcej za stal i zrobić solidnie niż później patrzyć się na... Nie jest to wina fachowca tylko widać że gość zna się na robocie. A tak wogóle baro to chodzi ci o zwykłą cegłę klinkierową czy tą łamaną? Słyszałem że ta druga jest droższa czyli ok. 2,70 szt . Pzdr.
|
|
Ci z Ostrowii mają swoje miasto :-) A ja na przykład wszędzie w Łomży dojeżdżam szybciej rowerem, ponieważ te Lki hamują samochody, a ja pomykam. Szczególnie z rana kiedy dochodzą korki, z jednego na drugi koniec miasta mogę dostać się nawet dwa razy szybciej! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
w końcu zamkneli jame chama... Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |