Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomnik dla prawdziwego Polaka |
Jej **** Jej sprawa ja tam bym nie chciał żadnej z pracujących tam dup.Panowie jajniki się łączą...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomnik dla prawdziwego Polaka |
Ja pisałam o Romansie. Naprawdę też nie polecam, co piąta piosenka to jest to samo. Fakt oczepiny nie były takie złe, ale wciąż powtarzające się piosenki, dużo przerw, trochę się potem pochlali. Zespół Amor pewnie niedawno wszedł właśnie na ten rynek więc pewnie dlatego nie mają zarezerwowanych wesel aż do 2010 a to wcale nie musi znaczyć ze są gorsi. Zespoły jak BOSS i inne są bardzo długo w branży mają już wyrobioną markę i nikt nie musi się o nich pytać ale zaczynali prawie tak samo. Grali na weselu mojej siostry ciotecznej 7 lat temu. Jeden z ich zespołu uczył mnie muzyki. Ale dajmy szansę nowym, poza tym, ze na pewno są również utalentowani. Jeden nawet po szkole muzycznej. Inny z nich tez ma doświadczenie w tej branży. Więc wie to i owo. Na pewno są początkujący ale nie amatorzy:) Autoreklama na pewno z ich strony nie jest potrzebna. Nie wiem po co tyle bulwersować. I próbować wpierać innym. I tak każdy zrobi co chce. Ja wybrałam tez ten zespół i jak widzę nie będę żałować, a cena naprawdę jest przystępna.
|
|
Zaproponuję siebie 501-067-211 lub ewentualnie mogę kogoś polecić www.ctgroup.pl lub www.bkstep.pl
|
|
Ja polecilbym Jarnuty
|
|
Raku, Kontaktów nie kupuję, niniejsze forum przejrzałem wcześniej. Poza jednym nic nie wyjaśniającym wątkiem z nazwą Bona - nic nie znalazłem. Jechałem wczoraj Starą Łomżą, przyglądając się długim, 3m wysokim murom które tam powstają. Cóż, prywatne pomyślałem. Artykuł w linku który podałeś tak naprawdę też nic nie wyjaśnia. Podaje sprzeczne informacje - sprzedane - nie sprzedane. Czerwone tablice jak wół stoją. Można ignorować? Zgodnie z prawem, czy nieoficjalnie?
|
|
Witam wszystkich. Chciała bym napisać o Przychodni Rodzinnej na ul. Reymonta w Łomży. Zgłosiłam się do Pani doktor Pisowockiej z chorym dzieckiem a ona odmówiła mi przyjęcia dziecka, ponieważ była o godzinie 17.00 i jest już za późno bo przecież ona chce iść do domu. Jestem tak zrażona, że wszystkim nie polecam tej przychodni tam ciągle robią łaskę,że kogoś przyjmą jak może lekarz odmówić zbadania dziecka komu wkońcu płacimy tak kolosalne składki.
|
|
spoko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |