poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Twój głos na Henryka Piekarskiego

Jak tak czytam "skansen", to aż ciśnie mi się na palce, że nadzieja Łomży tkwi w turystyce. Popatrzcie, macie tereny jakich próżno by szukać po Europie, a i sama Łomża, jak zdołałam zuważyć, ma bogatą historię - trza by to wykorzystać.
I choć to nie leży w moim interesie, bo osobiście wolałabym, aby te Wasze tereny pozostały dziewiczymi, co przy rozwoju turystyki staje się niemożliwym, (wszak nie o osobiste pobudki tu biega...), to uważam, że powinniście wziąć przykład z górali i zdecydowanie postawić na turystykę.
Odpowiednia promocja miasta (tu: chłopaki z 4lomza mogą pomóc nieco :)) plus uśmiechnięte gębusie Łomżyniaków przyciągną każdego :)
Przyjedzie jeden biebrznięty, spodoba mu się - fama pójdzie dalej, jak łańcuszek szczęścia...
Odwagi!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Twój głos na Henryka Piekarskiego

rzeczywiscie dobre!

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org