wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Święcenie kobiet prezerwatywami

Solny kupisz w Farmalu na Al.Legionów.Pamiętaj tylko że jest prowadzona ewidencja sprzedaży i miej przy sobie dowód

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Święcenie kobiet prezerwatywami

U jakiego chłopaka ? nie poprostu za dużo wypiłem coś nie dobrego i jakos tak wyszlo a widziales je ?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

to jest reklama !! usunac wpis !

pewnie jakiś pedał podwędził. Oglądaj parady gejowskie może rozpoznasz.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Jak kazdy z nas i ja mam plany na zycie. Prawo "krecilo" mnie od zawsze, ale jestem swiadomy tego, ze jezeli chce miec aplikacje to musze miec "znajomosci". Co do rachunku sumienia. Z systematyczna nauka u mnie jest ciezko, bo caly czas jestem zabiegany, robie tysiac rzeczy naraz i w wielu momentach nie mam ani sil ani checi na nauke. Chcialbym jak najbardziej dostac sie na Uniwersytet. Owszem interesuje mnie praca biurowa tzw. praca pod krawatem. Czy w urzedzie? Tego jeszcze nie wiem. Wolalbym pracowac w jakiejs prywatnej korporacji, a potem zalozyc wlasny biznes.

Nie wiedzialem o takich mozliwosciach jak polaczenie licencjata z politologii i mgr z zarzadzania..ciekawe rozwiazanie.

Dzieki za wszelkie odpowiedzi. Czekam na nastepne:)

Pozdrawiam:)

rudy błazen z druhem

Nowy "klub" zaczyna wakacje z niezla vixa: <b>"26.06.2009 - Klubowe rozpoczęcie wakacji: Gość specjalny Dj Hazel"</b>
porażka to mało powiedziane! śmiech na sali!!!!!!!

Nie chcę nikogo urazić, ale wydaje mi się, że politologia, socjologia, psychologia i pedagogika to kierunki, które kończy co roku kilkadziesiąt tysięcy osób konkurencja na rynku pracy jest duża, a prestiż zawodu niewielki...
Jeśli już jednak się na to zdecydujesz to polecam, taki kierunek, który daje możliwości kształcenia specjalności w zakresie HR, szkolenia pracowników i psychologii pracy.. w dużych korporacjach (i większych miastach-niestety) to cenione i bardzo opłacalne. Moi znajomi pracują są bardzo zadowoleni (z pracy i zarobków).

Sama studiuję nauki ścisłe i wiem, że podstawą dobrego wykształcenia jest prestiżowa uczelnia, niestety czy się to komuś podoba, czy nie w konkursach o stanowiska mając mgr z np(NA PRZYKŁAD) UW, UKSW, UG przegonisz w rywalizacji wszystkich tych, co będą mieli mgr z Wyższej Szkoły Jazdy Rowerem w Szumiących Topolach..

widze odrazu że jesteś jeszcze dzieckiem i z ortografią u ciebie nie najlepiej, wiec weź sie za nauke a nie za wygląd dziewczynką

rudy błazen z druhem

witam chce ostrzec ludzi którzy mają zamiar wynająć mieszkanie pewnemu małżeństwu z dwójka dzieci 2 chłopców nie chodzą jeszcze do szkoły, są to ludzie którzy oszukują potrafią nie płacić 3 m-c albo dłużej, a potem wyprowadzić się bez słowa przy okazji niszcząc mieszkanie udało mi się ostrzec już dwie rodziny przed nimi. Aczkolwiek zaznaczam że nie wszyscy są tacy i trzeba mieć zaufanie i rozumiem młodych ludzi którzy nie mają mieszkania a przecież muszą gdzieś mieszkać i są naprawdę odpowiedzialni i nie można tracić zaufania do wszystkich ( mam nadzieje że nie uraziłam nikogo a zwłaszcza inne rodziny z 2 chłopców, ale naprawdę pisze to żeby nikt inny nie miał już problemu z tymi ludźmi)

PS nazwiska nie napisze tutaj ponieważ wiem że nie mam takiego prawa

nie podam ich nazwiska ale jutro założę gg i podam numer wtedy mogę indywidualnie odpisać a nawet moge przyjechać i zobaczyć czy to nie ci sami mają siostrę którą nieraz podstawiają że niby to ona chce wynająć, cyrki odstawiają (ona niska blondynka on wysoki ciemny ) tylko że włosy można przefarbować ;( wiem na pewno że będą szukać znowu mieszkanie i to w ciągu 3 dni mają znaleźć

to zależy.. moj kolega mial po miesiacu a skladal wtedy, kiedy ja, z tym, ze ja dostalam tydzien po nim wezwanie o stawienie sie w US by poprawić pit i okazalo sie, ze zamiast 245 zl ktore zostaly przeze mnie policzone i mialy byc zwrocone, poprawili mnie i powiedzieli, ze tyle to napewno mi nie zwroca i musialam przeprawiac pity, wyszlo, ze zwroca mi 6 gr, co do czego, mija miesiąc, przychodzi listonosz i zwraca mi 245zl - ot i polityka polskich urzędów, istna kpina...

reasumując... US nie musi się spieszyć.. na wypłacenie kasy mają sporo czasu, ale spróbuj tylko Ty nie złożyć pitu w terminie...;\

jest w lomzy juz?

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

jankes, ale co, ze będzie zakaz pisania po niepolsku?
:P :P :P

Zamówcie sobie przez neta Arabicę Coffea w sklepie internetowym www.sklep.coffea.pl a wpisując SUPREME dostaniecie jeszcze rabat i przestaniecie marudzić gdzie jest najlepsza kawa w mieście.

haha chyba ty dasz za eksplatowanie. W każdej wulkanizacji wyważysz koła.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org