Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inwigilowano dziennikarza, który źle pisał o szefie POlicji? |
popieram przedmówce ;-) na chamstwo trzeba odpowiadać chamstwem;-] nazjeżdża sie ścierwa i tylko ruch spowalniają ;-/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inwigilowano dziennikarza, który źle pisał o szefie POlicji? |
wejdz sobie na strone z rozkładami jazdy mpk łomża znajdz na liście przystanek i se sprawdź
|
|
Witaj sienka. ja tez czekam na WZ. z TWO i TSF miałem razem 60 punktów a z reszty nie wiem. chyba mało osób jest z okolic Białego bo mało kto sie odzywa. pozdrawiam zycze powodzenia
|
|
dzieki wpadne tam jak trafie
|
|
Pan Sylwek robił mi kilka razy tapicerki samochodowe, może ci poradzi, 606231621
|
|
:) a 2 panowie w/w jeżdżą autobusami :) lub od niedzieli tatuś da poma karnać. Jak nie wiecie to nie cwaniakujcie. Jak byś jeździł tyle po mieście co inni w ciągu dnia to byś wiedział o co kaman.
|
|
Jakubek brawo za pomysł na reklame a z kąd ci doswiadczeni instruktorzy??? doświadczeni to pracują od wielu lat w tych samych ośrodkach a nowi po kursach to sami znaja tylko teorie a jazdy beda sie uczyc razem z kursantami ,albo moze to sa ci co ich nigdzie w dużych osrodkach niechca? bo niewierze ze zrezygnowali z duzych osrodków albo z wlasnej dzialalnosci i przeniesli sie do ciebie.
|
|
wlasnie jet tak opisny temat jak żaden inny a ty dalej sie pytasz spójż w historie forum czasami... Santreo
|
|
sarc na yame i reszte tych łomzyńskich potupaji
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |