Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W obronie księdza |
iza bylas? ile to trwa dokladnie? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W obronie księdza |
Kitek , Dzieki wielkie :)
|
|
KAROL 89 ja miałem z psycholoszką nie za starą tak ok 30 lat miała, a żadnego papieru nie potrzebujesz tam przed wejściem jest portiernia i tam Ci wypisze policjant siedzący przepustkę i idziesz do końca i w ostanim budynku są te MS-y
|
|
a ja podtrzymuje swoje zdanie ze ten caly Luka_sz to frajer i menda :) i tak nie kozakuj pajacu bo mozesz byc zgaszony nim jeszcze podskoczysz.
|
|
W Łomży też jest sporo metali, zwłaszcza ze starej gwardii z końca lat 80-ych i początku 90-ych. Niezłe delegacje jeżdżą też na ważniejsze spędy undergroundowe, były takie lata, że na OEF w Czechach było więcej osób z Łomży niż z Białegostoku. Młodziaki nie czają co się dzieje, bo w Łomży od 5 lat nie istnieje scena i nie ma od kogo się podszkolić. Stąd te durne posty, jestem wokalistą i chcę założyć kapele heh...
|
|
Jak wyglądaja testy na WKL może ktos opisac co i jak
|
|
Na stadionie Legii w warszawie 3 czerwca :)
|
|
Biernaczento wiesz co to znaczy PRAWIA???????? po prostu to nie jest nic dziwnego że wojskowe samoloty latają nad Łomżą.
|
|
a co spodobal sie filmik z toalety w 3lo? sa lepsze :) z wycieczek pod rajgrod
|
|
DO KAROL - 89: ja tez mialem z psycholozka, wiek mniej wiecej przed 30. mila, sympatyczna, sprawiala wrazenie zyczliwej. ubrany przychodzisz normalnie, ale schludnie i czysto i powinno byc oki:) DO MIHAU: ja mialem w piatek, a Ty kiedy? widze ze nie jestem sam do ktorego nikt jeszcze nie dzwonil.. a slyszeliscie ze ponoc do konca roku wstrzymali nabory na Gdansk??
|
|
witam, jako ze niedługo zblizają sie wakacje to prosiłbym o podanie interesujących miejsc wypoczynku na mazurach tak około 150 km od łomży. jesli ktoś zna jakies ciekawe miejsca to proszę podac, interesują mnie domki, lub jakies miejsce nad jeziorem gdzie mozna byłoby rozbic namiot np takie gdzie nietrzeba płacic, tylko zajezdza się i sie "leniuchuje" Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |