wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Stary komuch" za dzikim kapitalizmem...

Szkoda dziewczyny bo młoda.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Stary komuch" za dzikim kapitalizmem...

ale to nie zmienia faktu, ze nas kochacie ;p

ja pierdole jak wypadek to zaraz samochod tatusia, zaraz pijany kierowca, a jak nie pijany to nacpany, jak nie nacpany to sie chcial przed dziewczyna popisac, owszem moze i byla nadmierna predkosc, ale kto jej nie naduzywa? Tylko,ze czasem trzeba dostosowac predkosc do warunkow jazdy i doswiadczenia kierowcy, a nie jak droga po deszczu to nie jest slisko, bo to nie snieg. Troc he rozumu i orientacji w zasadach ruchu drogowego. Najlepiej to skonczyc ten temat i juz nie komentowac, kto, jak i dlaczego,kierowca czy przezyl czy nie juz i tak ma na sumieniu ludzkie zycie i to jest juz kara...

ryba22 jak widzisz osoby wypowiadające sie w tym temacie taką decyzje już podjęły i są to jedne z najważniejszych decyzji w życiu więc taki komentarz nie jest na miejscu.

Co do chrztu to wiem tylko tyle że tak jak za ślub opłata jest co łaska (znajoma chrzciła tam córkę)

Treść jest ukryta

Jeśli chodzi o TPD to swoich lat jezdziłam na te kolonie i naprawdę z czystym sumieniem mogę je polecic. Jeśli ktoś nie był, lub nie było jego dziecko to nie powinno brac pod uwagę opinii osób które gdzieś coś słyszały.
W tym roku miałam jechać z TPD jako opiekun lecz praca zawodowa mi na to nie pozwoliła. Gdybym miała wysłać swoje dzieci na kolonie to tylko z TPD.

mandrzejczuk bo to prawda a jak nie nacpany to ktos kto nie ma uprawnien trzeba myslec troche i wiedziec gdzie mozna szybciej jechac a gdzie nie to sie popisala przy kolegach chlopacy tez mogli pomyslec kiedy pozwolili jej prowadzic widzialam ten wypadek moze nie samo jej zajscie ale widzialam co bylo jak juz lezeli w polu nie mile to bylo.....ludzie zacznijcie myslec co robicie!

j.w. Bo też mam podobny problem. Nikt nic nie wie?

w sponsorach zauwazylem Tomi Riders tor kartingowy gdzie mozna pojezdzic na gokartach ???

pojeździć można na hali która znajduje się na ul. Poznańskiej (niedalego ronda od strony bawełny)

rudy błazen z druhem

Nie ma już sensu roztrząsać, stało się i nikt tego nie zmieni. Tym którym przeżyli życzę powrotu do zdrowia i wyciągnięcia właściwych wniosków z tej "lekcji". Ale przede wszystkim wyrazy najglębszego współczucia rodzinie tej zmarłej dziewczyny, bo stracić dziecko, to dopiero dramat i tragedia. Współczuję też tym, co przeżyli... osobie, która kierowała pozostanie trauma na długo. Podobna trauma pozostanie właścielowi samochodu, jakby nie było ... pozwolił.. I taka jest właśnie młodość: za mało odpowiedzialności, za dużo szalństwa, za dużo lekkomyślności. To dotyczy większości, chodziaż na pewno nie wszystkich. I chociaż taką cenę ktoś płaci za taką lekcję, to i tak mało osób wyciągnie te właściwe wnioski, uważając, że ich to przecież nie dotyczy. A dotyczy i to każdego z nas, nawet niekoniecznie młodego...

Treść jest ukryta

jestem ;p

oj ta informacja jest przedawniona i nieaktualna już spory kawałek czasu.Na poznańskiej hala gokartowa jest NIECZYNNA!

ale po co komu te drzewa...............

Przypominam dla zainteresowanych ze dzis czwarty turniej ligowy,zaczynamy o 19,wyniki turniejow oraz klasyfikacje generalną znajdziecie tutaj:
http://forum.pokerzysta.pl/podlaskie/12296-lomzynska-liga-pokera-iv-sezon.html

Jak wół tam pisze, że dziękują za pomoc w organizacji Juwenaliów 2008 :P Dla spóźnialskich mamy już rok 2009 ;)

a wie ktos skąd były te osoby?

a po co Ci to ?
z Łomzy

Santreo

witam bardzo pytanie kireuje do pan!!dokladnie moja dziewczyna chcialaby zrobic kurs kosmetyczny i jest szkola ktora to oferuje lecz minimum jest potrzebne 5 osob!wiec czy jakies dziewczyny sa chetne wszelkie pytania prosze kierowac pod numer 517428959 KAROLINA

:) czekalem czekalem i pojechalem w garniaku.
WZ mialem dzisiaj... i egzamin zaliczony :):):):):):):):):) jestem HAPPY :D:D:D

pińcet jadzie

Ty Wtorek ty to chyba masz cos z głowa pokaż mi Dodge Ram i audi Q7 w tej samej cenie z tego samego rocznika.

Git, ogólnie nawet dobrze wyszło przynajmniej umiecie wejść w bit tak jak trzeba tylko mam 2 male ale :
1. Jakiś ten bit jest "pierdzący" jakby za dużo basu (?)
2. Bit z deka za głośny na 1 planie ma być słychać słowa a bit to jest tło a nie na odwrót :D
Ale nie jest źle :D
Pozdro 600 !

Ram? To się nie znasz na samochodach... To jest nic innego jak amerykańskie gówno, które jest zrobione tak aby było jak największe i jak największy miało silnik. Amerykanie nie potrafią zrobić stylowych, bezawaryjnych i funkcjonalnych samochodów. Nawet jeśli mają te samochody wielkie silniki to i tak ich moc jest bardzo mała w porównaniu do samochodów europejskich o tej samej pojemności silnika.Q7, GLK, X5, Range Rover to są prawdziwe luksusowe SUV-y, a nie jakiś wielki i mało komfortowy Dodge, Chrysler czy Ford, który zachwyca jedynie rozmiarem i ma zabójcze spalanie paliwa...

Napewno Sunny i to bardzo mocne bo Lexus LS460 nie dał mu rady Jak by stał w miejscu bezsilnie ten lex ,a taki LS ma az 380 km to chyba suniacz nie ma silnika 1.3 wiem ze lata taki po łomży a i raczej ma turbo bo robi jak zmienia bieg pssss haha zapier.. i to zdrowo

niech dalej szukają dobrego pracownika ...bo co jedna to gorsza...

No właśnie tam na Długiej mają ładne ubranka, ale też zobacz właśnie w Fartlandii, ja tam kupiłam ubranko dla chrześnicy i powiem, że trochę taniej niż na Długiej ;).

vivera... napisalem tak dla przykladu

gdybym mial do wybory...| wszystko to samo|... to wybralbym ram'a bo on mi sie bardziej podoba

witam ja miałem psychotesty dzisiaj do służby więziennej,wydaje mi się ze będzie dobrze nie były takie trudne ale wyniki za około tydzień zobaczymy jak będzie pozdrawiam narazie odezwę się za tydzień po ogłoszeniu wyników

Pewnie intelektem nie grzeszy tak jak ciałem ;P

licznik przebiegu?! no no no, nieładnie.

padły serwery ......wiec spokojnie Wszystkim nie działa!!!!

Tak.

o dzizas i co teraz :)

a więcej info można prosić??

no wlasnie sama sie zastanawialam, co sie dzieje z gg, no ale skoro nikomu nie dziala, to juz sie nie martwie:P hehe

hmmm tez nie polecam w kauflandzie, a z tymi skaleczeniami tam to chyba nie pojedyncze przypadki, nie doczekasz sie tego ze zdezynfekuje albo przeprosi tylko po cichu jakby nigdy nic do tego ceny takie tylko pytanie za co bo jakosc uslug beznadziejna

Ja ******* **** **** **** *** nie no ja chce na gg poklikać. Co za ****** ********** ****** ***** **** sms-ów mi nie starczy na pisanie z kom o ja ******** ***** ***** ******** ****** w **** kiedy to zadziała!!!!!

rudy błazen z druhem

;-/ je*ane gg H** by to strzelił...

chciałabym zapytac o paznokcie gdzie najlepiej zrobic i w miare cenowo niedrogo prosze o namiary z góry dziekuje

Nadchodzi koniec świata ... świńska grypa i wyłączenie serwerów GG to dopiero początek .

rudy błazen z druhem

odpinasz linke od licznika wiertaka lewe obroty i jazda :)

czyli na razie nie ma czego się bać. z tego co czytam to później może być gorzej. czy test sprawnościowy wygląda dokładnie tak jak to jest pokazane na filmiku w internecie?

Borys-50

Proszę o zamknięcie tego tematu.. osoby te i tak już wystarczająco się nacierpiały... nie daj Boże - wejdą i zaczną czytać głupoty, które niektórzy tu tak namiętnie wypisują.. Proszę o zamknięcie tego tematu.

Santreo

Przykładowo: czyj był dom i sklep ogrodniczy na ul. Kierzkowej i jak "sprytnie" został przejęty przez w/w duet.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

http://pazurki-malutka138.blog.onet.pl/

Spróbuj na ul.Wojska Polskiego - Komenda Miejska Policji. Tam chyba będzie najlepiej.

wnc ta?? to ja przyjde i zloze cv

do Viver sory małe Faux pas , przecież wiemy wszyscy o co chodzi , a tak na marginesie E60 545i SMG 333(KM) nie ma podjazdu
do E60 535 Bi turbo 272KM M-pakiet
do Fin na ciebie tak matka mówiła czy do twojej starej tak krzyczeli ze ci sie utrwaliło ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org