Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy wolą disco polo od TV Trwam |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy wolą disco polo od TV Trwam |
a ile ta bulka kosztuje do parowki za jedna sztukie ?
|
|
Do kafar211..O tym co napisałeś to nawet nie pomyślałam:p.heh.A tak swoja drogą to czy ja poznam wyniki z TSF i TWO w ten sam dzień??..Ktoś mi kiedyś napisał,że aby rzucic piłką lekarską daleko nie trzeba mieć silnych mięśni rąk!!:/.No ludzie kochani,jak mozna rzucic daleko nie bedac choc odrobine silnym:/..Ćwicze pompki od bardzo długiego czasu..Gram w ręczną od podstawówki..Więc mam nadzieje ze sobie poradze:)..Gratuluje wszystkim którym sie powiodło:*.Aaaaaaaaaa bym zapomniała,czy przy rzucie piłką lekarską stopy muszą stać równolegle do siebie czy moge rzucic z wykroku tak jak chyba jedna babka na filmiku??
|
|
w negresko sa duzo tansze ale duza ilosc okolo 80szt. 1 paczka
|
|
jak złożysz dokumenty to w ten sam dzień umowią cie na spotkanie w Komendzie Wojewódzkiej.Jesli chodzi o Poznan to na ul.Kochanowskiego:)Tez tam składałam.A jestem z Gniezna..Na tym spotkaniu dowiesz sie wszystkiego i dostaniesz skierowanie na testu SF i WO:).Ja tekie spotkanie mialam 19 maja a testy mam juz 31 maja:).Szybko:)
|
|
Ja dziś jestem po TWO i TSF no imusze powiedzieć że nie jest tak strasznie rada dla tych którzy mają przystąpić do tych testów pocztajcie bo warto ja bez uczenia dostałem 25 pkt. ale po fakcie żałuje bo mogło być lepiej. Pozdro dla wszystkich ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Dzięki! Rozumiem, ze jestes przygotowana? Rzeczywiście szybko....wole sie jeszcze w takim razie wstrzymac,troche przygotowac i dopiero wtedy złozyc dokumenty...
|
|
pabloz4 widze ze dobrze orientujesz się w cenie, lecz nie wiem czy wiesz ale nie każdego stać aby wydać na slub 20 000. Nie każdego stać aby zrobić male przyjęcie a co tu mowa i wielkim weselu Budżet niektórych jest o WIELE skromniejszy i każdy ma zamiary płacić nie wiadomo ile za SAKRAMENT który się dostaje. Co do sukni to duuużo przesadzasz, gdyż ja swoja kupuje za 1000zł a nie 2000!
|
|
Sama nie wiem czy jestem przygotowana:).Mam nadzieje ze tak..
|
|
nie wiem gdzie ani o ile, ale na stacjach kupują te bułki w paczkach po mniej wiecej 20 sztuk. w hurtowniach popytaj spożywczych
|
|
Ja byłem :D A na techno to właśnie malo ludzi jest wiecej przy dichu :D Ludzie narzekają a mi się tam podoba zawsze dużo znajomych i ogólnie git :D
|
|
...w sklepie ! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a ja polecam Tikmar na Piłsudskiego 113
|
|
Rodacy (Gierek ?) czy nie uważacie że zakładane przez nas tematy są często gęsto bezsensowne ?! Przykład: Gdzie kupić bułki?, jak dojechać do Niemiec?, czy wam też Fiat szarpie na nauce?, znacie ceny mieszkań?, wam też (tragedia) gg nie działa?, czy ktoś zrobi mi ogrodzenie z betonu i za ile?, itp itd. Słyszałem że w obecnym świecie wykazać inicjatywę to równoznaczne z wpisaniem adresu www.google.pl. A może byt tak po prostu iść do sklepu (w przypadku bułek, spożywczego - dla neo) i się zapytać ?! A co dziwne to nawet nie boli, też dla neo... Tak patrzę i widzę, zaśmiecamy naszą planetę i internet. Planetę śmieciami a internet bezsensem. DiDi
|
|
Forum jest po to żeby pytać,może są ludzie co nie potrafią szukać na google ;] więc bądź cierpliwy i tolerancyjny. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
może są tacy ludzie, którzy chcą poprostu pogadać:)
|
|
http://www.expedition-earth.com witam malzenstwo idzie 8000km pieszo akurat przechodza przez Łomże jutro o 9rano wyruszaja w kierunku ostrowi.Robia to tylko i wlacznie zeby pomoc malym dzieciom chorym na CHARGE- SYNDROME bardzo ciekawi ludzie. Jeżeli ktoś chce ich poznać porozmawiać niestety tylko po angielsku. Dziś z nimi rozmawialem i powiem tylko jedno podziwiam ich!!!!! Nikt o nich nie wie za dużo a rozgłos we wszystki możliwy sposób bardzo by im pomógł.
|
|
widzialem jech dzisiaj jak wpierdalali picce w djavolo, widzialem jakies gramoty na kolkach stojeli pod piccerjo... skad to szmal majo zeby chodzic w ***** walic nie pracowac....
|
|
Sam jak HOT DOG . jeszcze francuski hahaha ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wiecie może gdzie mozna dobrze wyprać suknie ślubną tak żeby nie trzeba było odpinać żadnych ozdób?? I jakie są ceny takiego prania??
|
|
Korzystając z tematu.... Gdzie w Łomży przeprowadzają czyszczenie silnika samochodowego z zewnątrz?
|
|
sam se umyj na bezdotykowej........
|
|
Witam ponownie, Znów mam dla was film tym razem nie koniecznie związany z Łomżą. chodzi tu o PaintBall... Ostatnio tego spróbowałem i nakręciłem filmik :) Warto:) Może będziecie mieli trochę ciekawsze pole :) Ale i tu się dobrze bawiłem :) Polecam a tu link: http://www.youtube.com/watch?v=mPlkm09wQRM&feature=channel_page Komentujcie i oceniajcie ;) Jarek
|
|
Prawda jak zawsze leży pośrodku. Cena 2000za m2 w nowym bloku jest nie realna ale cena 3200 czy jak ktoś tu pisze 3600 w tej chwili z tym co to miasto proponuje jest zdecydowanie za wysoka. Za 3600 ludzie się zapisują?? Jak zwykle kilka znanych nazwisk w naszym mieście robi kasę. Ceny mieszkań w Łomży rosną, materiałów budowlanych tanieją to o co tutaj chodzi?? Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi oczywiście o pieniądze.
|
|
300 jech bylo "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Rzymianka to klub osiedlowy albo dla osob ktore przyjezdzaja z wioski i nie moga sie zaklimatyzowac w innych klubach. Rzymianka przyciaga wies i chamstwo, co tu ukrywac. Ten klub chodzby mial zlote klamki nie stanie na nogi
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|