Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"kto na drodze stanie, ten wpier... dostanie, aż będzie trzeszczało" |
sroczyński
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "kto na drodze stanie, ten wpier... dostanie, aż będzie trzeszczało" |
Odszczekasz swoje słowa cioto........ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To te Grabowo koło Śniadowa?
|
|
Jak wykupię pozwolenie to pozniej trzeba jeszcze zapłacic za złowione ryby?
|
|
amnessiamini a "ja słyszałam", że szukasz afer na forum. Zgrywać idiotę publicznie to niezbyt wciągająca sztuka, zwłaszcza gdy mówisz o tak małej mieścinie. Odpuść.
|
|
amnessiamini a "ja słyszałam", że szukasz afer na forum. Zgrywać idiotę publicznie to niezbyt wciągająca sztuka, zwłaszcza gdy mówisz o tak małej mieścinie. Odpuść. Głos Rozsądku
|
|
Witam! Czy ktoś z Was ma namiary na hodowce labradorów z okolic Łomży??? Słyszałem ,że w Konarzycach ktoś hoduje labradorki?? Prosiłbym o jakiś adres ewentualnie numer telefonu...
|
|
reklama jak sie nie patrzy LAME lol "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ja pracuje w pizerii da grasso i już mi się znudziła tam pizza ale jak ktoś nie je często to polecam miło obsługę i dobre jedzenie:-)Sama jednak polecam pizzerie savane bo tam pizza jest przepyszna i najlepsza jest savana która kosztuje tylko 13,50zł,pozdrowionka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |