Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bo człowiek jest tak skonstruowany,że ręce ma do siebie |
No tak, ale butla 6 kg okolo 150 zl, stacja ladowania 150,; wiec jak mu potrzebne tylko raz na jakis czas to chyba sie nie oplaca Na fortach Zwierzu gra na CO2 wiec na pewno ci napelni, Ja sluze pomoca w przypadku HP
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bo człowiek jest tak skonstruowany,że ręce ma do siebie |
amnessiamini: Aniu... Nie będę tego komentował :-) Ale zawiść takich ludzi jak Ty mnie zwyczajnie rozbraja.... Tobie dziewczyno dopiero alko zaczęli sprzedawać i już masz tyle do powiedzenia? ;-) Takos
|
|
Czasami zdarza mi się pomyśleć. Ale tylko czasami.
|
|
twójPsychiatra napisał(a): > 2mm3 wciska wam bzdury, na was chce zarobic sobie pare centow > jesli bylo by to oplacalne nikt z was nie chodzil by do roboty > tylko klikal na reklamy :) a ja skorzystałam, i nie interesuje mnie ze 2mm3 zarobi na mnie pare centów, bo tak samo ja poleciłam sie kilku moim znajomym i w chwili obecnej mam 24$. Oczywiście zbieram nadal. Praca pracą, ale w wolnej chwili klikam. A 24$ piechotą nie chodzą. Zawsze można coś za to kupić! Jak dają to trzeba korzystać:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |