Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LISTA KŁAMSTW SMOLEŃSKICH |
*Benia* a kto był Twoim instruktorem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LISTA KŁAMSTW SMOLEŃSKICH |
faktycznie u Skrzecza był raj dla dzieci,a na tą budkę z lodami mówiliśmy po prostu ''w bramie'',a mnie się przypomniały napoje w foliowych torebkach i cudny Ptyś.
|
|
tak o te co maja byc w sobote. Nie wiecie jak tam z chetnymi ?? i czy to bedzie jakas duza impreza ?
|
|
Witam, gdzie można kupic w Łomży konsole PSP używaną? Głos Rozsądku
|
|
pewnie w jakimś komisie :-/
|
|
nie do składu ni do sensy wsadź se d*** do kredensu powiedzenie nie kłamie, idź do kredensu Jarek
|
|
a jak ktos jest odrobine bystry do nauczy się jezdzic i zda łopato nikomu do głowy nienakładziesz. uczy sie u fereca , nie zda i... tam jest że zle uczą itp , idzie do gruszfelda bierze 4 godziny i zdaje gruszfeld to super uczy. uczy sie u gruszfelda , nie zda i... tam zle uczą itp , idzie do ferenca bierze 4 godziny i zdaje ferenc to super uczy. rozumiecie to ?????????????????????? wszystko zalezy od was
|
|
super hruper http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
jak nie stac cie na gry, nie kupuj konsoli Takos
|
|
alan123 zgadzam sie z twoją wypowiedzią
|
|
milej drogi Jarek
|
|
Każde miejsce jest trafne, na tym forum też są ludzie,dla których ŁKS nie jest obojętny. Do zobaczenia w niedzielę :) Głos Rozsądku
|
|
ile razy było zer jak auto zbliża sie do przejścia to jakaś k....a wyłazi na przejście a ty ledwo hamujesz więc może to piesi nie mają kultury
|
|
wina leży po obu stronach ;) czasami winny jest kierowca czasami pieszy... życie ;)
|
|
dzisiaj mi baran i to dorosly wbiegl pod samochod gdy jechalem przepisowe 50 km.h,,, nie dosc ze wbiegl po prostu wtargnal na przejscie a ja z piskiem opon wyhamowalem to jeszcze do mnie z geba "jak jezdzisz ch**" ... kto tu nie ma kultury... ehhh
|
|
Rozporządzenie ministra Infrastruktury z dn.12.04.2002 w sprawie warunków technicznych , jakim powinny podlegac budynki i ich usytuowanie-rozdział 3 ,,Miejsca postojowe dla samochodów osobowych"-paragraf 19.1 cytuję w skrócie ,,przy 5-60 miejscach postojowych odległośc od okien musi wynosic co najmniej 10 metrów"
|
|
Wiecej jest pieszych wpychających(czyt. wtargniecie) się na przejście niż kierowców którzy nie są kulturalni... O wiele więcej...od dwóch lat obserwuje to zjawisko po 9h godzin dziennie i wiem co pisze!
|
|
na rynku jest pani, która sprzedaje niemiecką chemię. Ma też na stoisku słodycze. Zawsze stała w tej ruskiej części... nie wiem jak teraz, ale myślę, że nie powinno być problemu ze znalezieniem jej :) Głos Rozsądku
|
|
wg kodeksu drogowego kierowca widząc osobę zbliżającą sie do przejścia powinien sie zatrzymac
|
|
chodzi o to ze stoisz jak pal...pada leje deszcz,śnieg ludzi dużo na przejściu i nikt ale to nikt z mobili się niezatrzyma cała europa jak pieszy stoi przed przejściem to się zatrzymuje i staje a unas !
|
|
widzę że autor mnie wyprzedził i dopowiedział coś do swoich roszczeń. ja jeśli widzę że za mną jedzie kilka samochodów a na przejściu stoją ludzie i czy jest pogoda czy pada deszcz, staram sie ich przepuścic , lecz jeśli jadę a za mną nikogo nie ma to nie ma sensu się zatrzymywać bo szybciej ja przejadę, niż sie zdążę zatrzymać a pieszy się kapnąć że może przejść bezpiecznie
|
|
najlepszy jest Genio Fronc 602495980
|
|
No to jaki przepis ruchu drogowego złamał ten intruktor??? Budowlany? Te przepisy są od lokalizacji parkingów. Żałosne pieniactwo...
|
|
No to jaki przepis ruchu drogowego złamał ten instruktor??? Budowlany? Te przepisy są od lokalizacji parkingów. Żałosne pieniactwo... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Jak wam się podoba nowe ogrodzenie tej szkoły ,co wam przypomina?
|
|
u adolfa hitlera
|
|
ale co ??
|
|
do alfa1 to co piszesz jest nie prawdą poprawna wersja "Pieszy znajdujący się na tym przejściu ma pierwszeństwo przed pojazdem" podkreślone "znajdujący się" nie "zbliżający się" przeczytaj sobie - (może Ci to uratuje kiedyś życie) - jak będziesz dalej nazbyt pewnym siebie (nie znającym przepisów) pieszym USTAWA z dnia 20 czerwca 1997 r. Prawo o ruchu drogowym. Rozdział 2 Ruch pieszych Pozdrawiam
|
|
popieram
|
|
a najgorsze jest to jak jedziesz samochodem a na przejście wyjdzie Ci damulka z podniesioną głowa myśli ze jest najważniejsza i nawet sie nie obejrzy czy jedzie jakis samochod, a z paru metrów naprawde jest cieżko sie zatrzymać , a później to płacz i lament bo tragedia sie stała, , i czyja w tym wszystkim wina?? a takich osób jest baaardzo dużo które bez zastanowienia wychodza na przejscie i mysla ze i tak sie ktos zatrzyma, oby sie kiedys nie przeliczyli...
|
|
a do tego jeszcze potrafia ludzie nawrzucać krótkich i dlugich ,a i jeszcze reką potrafią pogrozić, żal jest takich bezmyślnych ludzi
|
|
Po co ? żeby się wstydu najeść ? a jak dostaną zz 0 : 6 ??? Takos
|
|
Powodem jest lekceważenie przepisów o ruchu drogowym oraz brak kultury zarówno przez kierowców, jak i przechodniów. Z jednej strony kierowcy w Polsce wymuszają na pieszych pierwszeństwo jak chyba w żadnym innym kraju Unii Europejskiej ignorując fakt, że na przejściu pieszy ma pierwszeństwo, a kierowca pojazdu mechanicznego powinien zwolnić, a nawet zatrzymać się aby umożliwić mu przejście. Z drugiej strony zdarza się, że na „zebrze" piesi wchodzą na jezdnię bezpośrednio przed nadjeżdżającym pojazdem, względnie stoją przy wyznaczonym miejscu nie zamierzając przechodzić, czym irytują zatrzymujących się kierowców.
|
|
Nowe ogrodzenie ma już chyba kilka miesięcy:) Moim zdaniem ładne,skromne.Biorąc pod uwagę specyfikę szkoły porównanie do KL budzi we mnie niesmak. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Trzepnij sobie to ci minie
|
|
U adolfa to niezabardzo. Szkoda że nie ma fizycznie jakiegoś sklepu, hurtowni ażeby kupić
|
|
willix12 ile za nio chcesz?
|
|
Agent22, dla wielu osob od momentu kiedy browar zerwał wspolprace z ŁKSem to nie jest już tak jak napisałeś "nasz export". Nie czuje juz sie zwiazany z tym piwem. Niedlugo te piwo bedzie mialo tyle wspolnego z Łomżą co tyskie z Tychami.
|
|
niczego DiDi
|
|
Kliknijcie na link poniżej i zobaczcie co te k..wy z sejmu chcą zrobić, i wyraźcie od razu swój sprzeciw im więcej ludzi tym lepiej dla wszystkich www.starszeauta.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |