Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS zakiwa się na śmierć !!! |
ale tam ładnie.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS zakiwa się na śmierć !!! |
może ktoś nie wiedział czy Stokrotka pisze się przez "S" czy "Z" :)
|
|
Ludzie, ile razy można o tym samym pisać? Jeśli ciężko Wam zajrzeć do wcześniejszych postów - to przypominam stronę: http://www.elpro.nieruchomosci.pl/index.php?action=showfrms&wid=9&mid=0&oid=0&page=2 Zajrzyjcie tam i wszystko stanie się jasne.
|
|
Czy wierzycie że UFO istanieje ?? bo ja sądze że tak ! to co ostanio widzialem to chyba istnieje nasz UFO X !! :] A JAK WY SĄDZICIE A WIDZIELIŚCIE KIEDYŚ UFO ??
|
|
MOŻE TO MIAŁO BYĆ 4 LISTNA KONICZYNKA ?? JUZ LEPIEJ TAKO ;0 ALE BŁEDY ROBICIE A SIE CZEPIACIE INNYCH KAŻDY BŁEDY ROBI A UCZY SIE NA BŁĘDACH ;0 TARTAK SWITA nar
|
|
JAKIE SĄ NAJLEPSZE FIRMY W ŁOMŻY ALBO WOGÓLE W POLSCE ?? NP.BROWAR ŁOMŻA ALBO INNE PODAJCIE NAZYW FIRM ALE ŻEBY BYŁY POLSKIE ! DOBRA BO POLSKIE DLACZEGO ? BO JEST TAKI ZWYCZAJ ALBO CZEMU MÓWIĄ NAJLEPSZE SĄ POLSKIE DZIEWCZYNY .... NP. W ROSKI MÓWIĄ DOBRE BO RUSKIE ALBO W NIEMCZECH NAJLEPSZE JEST PIWO Z NIEMIEC KAZDY MÓWI NA SWOJE ŻE NAJLEPSZE ALE CZY W POLSCE NAPRAWDE COŚ JEST NAJLEPSZEGO ? CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE <KOJOT>> ŁKS ŚWITA !!
|
|
He he miał chłopak wenę twórczą i go wycięli. Nie promujemy młodych talentów, oj nie, tylko ci najbardziej upierdliwi jakoś sobie radę dają, zmieniając nicki i wrzucając coraz to ciekawsze tematy w odstępach czasowych. Vivez się za bardzo postarał. ;) Jak to mówią, nadgorliwość.... :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A gdzie można znaleźć dokładne godziny i minuty odjazdów autobusów dla poszczególnych przystanków. Takie co są na tych słupkach przy przystankach. Tak poza tym to wiem że można dostać takie rozkłady w biurze MPK ale komu sie chce chodzić na Spokojną. Wolę sobie sam druknąć.
|
|
:D Romi
|
|
Dobrze, następnym razem kiedy podejdzie do mnie 12-letnie głodne dziecko, powiem mu żeby poszedł do pracy. Świetny pomysł.
|
|
ja właśnie stamtąd wróciłem...takiego czegos to ja nigdy nie widzialem (no ale to pierwszy "supermarkiet" w Lomzy wiec nic dziwnego). Ludzie pchaja sie tak jakby w tych sklepach dawali cos za darmo, a zapominaja, ze za wszystko i tak beda musieli zaplacic. W srodku nic szczegolnego nie ma...kilka promocji...sklepy nie są zadną rewelacją... pozdrawiam wszystkich ochraniarzy sprzed "Galerii Stokrotka" - jestes dzis ulubiencami Lomzy wszyscy sie do was pchaja...co wy w sobie macie :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |