sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trzeba będzie przeprosić?

W olszynach bedzie fajnie :D rozumiesz bigos za frajer, browary ,pewnie jakies ciasta i kaszanka z grilla :)do tego bedzie spiewal komarenko .Ksiądz na 30lecie parafi to organizuje .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trzeba będzie przeprosić?

hshaha

Test na motorowerową nie jest taki łatwy. Zdasz, chyba że masz znajomości, podsuniesz coś albo wykujesz się tak, że będą musieli cie przepuścić (ale komu chciało by się tak uczyć). Wiem co mówię. Rok temu zdawałem to z tych co ze mną w grupie na kartę byli to 1 osoba zdała.

ulica na to HwDP Frajerze !

Ciekawe... ja jakoś korzystałem z testów otrzymanych od ludzi z tego forum i jakimś dziwnym trafem zdałem bez najmniejszych problemów. Mało tego miałem największą ilość pkt w mojej grupie. Z tego co wiem to również sporo moich znajomych również nie narzekało na te testy. A co najistotniejsze za zupełną darmochę te testy miałem. No fakt jakies drobne nieścisłości znalazłem w tych testach ale komu zależy to wyłapie je bez problemu.
Co do hien żerujących na łatwym zarobku - może w końcu odpuścilibyście sobie i wzieli się za jakomś robote;>
To forum ma w założeniu służyć bezinteresownej pomocy a nie wyłudzaniu pieniędzy!!
Pozdrawiam wszystkich uczciwych i bezinteresownych forumowiczów.

Nie ten pan to był człowiek z obsługi jak wchodzilismy to stał na tzw. bramce i wpuszczał do lokalu. Chodz potem widzałem jak tez sie dobrze bawił przy jednym ze stolikow , mysle ze nie powinien bo chyba był w pracy i chodz na stole naszym i innych stały jeszcze napoje i to nie tanie. Myśle ze jak ma ktos ma zamiar wypraszać gosci to nie spszedaje sie nic wczesniej z baru ,ale tam jest pewno taka zasada dawaj kase i WON !

kaazkaaz ma racje taka sytułacja miała miejsce !Choć tez na stole mielismy jeszcze alkohol i napewno nie piwo to zostaliśmy wyproszeni !Moze to nie kulturalnie zabraliśmy ze stołu butelki i reakcja na Won była szybka !

Bolesław

GIEREMEK :d

jesli ktos ma pytania co do calej rekrutacji to ja juz mam wszystko za soba i chetnie pomogę :)))))
ali3ja3@o2.pl
pozdrowionka dla wszystkich :)

Urlik

przyjmuje prywatnie wtorek,czwartek,piątek od 16 godziny i sie umawiasz teraz telefonicznie numer masz na drzwiach do gabinetu na Polowej

Wielkie dzieki.To dobrze,ze jeszcze sa zyczliwi ludzie na tym forum.Pozdrawiam.

http://www.dogomania.pl/forum/f1087/co-podac-psu-na-rozwolnienie-26170/

stoperan

HAHAHA

Kamil to ruchome UCHO dziadka;)

Ostrołęka rusza już z budową hipermarketu (ma 54 tys. mieszkańców),Augustów podobnie (ma 30 tys. mieszkańców) ,Suwałki także (mają 69 tys. mieszkańców) i jak tu mówić ,że miasto się rozwija?? Cóż z tego ,że planowana jest Akademia Łomżyńska (świetny pomysł oby na pomyśle się nie skończyło) władze nic nie robią by miasto było atrakcyjne dla mieszkańców i ewentualnych turystów ,których jakoś nie widać chyba,że liczymy warszawiaków jadących na Mazury.Miasto wymiera i trzeba temu zapobiec!!!

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Weź gazetę krzyżówki i idź na posiedzenie

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Podobnie jak gilu, przychylam się do Srakostop-u.
Reklama nie kłamie ;) REKLAMA

Hmmm... A może było trzeba inaczej zapytać, np. jakie są popularne wg forumowiczów imiona męskie?? Może wtedy nie byłoby takich chamskich odpowiedzi... No, ale cóż.
Wg mnie powinno to nie być wymyślne imię, bo to czasami krzywdzi dziecko. Moje typy: FILIP, ŁUKASZ, HUBERT i KACPER.
Gratuluję:) i pozdrawiam.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org