piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szkoła prounijnej indoktrynacji.

to będziesz wszystkich rozwoził :D

Mariusz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szkoła prounijnej indoktrynacji.

i tak jak znam zycie bedziemy tylko my, wiec nie ebdziesz mial duzo do wozenia _krzysiu_ hihihi;)))

aleks

HMM czytam i widze ze im dalej tym bardziej zapominacie o temacie :) ale jak zwykle to bywa na 2 polakow 3 punkty widzenia :>
niewazne, ja dawno jusz slyszalem ze w planach bylo zrobienie duzego zalewu w dolinie narwi, pomysl jest bardzo fajny niestety wiaze sie z duzym nakladem pracy i pieniedzy. Jednak patrzac na to w dluzszej perspektywie to sie oplaca, majac baze turystyczna, sprzetowa, zysk na pewno sie pojawi. Problemem niestety na pewno beda "zieloni" a z nimi wygrac jest prawie niemozliwoscia. Po zrealizowaniu tego projektu miasto zyska, wiecej turystow, wiecej miejsc pracy, wiecej pieniedzy w miescie. Pomyslcie, czemu Warszawiacy jezdza na mazury i czemu nie mieli by zostac tu u nas :)
pozdrowionka i mam nadzieje ze ten temat sie rozwinie :)

Łomżanin

a wogle na kiedy zrobią tą obwodnice , za ile kadencji ??:-)

Łomżanin

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org