niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
O co chodzi z ta polityka?!

niech ktos mi powie jak sie ubrac na WZ jakich pytań można sie spodziewać jaka panuje atmosfera z góry dzieki:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: O co chodzi z ta polityka?!

pomocna proszę prześlij mi test ms

Aha rozumiem. Pomocne jedynie są chyba masaze kremy i cwiczenie tych miesni co ta skóra jest obwisła

Oczywiscie gwiazda KGB jak zwykle zabłysł xD

Od 10 chyba

mc zawsze jest otwarty

sivy....kiedy Cię czeka WZ? bo ja mam 16ego w szczecinie....jak się ubrać...to oczywiste...że tak powiem na galowo-a faceci w garniturek jak najbardziej w końcu to rozmowa o pracę-więc w dresie tam nie wyskoczysz:/ bo liczy się niestety wygląd zewnętrzny i to BARDZO:) a pytania....standardowe....dlaczego praca w policji, Twoje predyspozycje i motywacja do podjęcia służby, autoprezentacja, pytania z ustawy też mogą paść-np. zadania, uprawnienia policji, rodzaje służb itd...niby nie trudne...ale....

siwy WZ to ogolnie luzik ale tak jak pisze asiuniusia22 tzn. Gajer obowiazkowo.
Atmosfera ogolnie jest mila i dasz rade bo WZ zdaje niemal 100% ludzi no chyba ze gamonia bedziesz z siebie robil :)

..........udostępniamy nagrania z jednej z (mobilnych) kamer........... HEHEHEHHEHEHHEHHEH \mobilna kamera 0:56 sek. kup sobie chłopku kartę pamięci do telefonu to nagrasz troszę dłuższy film ze stodoły.

czy tradycji stalo sie zadosc i w te świeta???????

gdzie kupie winiete na tira dzis najlepiei na dkv

ja pracuję w sklepie i niechciałbym pracować w święta i nie pracuję, ale prawo nie zakazuje otwarcia sklepu zatrudniającego poniżej 5 pracowników pod warunkiem, że w dni wolne od pracy właściciel sam w nim sprzedaje. i o takie właśnie sklepy mi chodziło.

ps dzięki takim poj... jak ja, którzy nie zaopatrzyli się dostatnio przed dniem wolnym od pracy, bo np pracowali i nie mogli tego zrobić, właściciele sklepów korzystają.

Witam gdzie w Łomży można się pozbyć zużytych opon samochodowych tak z 40 z góry dzięki za info

kichu85...moja mama jest okulistką i bada właśnie takie osoby jak MY-czyli kandydatów:) no i jak mam być szczera to nie kombinuj bo lekarz jak Cię zbada wykryje czy nosisz okularki czy nie....a jeśli będziesz ściemniać to uwierz ale....nie przepuszczą Cię dalej...także weź ze sobą okularki i się nie stresuj-będzie dobrze:) ja za 2 dni mam WZ-ojojojo:)

nie tylko w sp2 uczyla

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org