czwartek, 26 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polacy, ja wy to robicie?

Starty wyjazdowe odbywały się najczęściej w Warszawie, a rzadziej w Płocku lub w Włocławku. Działalność sportowa nie stała się jednak nigdy jedyną czy też wyłączną dziedziną aktywności Towarzystwa. W czasach zaborów "wioślarstwo" kojarzyło się mieszkańcom Łomży z istnieniem kultury narodowej w polskiej, wioślarskiej placówce, ze spełnianiem przez nią funkcji towarzyskiej, a także z turystyką i wypoczynkiem na wodzie.4

Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. .......................................

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polacy, ja wy to robicie?

Ja mam u siebie w stawie, a ty jak nie masz stawu, to możesz sobie kupić np. balkonową w "Marzeniu ".
Już nie włazi to gadanie o fontannie. Od kiedy to trwa, nie pamietam. Temat wraca jak bumerang. Od czego nie zacząć, na fontannie się kończy.
Jakby od fontanny zależało szczęście łomżyniaków.
A'propos architekta, toby dopiero było, gdyby była całkowita samowolka. Naokolo widac "świetne" pomysły właścicieli domów: a to innowacje architektoniczne, a to nowy porażający kolorek...Zmiłowania !
Mam dzisiaj kiepski humor, więc nie będę pisać więcej.

ktos tu kiedys napisał, ze "w Łomży jak cos sie dzieje to jest wielki pierd, a potem maly smrodek...."

chyba sie z tym zgadzam. Sklep jak kazdy inny, rewelacji cenowych brak i ktos to wszystko nazwał supermarketem....

Nawiasem mówiąc chyba jeszcze długo kupcy łomżynscy bedą sie cieszyc monopolem, poniewaz z gderania mieszkanców nic nie wynika.

pozdrawiam jak zawsze ciepło

No, to dobre. Robią sobie śmiech z ludzi, a ci nic nie kumają. Kiedy w tym Kraju będzie normalnie? Vizir za free - gotowym się przepychać :)

Kto z was korzysta z usług kafejek internetowych ? jak kogoś z forum pisze właśnie na kafejki to niech napisze czy jest zadowolony z tych usług i Internetu i komputerów w kafejce . Ja kiedyś korzystałem z usług kafejki na Bema 3 no i zbytnio nie zadowolony jestem z tego raz to pół godziny mi komputer nie działa a nie mogłem się przesiąść bo nie było Kampów wolnych ;- ( no najbardziej to chodziłem tam żeby grać w Counter-Strike a z netu to nie korzystałem . Dziś się przeszedłem Se pograć z kolegami no cóż jak tylko było 4 osoby to był wybór Kampów i w ogóle to można było grać, Ale i tak z 3 komputery nie działały.

Zbych

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Vivez ty sie dobrze czujesz? Daj juz sobie spokoj, bo to juz chyba drugi temat do ktorego wtracasz cos o twojej 5 z matmy;/

ryskago:

a mialo byc bez narzekania

Wiem że to było zajebiste ale czy ktoś z was kożysta z takich usług ?? no oki nie bende was męczyć a gdzie ku....kalendarz ??

Jeśli Ktoś jest samotny albo szuka drugiej półowy ( Chłopaka Albo Dziewczyny ) niech wejdzie na http://kss.blog.onet.pl/ i niech się zapisze !! To Klub mojej koleżanki jak cos to jej pomysł i inne zastrzeżenia piszcie na skisquad@buziaczek.pl

poczekajcie na mróz...
Lodowisko na strzelnicy będzie na 100% - jak co roku :)

Śledczy - dzięki za pozdrowienia

Najlepiej, żeby nauczyciel nalał do głowy tej wiedzy bez wysiłku ucznia i to w międzyczasie (między pubem, a dyskoteką)... trzeba pomyśleć o jakiś chipach do wszczepienia w łepetyny...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org