Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co jeszcze PO zrobi dla nas? |
nie wydaje mi się
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co jeszcze PO zrobi dla nas? |
Jak odłączyć alarm (FABRYCZNIE MONTOWANY) Passat 2001
|
|
spoko,nawet tanio, pogadać se można,ogólnie uprzejmi,a jak na dalsze trasy to dogadać się idzie. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Dobromil : najlepiej wszystkich spac wyslac niech najlepsi zostana :D
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=6SvxaNQ6d7M to?
|
|
to jest era
|
|
e tam, nie umiecie sie bawic
|
|
nie ma słów w tej muzyce jest tylko jakby chór,który mruczy czy coś takiego.
|
|
Cześć, przyjdź do naszego sklepu na Al.Legionów 123A obok blaszaka.Mamy szeroki wybór kafli, na pewno coś Ci się spodoba.
|
|
Vangelis - Conquest of Paradiese, moze to?
|
|
łomzanin, bad boy, kibol jesteście glupsi niż ustawa przewiduje, Browar Łomża jest jedynym zakładem w Łomży, który reklamuje się w ogólnopolskiej telewizji, trzeba to docenić. Gdyby nie browar ŁKS nigdy by nie grał w 2 lidze, jak tego nie rozumiecie to puknjicie się w łeb!!!!
|
|
Przepraszam, że post pod postem, ale dodam jeszcze, że co by się nie działo to będziemy starali się "utrzymać" serwer do koncertu Libera i Sylwii Grzeszczak. Myślę, że to będzie najciekawsza część i to najchętniej będzie się oglądało.
|
|
Zdecydowanie polecam "korse" na pilsudskiego.
|
|
http://www.motone.pl/index.php?topic=353.0 Pozdrawiam!
|
|
fajnie że działa (niedziała)
|
|
dziękuję bardzo, po świętach się tam wybiore
|
|
Witam. Niestety, ale ilość użytkowników przekroczyła nasze najśmielsze oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby jak najszybciej uruchomić transmisję online. Nawet jeśli nie uda nam się uruchomić transmisji na żywo, będziemy umieszczać na bieżąco pliki wideo z występu Libera i Sylwi Grzeszczak. Jak już pisaliśmy przepustowość dla 1300 użytkowników okazała się zbyt mała. Na stronie http://www.amnesiamaxx.pl znajduje się oficjalna informacja. Jednocześnie wraz z Amnesią Maxx obiecujemy, że kolejne transmisje odbędą się bez takich niespodzianek. Chcemy przypomnieć, że już wkrótce wystąpią: Dj Nakadia, Jay Delano, Angelo Mike, a o następnych koncertach dowiecie się wkrótce. Wszystkie te koncerty będą transmitowane online.... już na większych łączach! Pozdrawiamy "Ekipa techniczna" „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Słaba to pociecha.
|
|
nie nie dziekuje ;) raczej nie czarna muzyka... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
hehehhe jaka transmisja on line? , dobra reklama dźwignią handlu buhehehehhe
|
|
pomocy to pilne ;p
|
|
oleju sobie wlej
|
|
to pokazcie powtorke tego koncertu... jesli oczywiscie macie bo moze kamera niewytrzymala...
|
|
Hej czy coś kto wie co się działo w Jeziorku.Podobno chłopaka zabili, ale nie wiem czy to jest prawda. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
OD 10 DO 24 OTWARTY
|
|
pewnie wszystko zalezy od tego jak właściciele klubow do tego podejda, niby z jednej strony żaloba to sie bawic nie mozna, ale z drugiej to swieta sa i masa ludzi zjechala do miasta, wiec pewnie szkoda bedzie wlascicielom nie zrobic imprezy... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
impreza start 20
|
|
jeszcze sie nikt nie ogarnął żeby coś napisać .słyszałem że całkiem fajnie w środku ,tylko ten Liber żałosny ...
|
|
Swoją drogą ciekawe czy pan Ka ogłosiłby żałobę po śmierci Wałęsy?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |