Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sztandar wyprowadzić !!! |
507774349 Osobiście dopilnuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sztandar wyprowadzić !!! |
hahaha a ja znam takich co on ostatnio ich odwiedzał z brygadą , i nie są zadowoleli! jak go znasz to sie spytaj jak tam było w okolicach Stawisk ? a moze to ty tam pracujesz i robotę mu naganiasz!Partak i tyle!!!!!
|
|
słuchaj ja osobiście nie znam gościa... jeszcze się taki nie urodził żeby każdemu dogodził... a jak ktoś chce się do czegoś przyczepić i wytknąć komuś błędy to zawsze coś znajdzie... nie ma idealnych fachowców... może ty jesteś takim ideałem haha....
|
|
petronelcia, wiolu pozdrawiam z wawki, dawno sie nie widzielismy :} finding mylisz sie, jest co zwiedzac, morze niekonieczine jak w wielu miejscah centrum, ladne kamienice (u nas malo takih) ale na pszyklad okolic Lomzy niejedna osoba zazdrosci, na wiosne wylewy cudo, Forty, jak dotond zle wykorzystywane. rudy błazen z druhem
|
|
nula98, nieladnie tak urzywac torrentow. idz do sklepu kup plyte Santreo
|
|
Smieszni jestescie broniac tego redaktorka "cz" skoro to jest jego zawod to nich wypelnia go sumiennie tak jak wymaga sie tego od kazdego zwyklego pracownika. Z tego co pamietam to nie pierwszy raz taka wpadka sie mu przydarza. Rada na przyszlosc dla "cz"ytaj to co sam wyskrobiesz.
|
|
ona jest biedna i nie ma pieniędzy na płytę..... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Ja jestem bardzo zadowolona z firmy Markdecor, która wykonuje usługi na najwyższym poziomie, czego nie można powiedzieć o ortografii pismaka jojo:(:(
|
|
Najlepsza pokazówka to ta z maturami Giertycha:) Poza tym kiedyś to matura wyglądała jak matura, a dzis? pracę na j. polski można sobie kupić w internecie. Co to za pomysł w ogóle referowac pracę na maturze. Na maturze to się trzeba wykazać logicznym myśleniem, umiejętnością pisania i kojarzenia faktów a nie gotowcem. Poza tym oczywiście obowiązkowo matma! podstawa. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
ha ja powiem krótko - ja nie widzę miasta. ŁOMŻA ????????? a do wszystkich wykształconych i niedowartościowanych "yntelygentów" kieruję swą uwage aby dali sobie spokój z ciągłym narzekaniem na brak zainteresowania ich wyjątkowym wykształceniem i uzdolnieniami , które na tle ogólnie panującej miernoty w urzędach są czymś wyjątkowym i niepowtarzalnym na miare kolejnego cudu świata. Skończcie tą ścieme bo to nie chwyta. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Autor: SN4P (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-03-09 13:38 Dlatego nazywa sie BISTRO - wchodzisz, zjadasz, chwile siedzisz i wychodzisz. Osobiscie polecam - smacznie i w przystepnej cenie... Autor: OjciecR. (---.elomza.pl) Data: 24-03-09 15:43 Bistro niektórym myli się z jakąś restauracją z klimatem, a tam się tylko zjada i spier... dalej. Widzicie Panowie tu sę nieco mylicie. "Nasze" bistro jak zapewnia na swojej stronie właściciel ma jednak inny charakter. ----- "Mamy do zaoferowania salę z siedemdziesięcioma miejscami siedzącymi. W okresie letnim, dodatkowo ogródek piwny mieszczący trzydzieści osób. Przyjmujemy również grupy zorganizowane i wycieczki. "Bistro" to idealne miejsce na SPOTKANIE w gronie przyjaciół, lunch biznesowy, przy tradycyjnych potrawach." ------ Moja wypowiedz była niejako komentarzem do tego co przeczytac można na podanej przez kogoś tu stronie www;) To bistro ma być po cześci taką małą restauracją jak widzisz OjczeR. Poza tym chętnie pojade i napiję się tam kawy. Kawa z ekspresu na BP jest wyjątkowo smaczna. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
no i rodzinka działa ! reklama idzie! ja wprzeciwieństwie do ciebie żadnej nazwy innej firmy nie podałem ,ani inni uczestnicy a ty tylko się afiszujesz!tą firą.a to już reklama zdaje nie sie!hahaha!a ja jedynie jestem tylko gospodarzem z pod Obrytk i słuszałem to i owo a iwidziałem !!!! a famy nie oszukasz:)! rudy błazen z druhem
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090325/REG20/924985313 jak bym zlapal to bym nogi z tylka powyrywal ale nawet jesli policja dojdzie kto byl sprawca tego wszystkiego dostanie jakas smieszna kare wedlug mnie kara dla takiej gownazeri powinna byc taka ze jesli zrobil szkode na 600zl oddaje X10 czyli 6000 plus kara w postaci bezplatnej pracy przez miesiac czasu przy machaniu lopata moze wtedy cos to tych glupich lbow by doszlo
|
|
skandal
|
|
Gdyby było: czy Pi|S podlizuje się wyborcom? wyniki byłyby podobne bo wszystkie partie tak robią! To nie znaczy, ze PiS ma większe poparcie- bo faktycznie ma dużo mniejsze, a lisowi nauczka taka się przyda bo rzeczywiście nie jest bezstronny.
|
|
A miłość, nienawiść, współczucie istnieją? To zależy dla kogo bo to niematerialne zjawiska i dotknąć się ich nie da. O przekonaniach się nie dyskutuje- powiadają filozofowie ;-)
|
|
Lola z pola, na księżyc nie mogą, bo już ktoś go ukradł :) pozdrawiam
|
|
Ten zakład na końcu nowogrodzkiej. Podobno jeden z tych chłopaków doskonale zna się na alarmach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |