Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nieujawniona największa zbrodnia stanu wojennego |
Niech każdy pilnuje własnej kapoty bo nigdy nie wiadomo kiedy ktoś złośliwy przyklei do niej łatę!!! Uważam za temat zakończony!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nieujawniona największa zbrodnia stanu wojennego |
opony to tylko na oponytanio.pl, najtaniej, bezpiecznie, ceny miazdza :)
|
|
ogolnie rzecz biorac to w porownaniu z nowa sprzedawana w jakiejs firmie to sie oplaca zwlaszcza jesli masz zamiar zrobic ja sam, rejestracja tez nie stanowi problemu koszt okolo 250-300zl
|
|
ciesze sie z postawy rudego który tak zareagował ponieważ z powaznej dyskusji do której ma prawo każdy człowiek bo dotyczy waznej społecznie sprawy zrobiła się połajanka . Oczywiście że za sprawy tak poważne jak zaopatrzenie w wodę , kanalizacja , szkolnictwo ,straz , drogi odpowiada rada gminy z wójtem . i prosze się nie dziwić że ludzie mogą mieć krytyczny stosunek do wielu spraw . Mamy demokrację a radnych i wójta wynajeliśmy w wyborach do konkretnych zadań , a nie po to żeby ich głaskać po głowie plus dobrze opłacac jeżeli ktoś decyduję się być osobą publiczną to musi liczyć że będzie także krytykowany i musi wziąść odpowiedzialność za decyzję i ich skutki Tu w konkretnym przypadku Gmina corocznie musi dotować zle zarządzne przedsiębiorstwo . pytam się czy to jest zdrowa sytuacja ?? Na naszym majątku Ktoś robi manko Pytam się Ciebie LOLA czy powinno być na to przyzwolenie naszej rady i wójta czy Ty własnymi pieniędzmy też byś wspierał takiego bankruta . I tu jest sedno sprawy oczywiście ty uważasz inaczej Twoja sprawa może tak musisz robić zeby nie stracić pracy - tylko nie skieruj sprawy na boczne tory bo sprawa jest poważna Ludzie z terenu oczywiście tez mają inne poglądy niż ty , tylko nie mają gdzie ich powiedzieć Na internecie się nie znają sołtysi nie robią zebrań wiejskich nawet w tak ważnych sprawach jak kanalizacja , drogi To nie znaczy że problemów nie ma .one same się nie rozwiążą Demokracja polega wielości poglądów i rozmowie ze społecznością oraz branie jej pod uwagę przy podejmowaniu ważnych społecznie decyzji w Piątnicy tego brak Wieloletnie sprawowanie władzy usypia , wypala psychicznie , obrasta w sieć powiązań i nepotyzm i nie służy rozwojowi Wiem coś o tym LOLA wierz mi na słowo dobrej nocy
|
|
rownież jestem za 5, nauczyciele spoko, szkola spokojna i z klasą, umiejcowiona w spokojnym miejscu, zdala od samochodów ruchliwych ulic, bezpieczna, a dziecko jak nie bedzie sie chcialo uczyc to i sie nie nauczy nawet jak wyslesz je do suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper szkoły!
|
|
to jedz ktos Ci broni ;>?
|
|
Wymien baterie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dobre chodzą po autobusach kanarki
|
|
Dziekuję:)
|
|
ja sie z nim zgadzam
|
|
Sztacheta masz racje chyba każdy kto miał do czynienia z p-sorem Koconiem zna to motto, ale ja mimo wszystko miło wspominam lekcje historii i wos-u u pana Jacka :)
|
|
a ostatnie wasze Panowie z tej rozmowy posty ty nic wiecej tylko zmiana pozycji w dyskucji z tych przegranych rozpoznanych przez opinię . Pod pozorem ,że zalezy wam tylko na konstruktywnej duskusji. Sytuacja po prostu was przerosła . Myśleliście ,że tu korzystając z anonimowości do woli obrzucicie sobie błotem ludzi uczciwych ale wam nie pasujących. Nię tedy droga Panowie mleko już zostało przez Was rozlane i nikt nie nabierze się na taka radykalną zmiane tonu Waszej wypowiedzi. Jak pamięc Panów zawodzi odsyłam do Waszych postów powyżej. Jarek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wiosna... Bog... milosc... Tomek niczym moderator dbajacy o ruch na forum serwuje nam jakies takie dziwnie ckliwe tematy;))))
|
|
Wszystko sie zgadza DxxxD, jest w 100% tak jak piszesz. VIP_1 napisał że ma butle 32 litrową a zatankowali mu 37,6 litra a w tym przypadku to już chyba jakaś przewałka.
|
|
Głębicka.
|
|
z tego co tu widac to powinni wg was wycofać becikowe, dodatki rodzinne, ulgi na dzieci etc. Proszę Państwa nie zazdrośćcie, że ktoś coś ma, albo , że dostał za darmo. Trzeba się cieszyć, że naród potrafi sobie radzić i się bogaci :)
|
|
"na oponytanio.pl, najtaniej, " sorry sprawdziłem ich ofertę i mnie nie zmiażdżyły . Muszę powiedzieć , że w Łomży zimówki Pirelli kupiłem taniej o 70 zł na sztuce z wyważeniem i założeniem w cenie . Nie wiem tylko czy ceny od listopada poszły do góry.
|
|
edek1975: zgadzam sie z Tobą w 100 % pomocna to cool babka :)))) pomocna pozdrawiam :)
|
|
Kiedy włączyłem komputer to pojawił się komunikat: disk boot failure insert system disc and pres enter, wcześniej wyłączyłem go normalnie nie miałem żadnych problemów, orginalny windows xp, co się stało i jak się do tego zabrać?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
rolnik ale z Ciebie mongolskie dziecko 1l=1dm3 tumanie
|
|
Od dzisiaj każde złożone zamówienie (przez gadu gadu ) z dowozem to koszt..... 5zł (przy zamówieniu powyżej 55zł dowóz gratis) :) zatem zapraszam do lokalu na dodanie swojego nr gg :) Takos
|
|
Przy aptece,tam gdzie wielu lekarzy.Przyjezdza w 2 soboty w miesiącu,mam do niego telefon.Byłam kilka razy,robi od razu usg w cenie wizyty,ostatnio 60zł.
|
|
Witam !! Wreszcie temat ruszył ponownie. Mam małą propozycje do czasu wyjasnienia sie sprawy z salą. Zawsze można pograc na świeżym powietrzu. Od jakiegoś czasu zbieram ekipe na ORLIK przy ambroziaku, planujemy grywać w weekendy (studia itp) wiec jeżeli są chętni piszcie tu ewentualnie gg 5575105. P.S potrzebna jest tylko w miare dobra pogoda :)
|
|
1. nic 2. nie wjem 3. nic mario
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |