Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gesty "przyjaźni" UDA do Polaków |
Przeczytałem z 100 razy i co ci boli ? Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gesty "przyjaźni" UDA do Polaków |
Przed wysłaniem, czy po? :D. A na poważnie, to dla mnie mogą zrobić i most zwodzony. Zbych
|
|
Gówno tam Łomża wyborowe. Walnijta sobie Carlsberga, jak si ę beknie podwójnie (bo to piwko z bąbelkami) - dopiero jest radocha...
|
|
Jeleń to nic, ale GDZIE SĄ ROGI? Przyznać się tu bez bicia: kto ma rogi? :-) Zbych
|
|
Jesteście szczeży aż do bólu sami se czytaj cie mam to głebo w dup
|
|
Toć przecierz mają obwodnice robić to poco ci Szosa Zambrowska ? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Prawdopodobnie budowa obwodnicy rozpocznie się 1 kwietnia 2005 roku. To będzie jeden długi most wiszący, rozpoczynający się od skrzyżowania Sz. Zambrowskiej z al. Piłsudskiego a kończący się na fortach i dalej już normalnie, po ziemi a czasami nawet pod w tunelu, do Kisielnicy. Pozdrawiam peję.
|
|
Preferuję Palm , ewentualnie Guiness.
|
|
Niewyobrażam sobie życia bez piwa
|
|
Tak, tak - ma ruszyć budowa 1 kwietnia 2005 r. Wypatruj uważnie, wyjadą buldożery i inny ciężki sprzęt. Tam, gdzie ze względu na podmogły, bagnisty teren nie będzie mógł wjechać cięzki sprzęt użyte zostaną śmigłowce do dostarczenia materiałów do robót drogowych. Most przez dolinę i rzekę ma być dwupoziomowy, dolnym poziomem mają jeździć pociągi na Mazury, a górnym samochody, a dalej dwupoziomowym tunelem w okolice Kisielnicy i tam już wierzchem. Między sadem Wykowskich, Zawadami i Giełczynem ma być dworzec PKP oraz ma tam dochodzić metro. No i oczywiście w okolicy Czerwonego Boru Port Lotniczy Łomży i Zambrowa o znaczeniu regionalnym. Słyszałem, że jest już powołany dyrektor portu w budowie. Został nim redaktor poczytnego tygodnika W. T. Zbych
|
|
Toż to przy całowaniu może się oderwać i ktoś może to połknąć.
|
|
Jezeli pije to tylko Warkę. Jest Ok jak dla dziewczyny poza tym malo pije wiec nie mialam okazji rozeznac sie w tym temacie
|
|
Co tam marka - wazna jest atmosferka i dymek z papieroska przy piweczku. A czy ktos chodzi jeszcze do Mewy? chyba teraz to tylko pozostalosc , ale kiedys to tam bylo najlepsze lomzynskie z sokiem malinowym a za lada sympatyczna pani i calkiem od lady nie szuplejsza!!.Lomza lala sie strumieniami w niebieskiej poswiacie dymu Klubowo - Sportowego ,gwar i radosc , a na zewnatrz smutne zony szukajace swoich mezow.
|
|
SIARKĘ W "SEZAMIE" NA (DŁUGIEJ)DOSTANIESZ!!! 2,70zł za całe 0,7 l he he ... a tak poważnie to niewiem kiedyś był chemiczny na dwornej ale teraz ZOO zrobili i lipa na "południu"patrzeć musisz!!! a co bombę robić będziesz??? to ja mam kilka namiarów na "posprzątanie" paru typków co rozrabiają !!! to by mi znacznie ułatwiło życie he he he ... jak zdobędziesz daj namiar.... dołoże się... do zakupów i sprawę załatwimy...!!! pozdro@! 8-)))
|
|
POZDRO ALL!!!! Niech sobie zrobi ten kolczyk!! Fajnie będzie !! Dajcie jej się przekonać jak to jest bo w praktyce zaraz go wyjmie !!! nie jestem konserwatywny ale te kolczyki fajnie wyglądają na amerykańskich filmach!!! Zrób sobie i pochodz z nim na jakieś dyskoteki czy inne impry ale sama zobaczysz że to jest nie praktyczne tyle ze jakiś czas będziesz trendi!! i będą ci zazdrościć kumpele z podwórka he henhe ... Zastanów się dziewczyno poważnie! po co się okaleczać ? tylko kasę wywalisz !! moze warto kupić sobie jakiś extra ciuch??? Moja panna ma i już go wyjęła bo jej przeszkadzał, tak normalnie podczas zwykłych czynności dziennych !! nosiła pół roku wszystko było ok ale jej samej się znudziło. POZDRAWIAM WSZYSTKICH KYÓRZY MAJĄ OCHOTĘ NA BODY PIERCING!!!8-)
|
|
jest jeszcze soulseek Zbych
|
|
dobre piwo nie jest złe :) Zbych
|
|
gdzie ta lokalizacja w koncu ma byc
|
|
moze inni maja jakies doswiadczenia w tym temacie
|
|
Kiedyś w odczynniki zaopatrywałem się w oddziałach tej firmy http://www.cezas.waw.pl/oferta_dla_szkol.html
|
|
mogles nie wziasc nadnatu, skoro ci sie jak mowisz nie nalezal i isc sie tlumaczyc do sadu ha ha
|
|
Autor: a.j. (---.58.32.109.proxycache.rima-tde.net) Data: 11-11-04 10:26 Nie wolno kopiowac czyjejs muzyki, to przestepstwo. Studiuje prawo wiec wiem, ze to przestepstwo. \ nie trzeba studiowac adndrzejku prawa, aby pewne rzeczy wiedziec hahaha
|
|
23 sierpnia 1904 r. w regatach wewnętrznych na dystansie 1500 m. startowało dwie hamburki. 28 sierpnia tego roku zorganizowano wewnętrzne regaty jesienne na Narwi. Rywalizowało 11 załóg na hamburkach i 2 na półbąkach. W biegu hamburek na dystansie 1500 m. z prądem rzeki zwyciężyła osada z wioślarzami: Władysławem Szwejcerem i Władysławem Pągowskim. Sternikiem był Franciszek Tuszowski. Osiągnięto czas 10 min. 55 sek. przy częstotliwości 25 - 26 uderzeń wioseł na minutę. W biegu półbąków zwyciężyła osada pod sterem Czesława Czochańskiego, z wioślarzami: Bolesławem Ciemianowskim, S. Czerskim, M. Izdebskim i Władysławem Bielskim. Dystans biegu wynosił 2000 m. pod prąd rzeki i z prądem. Najlepsi pokonali ten odcinek w 11 min. 28 sek. wykonując 30 - 32 uderzenia wioseł na minutę. W biegu hamburek na dystansie 750 m. z prądem rzeki zwyciężyła osada sterniczki Mrii Piotrowskiej z wioślarkami: Zofią Olszewską i Zdzislawą Bortnowską. Zwyciężczynie osiągnęły czas 4 min. 47 sek. i częstotliwość wiosłowania: 24 uderzenia na minutę. Tego samego dnia odbył się także turniej wioślarski na dystansie 1500 m. z prądem rzeki i pod prąd. Startowało 7 załóg, a ich sterniczkami były kobiety. Po wyścigach nastąpiły tańce wśród których dominowały walce i mazury. Około godziny 24 przystąpiono do spożycia kolacji. Brało w niej udział ponad 70 osób. Zwycięzcom wręczono nagrody i wzniesiono na ich cześć wiele toastów. Do sprawnego przebiegu imprezy przyczynili się zaproszeni do pełnienia roli sędziów wioślarze warszawscy; Głogowski, Lipczyński i Tokarski. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |