poniedziałek, 20 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzięki Rządowi PO za 10 dni autostradą dojedziemy do Berlina! Oby nigdy PiS!

rewolwer bóg nie stworzył mordercy i gwałciciela ,Bóg stworzył człowieka , dał mu wolną wole i człowiek będzie sądzony za swoje uczynki po śmierci . Nie chcesz nie wierz ja wierze i się tego nie wstydzę , po drugie nic nie tracę mogę tylko zyskać .

BÓG HONOR I OJCZYZNA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzięki Rządowi PO za 10 dni autostradą dojedziemy do Berlina! Oby nigdy PiS!

Szukam osoby albo firmy w łomży która wykonuje rożne cześci z laminatu (plastik) jest cos takiego w łomży bo potrzebne mi takie wyroby do motocykla.

Re: Dzięki Rządowi PO za 10 dni autostradą dojedziemy do Berlina! Oby nigdy PiS!

Człowiek istnieje, niestety nie w każdym z nas.A co do boga, czy też Boga, to zależy od człowieka, bo to on wymyślił jego ideę. Ja w niego nie wierzę, więc dla mnie nie istnieje, ale nie odbieram innym prawa do wiary. Sama nie odczuwam takiej potrzeby, gdzie indziej szukam wartości , którymi kieruję się w życiu. Śmieszy mnie jednak polska religijność: do kościoła w najlepszym wdzianku, ewangelii nie słucha, Pisma Świętego nigdy nie czytał, zasad nie przestrzega, ale wierzący przecież.

taka z czarnym kotem stoji

ten na niemcewicza to masz na myśli jabadaba świat szmat???
A jeśli nie to jaki wskaż mi dokładnie jeśli możesz.Z góry dzięki

Kiedyś może i to było ciekawe a teraz to przechowalnia ćpunów i bezdomnych jednym słowem syf

Potrzebuję informacji na temat Internetu w Multimediach. Chodzi mi o jego działanie, jakość, awaryjność. Proszę o opinie.

dam 3 setki jak nie znajdziesz lepszej oferty to odezwij sie

A nie pomyślałeś kolego ze jeśli mam wszystko przechodzić a na koniec dowiedzieć się że i tak się nie dostane to sobie podaruje????

Bo nie wiem kto taki mądry był i ustalał kolejności etapów postępowania... zamiast dać lekarza na początek skoro taki odsiew robią...

Może whiteboy teraz coś napisze :))))

Czy ktoś orientuje się odnośnie formalności jakie wymagane są u dentysty który ma umowę z kasą chorych (załóżmy że chcę się leczyć z ubezpieczenia) Czy podaję tylko pesel? czy muszę mieć książeczkę zdrowia, ubezpieczenie? czy muszę coś podpisywać? Kiedy mi ktoś naświetli te sprawy to będę wiedział czy jest sens pisać o pewnym przypadku który mnie spotkał u pewnej dentystki.

dzięki uratowałaś mi tyłek :)

Jarek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org