Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tomasz Lis przyszły poseł PO. |
Czy można podejść do obrony we wrześniu jesli się ma poprawkę we wrześniu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tomasz Lis przyszły poseł PO. |
Treść jest ukryta
|
|
a myślałem, że to szlaG trafia... :P emi było już kilka wątków na ten temat. poszukaj...
|
|
Zeby podejsc do obrony dyplomu trzeba zdac indeks do dziekanatu, wiec jesli masz jakas poprawke to autoatycznie obrona na wrzesien! Powodzenia
|
|
Do Michu Aleks! Niestety nic nie wiem. Jak dzwonili do mnie z KWP to powiedzieli tylko termin MS (który wyznaczyli mi na 8 lipca) a do do WZ to nic nie wiem <bezradny> <KWP Gdańsk>
|
|
to prawda w małych sklepach, często ,smierdzi , stoją za ladą tłuste baby a towary często maja przekroczone terminy. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
czemu tak myslisz? ale zgaduj dalej Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
pszeciez nie o fryzure na glowie jej chodzilo. sciezke sciala sobie zrobic na wesele by... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
chyba bez sensu jest inwestowac pieniadze w cos innego niz z procesorem i7. Najwolniejsze i7 jest porownywalne lub szybsze od core 2 quad a cenowo ten procesor jest ponizej 250 dolcow ceny na zachodzie to mniej wiecej sa takie http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0306616
|
|
kobieta za kółkiem-moge ci pokazac jedynie pupe :) i to jak mi sie zechce ... :P Natalia00-zawsze znajdzie sie ktos kto mysli ze jest madrzeszy od innych :) Pozdrawiam serdecznie :)
|
|
W konarzycach są 2 piekarnie ale wiem o którą chodzi bo tam mieszkałem i kupywałem tyle lat z tamtąd pieczywo i nigdy się nie przejechałem na tym chlebie.Musisz popróbować-w łomży i okolicach jest dużo piekarni i zawsze jakiś podpasuje;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ciulowo...
|