niedziela, 05 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak się bronić przed ateistami, satanistami, artystami... paplikami

Strażacy robią wiele pożytecznych rzeczy i chwała im za to.

pkgryf zauważył zdarzenie, nie podszedł, nie zapytał ludzi tam pracujących. Ok.
Zapytał za to na forum. Jeżeli jest ktoś kto zna odpowiedź, to niech jej udzieli, chyba nie była to jakaś specjalna, tajna akcja.
Zamiast odpowiedzi będzie bicie piany w efekcie czego pkgryf dowie się jaki jest głupi i jaka głupia jest jego rodzina i wszyscy jego znajomi :)))))))

Chyba dobrze jak ktoś widzi coś odstającego jego zdaniem od normy i stara się wyjaśnić.
Błąd, że nie na miejscu ??? A co to za błąd???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak się bronić przed ateistami, satanistami, artystami... paplikami

Gdyby komus zalezalo by się dowiedziec o co tam chodzilo to by się dowiedział. Metod sprawdzenia jest wiele, jednak pkgryf wybral najmniej skuteczna czyli forum. I jeszcze w formie wyjaśnienia. Pkgryf ja wiem na co ida nasze pieniadze i dziwi mnie ze ty nie wiesz. Pieniadze publiczne od wielu już lat ida na to samo czyli: autostrady, służbę zdrowia, podwyzki dla nauczycieli. To oczywiście w skali kraju a lokalnie ida na kolejne ronda by miasto było pozytywnie zakręcone, uposażenie radnych i trzech „bogow z ratusza”, kolejne projekty ,których nikt nigdy nie zrealizuje itd. itp. Możliwe ze mi cos umkneło ale ogolnie na to sa przeznaczane nasze pieniadze.

w stokrotce na gorze jest sklep komputerowy i tam jest taki grubszy gosciu z brutka, wiem ze kiedys sie takimi rzeczami zajmowal.musisz sie przejsc i zapytac.mapy to napewno wgrywa.

"19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."

i jaki pewny juz sie stal jeszcze nie dawno przejmowal sie wszystkim a teraz teksty typu ale z was typy

Witam! Mam pytanie- czy orientuje sie ktos ile może kosztować transport motocykla z okolic 3miasta? jest to odległość ok.350km od Łomży...

A może ktoś z was zajmuje sie transportem lub ma odpowiednie auto do takiego procederu :d

z góry dzięki za odpowiedz/i

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org