niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przestańmy pisać

miles85- typowy przykład człowieka, któremu jak czegoś nie ma to źle, ale jak już coś jest, to jeszcze gorzej!
W sumie trochę Ci współczuję, bo ja tam jak nie będę chciał chodzić, to nie pójdę, a po Twoim wzdychaniu widzę, że Ty będziesz MUSIAŁ tam chodzić pod przymusem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przestańmy pisać

Mylisz się koleszko gdyż mam oferty

VERGISS MICH

kola - ciekawe gdzie uzyskałęś/aś takie informacje. Szef ma się dobrze Amnesia działa no i cóż pewnie nie wejdziesz do byłego atomu bo za mało ma się latek lub w dresach się chodzi - a tak po za tym muszę uspokoić konkurencję, że niestety się otworzymy i to dość szybko. Zapewniam, że żadnej tandety nie będzie i co najważniejsze takich gwiazd Łomża jeszcze nie widziała . Info wkrótce. Pozdro dla wszystkich "miłych" przyjaciół

@kobi
jak nie doczytałes umowy to nie miej pretensji do Orange że rachunki sa wysokie. dlatego wole przed pojsciem do salonu wole dziesięc razu przeczytać regulaminy niż pozniej załować. Właśnei przy zakupach przez net to jest plus: nieskonczenie wiele czasu na zastanowienie

A czy elektrolux to ma złe zmywarki? nie wydaje mi się bo pewnie tak to odebrałeś. Porównanie z samochodami to jak kulą w płot, bo jak już wcześniej pisałem to jest super proste urządzenie, więc się tak nie podniecaj tym że masz aeg, bo gdybyś miał tarke z szarym mydłem to też byś zachwalał że najlepsze, ja zmywam gąbką i lepiej umyję:)))

"doniesienie na popełnienie przestępstwa złożyli w imieniu niepełnoletniej dziewczyny jej rodzice" ... Ja taką córkę bym wygnał z domu a nie jeszcze doniesienia składał :/ taki wstyd przyniosła rodzicom.. jeszcze żeby to normalne nagie zdjęcia a to aż błyszczyk se musiało w dupsko wetknąć.. :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

heeeehhhhee jajca sobie robi z pana leszka

Treść jest ukryta

taaa browar bedzie dawal kase zlodziejom, a oni beda pierdolic i sie przyzwyczaja do brania kapuchy i im teraz zle... trzeba bylo trzymac kase a nie krasc...

pierdolic to wszystko... jestem za tym zeby lks nie dostal zlotowki ...bo po co wywalac kase w bloto? i tylko miec straty...

browar lomza nie bedzie stratny na 1000 butelkach i puszkach jak nie kupicie... bo z tego "sponsoringu" alias splacanie dlugow wiecej zaoszczedzi.. i z tej "reprezentacji" wiele nie ma... popatrzcie na inne kluby jak sobie radza i maja z tego kase... boooo........ bo sie staraja!

ja robiłam u Świderskiego i jestem zadowolona. Dogodne godziny, miło i profesjonalnie

czy wiadomo coś o przyczynach pożaru ????

jesli Ciebie interesuje komoda i szafka pod telewizor debowa cena 500 zlotych:) to od reki jest do wziecia nie zniszczona.jak co to kontakt czapluch@op.pl

jeszcze dość ładnego hahaha uwazaj bo Ci ktoś odda ładne meble xD

VERGISS MICH

Niestety , ale AEG stanowi bardziej prestiżową półkę firmy Electrolux. Thompson ma rację. Ja kupiłem AEG i jest naprawdę super. Bywają zmywarki co myją niedokładnie , po prostu nie domywają. Bosch i Siemens to to samo i w pralkach i w zmywarkach , a zapewne i w innym sprzęcie. Jeżeli ktoś ma kasę polecam Miele. Sprzęt tej firmy po 10 latach wygląda prawie jak nówka i jest niesamowicie trwały.

stare też może być ładne VizeV...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org