czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Propozycja dla Rady i Prezydenta miasta.

No to trzeba jakos chyba sie zabawic i powyglupiać to jest od tego idol !! Śpiewać każdy może troche lepjej i trochce gorzej ... lalala.

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Propozycja dla Rady i Prezydenta miasta.

Idol to specyficzny program-faktycznie ma wyłonić kogoś kto jest naprawdę umie śpiewać, jest medialny itp.
Ale w pierwszych etapach rzeczywiście większy nacisk kładzie się na pokazywanie debili albo nie mających pojęcia o swoich brakach (vide osobnik "Dary Losu" vel Terminator z poprzednich edycji) lub zapatrzonych w siebie narcyzów (gość śpiewający wszystko jak leci operowym głosem z ost. odcinka). Nagrajcie sobie choć jeden odcinek z castingów i zobaczycie że 1/4 czasu to ludzie przechodzący dalej a resztę czasu zajmuje pokazywanie matołów, "kosmitów", ewentualnie popisy oralnej destrukcji kretynów w wykonaniu Wojewódzkiego.
To jest rozrywkowy program i gnojenie ludzi oraz chamstwo Wojewódzkiego też są wpisane w format który zakupił Polsat. Dziwię się że odrzuceni uczestnicy jadą po Wojewódzkim że "chamstwem się chce wypromować". Litości... On się wypromował w pierwszej edycji, 3 lata temu. Wtedy dotarł do "szerokich mas społecznych" które nie znały go z lat 90-tych jako redaktora nacz. Brumu i Plastiku i prowadzącego Halogramy na Polsacie.
Nieprzypadkowo też największą karierę ze wszystkich ludzi związanych z Idolem zrobiło jury. Bo to oni nakręcają ten program i w przeciwieństwie do "Szansy..." oni są najważniejszymi postaciami tego widowiska.

Macku,
Przyznajac, ze moj ostatni post powinien byc brany troche z przymruzeniem oka, to nie znaczy, ze zaraz robie sobie jakies zgrywy z tego tematu. Wrecz odrwotnie. Watpie tez aby robili to inni na tym forum, ktorych o to posadzasz (przynajmniej takie odnosze wrazenie czytajac te posty).

To jest naprawde godna idea i mam nadzieje, ze w koncu, w jakis sposob, uda sie ja zrealizowac. Wierz mi, jesli moja sytuacja bylaby inna, sam juz bym dawno zjawil sie na Twoim podworku z zakasanymi rekawami i z workiem w garsci aby to zaczac. A tak, moge tylko pomarzyc i zaciskac te przyslowiowe kciuki, ze do tego dojdzie.

Pozdrawiam, wychu

Może tu cos znajdziesz na temat normatywów:
http://www.tomshardware.pl/ lub wrzuć na forum. Pozdro.

Czołem

Zwracam się do samorzadowców i ich znajomych:

Ludzie mamy niepowtarzalną okazję na zorganizowanie w Łomży kina z prawdziwego zdarzenia - niech będzie to warunkiem wybudowania marketu na zawadzkiej.

Proponuję , aby w ramach tzw offset-u inwestor zobowiązał się do zaangażowania jednej z sieci kinowych , najlepiej dużej i przygotował dla niej powierzchnię w centrum handlowym - drugiej takiej okazji może nie być!!
Być może również sieć kinowa byłaby zainteresowana tego typu rozwiązaniem - zawsze to jakiś rozwój - a wiadomo jesli firma się nie rozwija tzn. że upada.

Jeśli jesteście znajomymi , rodziną , dziećmi itp samorzadowców i chcielibyście mieć kino pod nosem - molestujcie ich aby chociaż popytali o takie rozwiązanie - to nie kosztuje tylko trzeba troszkę chęci.

Pozdrawiam

Świetny pomysł z tym kinem, bo ja ostatnio oglądałem film z myszą, autentycznie , w naszym kinie są myszy, mój boże kto zdewastował minie publiczne, coś strasznego, nawet wysikać sie nie mogłem , bo nieczynne, więc musiałem na dworzu, już nigdy tam nie pójdę, utopia prawdziwa

Też polecam nasze piwo. A piją go nie tylko w USA. Piszesz marcelus jakieś bzdury. Jasne, że pije je przede wszystkim Polonia. Amerykanie nie znają się wogóle na dobrym piwie. Gdyby zaś miało ono popyt wśród rdzennej populacji USA to Browar Łomża musiałby mieć 100 x większe możliwości produkcyjne. Nasz ŁKS mając takiego sponsora mógłby kupić połowę Barcelony, Chelsea oraz najlepszego bramkarza świata - Jerzego Dudka, czego sobie, naszemu Browarowi i Dudkowi życzę !

Albo coś MrS kręcisz, albo Cię serwis w konia robi ....... Cytat, ze strony LG o warunkach gwarancji:

"Od dnia 20 października 2004r. autoryzowane punkty sieci serwisowej LG Electronics będą wymieniać klientom końcowym monitory LCD z choćby jednym uszkodzonym pikselem lub subpikselem. Usterkę można zgłaszać do stacji serwisowej w ciągu 30 dni od daty zakupu. Przy wymianie będą wymagane standardowe dokumenty potwierdzające zakup monitora."

ADALL, ciężko się jest połapać w toku Twojego rozumowania, bo napisałeś że ja pisze jakieś bzdury, ale w sumie to poparłeś mojego posta.
Ja osobiście nic do Lomży nie mam, sam ją zawsze w barze piję bo jest najtańsza, no i jak na tą cenę nie najgorsza.
A co do wypowiedzi, że w USA pije ją tylko Polonia, to tylko stwierdziłem fakt, w końcu widziałem to na własne oczy.
POZDRO

tak za darmo niedostaniesz przewodnika

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org