Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd PO nie wycofa się z reform dla dobra Polski. Nie pomoże pisowskie ujadanie |
Tez to zauwazyłem;) Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd PO nie wycofa się z reform dla dobra Polski. Nie pomoże pisowskie ujadanie |
to cie jasia mama źle na podusie kładła i ci sie uszy zaginaly a teraz wyglądasz jak kulfon :) heh
|
|
Re: Rząd PO nie wycofa się z reform dla dobra Polski. Nie pomoże pisowskie ujadanie |
mistrz418 ale ja sie nie zamierzam odchudzac, ja sie czuje dobrze Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Wlasnie sie dowiedzialam, ze druk w Pelikanie na Bema po 10 gr strona.
|
|
cb 13 jest na legionów naprzeciw jednostki wojskowej jest tez sklep cb na rogu miedzy rontem na wojska polskiego a browarnej
|
|
Wybiera sie ktos jutro lub w niedziele na poprawke z psychologicznych koncepcji czlowieka?
|
|
praca w administracji ma to do siebie ze jesli masz kogos kto gdzies Cie posadzi na stoleczku to praktycznie nie ma wiekszego probleu z tym czy jestes mlodka dopiero po maturze czy magistrem prawa administracyjnego przynajmniej z teog z czego ja sie orientuje co do atmosfery w szkole to jest milo i przyjemnie nie ma co narzekac. Borys-50
|
|
witam czy mógłby mi ktoś posłać na mój @ jakieś materiały przygotowujące do tego testu, z tego co tu czytalem krążą tu takie, będę bardzo wdzięczny. Dziś złożylem papiery i 2 lipca mam spotkanie organizacyjne w katowicach Pozdrawiam serdecznie
|
|
Paweł 87 napisz jak po WZ jak było , co pytali? duzo ustawy byly? oblał ktos? ile punktow dostales? OPISZ bo mnie ciekawośc zjada ;) POZDRAWIAM
|
|
|
Może i nie zamierzasz ale przydałoby Ci sie to :pp Nie za dużo Ci tego "ciałka" ? He
|
|
Może i dziewczyny ładnie robią w domach u klientek i tanio, bo sama korzystałam z takich usług, ale jak wytną skórki to - AjĆ :-( Chociaż zdarzyło mi się, że jedna nie wycięła, bo mówiła, że nie można... To jednak osobiście polecam p. Kasię Serafińską, fakt trochę trzeba zaplacic, ale potrafi nawet na krótkiej płytce super frech zrobic i ładnie zdobi, no i trzyma się to wszystko xD Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
No czyli widac jaka jest tendencja. W dobie kryzysu szkoda na taki wyjazd benzyny. Pozdrawiam Serdecznie rudy błazen z druhem
|
|
i sie dogadały...
|
|
Jeffrey Congo-tu jestem;))
|
|
BigBoy moze przydaloby Ci sie isc do psychiatry nie za malo masz "rozumu"(zakladajac ze go w ogole masz)? zamknijcie w koncu ten idiotyczny temat Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
a macie informacje na temat nocy świetojańskiej w Wiźnie? :) z gory dziekuje za informacje :)
|
|
ale i cb 13 jest na poznanskiej za stacja paliw, za urzedem celnym :)
|
|
cb.13 ma prawie wszystko ale jak się nieoriętujesz w temacie to zedrą ile się da i wcisną badziewie ZDECYDOWANIE NIEPOLECAM radio każde pociągnie do tego dobra antena i spoko
|
|
jak Rozumek był dobrym policjantem to ty chyba dnem w świetle którego on to szczyty intelektu. Twoje wychwalanie tego co oczywiście było śmieszne i żenujace świadczy dobitnie o przydupstwie drogi panie. rudy błazen z druhem
|
|
kxxn idiotę to zgrywasz zawodowo tak wiarygodnie ze mozna by było pomyslec ze nim jestes tani cwaniaczku poza tym chętnie postawie ci but na twarzy :)
|
|
sam nie wiem do ilu tak do 300 pln Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Wiesz co nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz, więc mnie nie obrażaj dobrze. Ja cię nie obrażam. A skąś ty wiesz co ja robię? Nie myśl sobie żeś ty taki mądry. I że wszystko wiesz. Wbrew twoim pozorom jestem po studiach wyższych i mam w życiu cele, choc w tym momencie wychowuję dziecko, to niedługo ruszam do pracy. Bo bez tego nie da się zyc. Z zadnych zasiłków nie korzystam, bo naszczescie narazie nie musze. Swietnie z mezem dajemy sobie rade. Jak to powiedziales skromnie , ale dajemy. I niestety nie rozumiesz mnie i tego co piszę, więc nie mamy o czym rozmawiac. Bo nie chodzi o zazdrosc, tylko o to jakie jest nasze wspaniałe Państwo. O tym mówię cały czas. Moja mama pracuje w MOPSie i mówi jak to jest, jak przychodzą polacy po zasiłek to po 100 góra 200 zł dostaja, nie mówie tu o pijakach, tylko zwyklych ludziach, którzy potrzeboja pomocy, bo maja jak to zznaczyles po siedmioro dzieci.. A jak przychodzi Czeczeniec to dostaje minimum 2000 zł, a wygląda jak by był milionerem. I wtedy ludzie mało co go wzrokiem nie zabiją. Uwierz mi ludzie będą na to zawsze źle patrzec. Może ty wez się wreszcie do nauki i przestan innych krytykowac. Jak juz napisalam wyzej nie mam nic przeciwko innym narodowosciom, ale to nie jest super rozwiozanie Państwa dac im kase i rece umyc. Trzeba znalezc lepsze rozwiazania. To samo dotyczy rowniez Polaków, takich pijaczkówe, co za darmo kase dostaja od państwa, bo że niby oni nie zdolni do pracy itp. Powinno się szerzyc to jak takim ludziom pomóc. A nie umyc rece. I szczerze nigdy bym nie pojechała do Angli i tak kombinowała jak ty piszesz. Wolę się wziac do roboty i sama zarobic na siebie, moje dziecko i zycie. Tyle!!
|
|
o ile sie nie myle, to ta piosenka nie jest zespolu Łzy, tylko ich wokalistki Wyszkoni
|
|
CyberMass: o **** Ci chodzi pedale jeden?! Normalnie się wypowiadam, a Ty się przypierdalasz. Zaczynasz mnie chłopku irytować. Cytat: Taki jesteś kozak? Był już taki jeden na forum i już tak nie mówi. Się możesz zdziwić CiemnaMasso jaki jesteś anonimowy na tym forum. Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |