Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
My radni... |
napisała co wiedziała, zakwas to zakwas a polepszacze to stosują wszystkie piekarnie w Łomży, bez tego chleb byłby droższy 2-3 razy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: My radni... |
DoPrze nie masz pojęcia i zarazem masz bujno fantazje w wiadrach po farbie... hahahahaha zal.pl ludzie nie wiecie to nie oczerniajcie firmy bez powodu Takos
|
|
"Głupku", jakbyś czytał ze zrozumieniem, zauważyłbyś w cytacie, że Java jest wymagana, aby w pełni cieszyć się wszystkimi dostępnymi opcjami w OO. Zajęło to ci aż 1 dzień, a i to mało, żeby zrozumieć, także się nie strosz. Mi ten software odpowiada, Ciebie widać nic nie cieszy, co nie ma ładnej tapety i pingwina w środku. Mam lepsze rzeczy do roboty, niż odpowiadanie, bo wolę z trollami nie dyskutować. Byś się chociaż wysilił i wymyślił własny nick, a nie się podajesz za kogoś kim nie jesteś, bo do oryginału dużo ci brakuje. I tak jestem pełen podziwu, że potrafisz napisać więcej niż jedną linię tekstu, bo to się rzadko zdarza na tym forum... Bez odbioru trollu. rudy błazen z druhem
|
|
Sprawdź używane na allegro. Kupisz za pół ceny. POzdrawiam
|
|
Fin zal mi ciebie...albo jestes jakis ****** gówniarz albo chory na umyśle...bo dorośli ludzie raczej nie szukają zaczepki i przeglądają forum w celu pozyskania jakichs wiadomosci:) ja nie bede rzucal takich obleśnych tekstów jak ty bo to wstyd .. i to tyle :D fantasta1111@wp.pl tez bym chcial te zdjęcie.
|
|
hehe ze wyplaca to wiem laski nierobia tylko mogliby sie pospieszyc
|
|
Hustler doszedłem do wniosku że rozmowa z Tobą jest bez sensu ze względu na róznice w IQ. Niestety nie przyswajasz całego tekstu lub nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Zgłoś do specjalisty bo mi nie chce się tłumaczyć Tobie o co chodzi może kiedyś sam do tego dojdziesz:)
|
|
# Nairames skąd jesteś? Powodzenia na TWO i TSF :)
|
|
Rozowe okulary, radary zbierają żniwa głównie na 40stkach; w miejscach, gdzie jest ograniczenie do 50km/h często nie dojrzysz flash'a jadąc nawet 65km/h (+niektóre nie są działające). Radary, jednak tylko te stałe, są w niekktórych oprogramowaniach GPS, o ile się nei mylę. Przenośne radary są dla 'rozrywki' (mundurowych), połowa łomżyniaków o nich dowaiduje się po miesiącu dostajać pamiątkowe zdjęcie. Riposta
|
|
ha ha hah szaszu Ty to jesteś niezła artystka haha hahah:D
|
|
dobrze powiedziales
|
|
czapka na oczy
|
|
ale ubaw
|
|
jak wchodzisz na skypa ustaw sobie na rozmowę testową, połącz się i na dole (na Skypie) masz obrazek. masz narysowane słuchawki kliknij tą ikonkę i pokaże Ci się dwie ikonki:D na jednej masz mikrofon i obok strzałkę rozwiń to. powinno się pojawić "domyślne ustawienie Windows","Mikrofon...", "Audio cd..." "Wejście liniowe.." itd. i musisz sobie któreś z tego ustawić. nagraj się na wiadomości testowej i będziesz słyszał/a jak to brzmi:D ja mam ustawione na Mikrofon (realtek...) i jest gites.
|
|
to był radar przenośny czy maszt?? na maszty mam sposób prosty i tani ale publicznie nie mogę go podać bo wiecie że k..wy są także w internecie
|
|
niewiem jaką mam kartę ,a na gg tez tak przerywa ;] ale z tego co pamiętam nagrywalem glos na nero waveeditor to byl dobry głos.. Takos
|
|
a jak wyglądają treningi Boksu? i czy jest jakis podziała na grupy ? np: początkową? bo zawsze jak dochodzi do grupy nowy to nic nie umie i ciężko się trenuje z kims kto juz wczesniej trenował :d
|
|
nie chodzi o wieksze szanse, ale o satysfakcje grania, jezeli ktos gra nieuczciwie, satysfakcja jest nieobustronna
|
|
Hej Przeczytałam co piszecie i nie wiem czy mi się nie odechciało tej całej policji :)) Ale jak tak patrzę na co niektórcyh z tych policjantów co znam TO NIE MOŻE BYĆ TRUDNE przecież skoro półgłówki zdają... hahahhaha Ja jestem na samym początku tej trudnej drogi, narazie 24 lutego mam zebranie informacyjne w Katowicach (jestem z Chorzowa)
|
|
w boksie nie ma grup, bija sie po gebach, ale jest ich dwoch!
|
|
ile czekaliscie na odpowiedz i telefon po psychologu na msw ? ps. byl ktos na komisji WKL w rzeszowie ???
|
|
szaszu tu masz pustą łepetynkę!!! niepisz o czymsi na czym sie nie znasz rudy błazen z druhem
|
|
Podajcie jakis salon w łomży w którym juz przedłużałyście włosy i nie było tzw. skutkow ubocznych bo wg mnie jet duże ryzyko że fryzjerka może schrzanić włosy jesli wykona nieprawidłowo przedłuzanie i wtedy trzeba będzie je ściać.
|
|
cena ok 50 zl... w gre wchodzi mycie... ale na pore roku chyba to nie jest dobre... zalezy jeszcze w jakim miejscy lomzy mieszkasz... gdzie bedzie najblizej..
|
|
nożyczki w ręcę i do akcji. Albo pierwszy lepszy fryzjer
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |