Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co o tym sądzicie? |
strzygę od kilku lat miałam salon na woj.polskiego.zapraszam 506-251-669
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co o tym sądzicie? |
gdzie on tak kogos nazwal:)?
|
|
Myślę szalony palaczu że się zagalopowałeś.!!!!!!! w swojej wypowiedzi !!!
|
|
Tusk mógłby przyjechac, może by ktoś go butem obdarował za te cuda które teraz mamy...
|
|
wickedqueen dobrze ze w ogóle nie rezygnujesz. A dwa ja myślałam ze dopiero po roku można sie starac ponownie o przyjecie do policji,a Ty piszesz ze po 5 miesiacach podejdziesz jeszcze raz do testów. A i jeszcze jedno znalazłaś tam jakiś nocleg? Jakby co daj namiary gdzie i za ile. Matik nie badz dzieckiem , nie zasmiecaj forum :-) Pozdrawiam wszystkich Aga
|
|
Wtorek napisał(a): > twoj tata? pałuj sie fiucie!!! ty nie uprzejmy arogancki z kurwy synie nie wiesz o co buja to z padaj z 4um !! jak ci temat nie pasuje to po co zaglądałeś na ten wontek........
|
|
własnie wtorek..wkurwiają mnie juz te wasze ciągle zaczepki..jak temat sie nie podoba to nie zaglądaj..mi się filmik spodobal mimo ze szyja mnie teraz boli :)
|
|
zamow w sklepie internetowym - albo taxi i z game points ci przywiezie - proste i legalne...:)
|
|
http://www.fotka.pl/profil/andrzejdzieminski/ pan "popularny" mysli ze jest taki fajny bo ma "ziomków"... typowy pedał :D:D pokemon hahahahahhahahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |