czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czekamy na teksty o sukcesach Tuska

temat jeden z najlepszych :) gratuluje :)

-kanapki jeść zaczynam też od najlepszej ;) a jak już jem to najpierw zjadam skórkę dookola a środek potem
-jak jem delicje to najpierw biszkopcik potem galaretka, podobnie ciasta z galaretka
-przed wyjściem z mieszkania sprwadzam 5 tys razy czy zgasilam swiatlo w lazience, potrafie sie nawet cofnac z klatki
-banana obieram calutkiego ze skórki zanim zjem
-zasypiam tel trzymajac w reku
-nie przechodze pod slupami, chociaz musialabym nawet rzejsc na druga strone ulicy
-przez zebre przechodze tylko po bialych pasach
-najpierw wyjadam platki z miseczki potem wypijam mleko
-z mandarynek jem tylko miazsz, a ta blonke zostawiam
-codzinnie rano musze ulozyc sobie pasjansa pajaka
-kazdej niedzieli zmieniam zdjecie w ramce na biurku(moga sie powtarzac co jakis czas)
no i to chyba na tyle :)

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czekamy na teksty o sukcesach Tuska

Czy ten duzy to napewno duzy i czy duzo miesa czy duzo salaty, a czy mega to wiekszy od duzego i czy salaty ma wiecej czy miesa. Czy mega jest podobny do duzego a duzy do malego a maly nie podobny do niczego. A i ile kosztuje:)

ja dwa razy czytam i oczom nie wierze ze tez tak ludziom normalne rzeczy sie podobaja;
zabezpieczyc????????kanapki przed mrowkami, czy to sie da?

A ja mam dla Ciebie nieruchomośc w Kupiskach Starych przy trasie na Ostrołękę obok churtowni z napojami :))
Można tam zrobić i sklep i warsztat.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org