Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czekamy na teksty o sukcesach Tuska |
temat jeden z najlepszych :) gratuluje :) -kanapki jeść zaczynam też od najlepszej ;) a jak już jem to najpierw zjadam skórkę dookola a środek potem -jak jem delicje to najpierw biszkopcik potem galaretka, podobnie ciasta z galaretka -przed wyjściem z mieszkania sprwadzam 5 tys razy czy zgasilam swiatlo w lazience, potrafie sie nawet cofnac z klatki -banana obieram calutkiego ze skórki zanim zjem -zasypiam tel trzymajac w reku -nie przechodze pod slupami, chociaz musialabym nawet rzejsc na druga strone ulicy -przez zebre przechodze tylko po bialych pasach -najpierw wyjadam platki z miseczki potem wypijam mleko -z mandarynek jem tylko miazsz, a ta blonke zostawiam -codzinnie rano musze ulozyc sobie pasjansa pajaka -kazdej niedzieli zmieniam zdjecie w ramce na biurku(moga sie powtarzac co jakis czas) no i to chyba na tyle :) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czekamy na teksty o sukcesach Tuska |
Czy ten duzy to napewno duzy i czy duzo miesa czy duzo salaty, a czy mega to wiekszy od duzego i czy salaty ma wiecej czy miesa. Czy mega jest podobny do duzego a duzy do malego a maly nie podobny do niczego. A i ile kosztuje:)
|
|
ja dwa razy czytam i oczom nie wierze ze tez tak ludziom normalne rzeczy sie podobaja; zabezpieczyc????????kanapki przed mrowkami, czy to sie da?
|
|
A ja mam dla Ciebie nieruchomośc w Kupiskach Starych przy trasie na Ostrołękę obok churtowni z napojami :)) Można tam zrobić i sklep i warsztat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |