Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiara a strach przed śmiercią |
ja nie chodze, jestem zdrowa abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiara a strach przed śmiercią |
a to tak dla rozładowania napięcia. Zapraszam do obejrzenia mojej galerii zdjęć. Tu nawet jeśli byś chciał,nie wyskoczy żadna reklama. www.zippo.one.pl
|
|
jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tym temacie, to spadaj
|
|
no wlasnie, czy moglbym sie dowiedziec co dokladnie jest w tym salonie gier na st. rynku ? Z gory dzieki za info
|
|
same cieple gry, ktore latwo nie rozpalaja sie jak na cisniesz na guzik, VERGISS MICH
|
|
wszystko jasne ...
|
|
hansklos - nie znam ciebie, i ja wlasciwie nie znam czeczenow , jak bede w lomzy to sie porozgladam, ale bieda jest wszedzie, a sluchajac waszych wypowiedzi to oni sa dziadami wykradajacymi wszystko co dobre
|
|
Działanie jest proste. Wyślesz cwaniaczkom fotki, albo sami Ci zrobią. Zażadają od tego kasy obiecując niesamowitą karierę. Umieszczą na jakimś serwerze i tyle. Do tego często się zdarza, że okleją twoją - najczęściej lekko rozebraną sylwetką jakieś długopisy, popielniczki i inne badziewia, sprzedając to w żenująco niskim nakładzie dla spoconych łysych grubasów albo dla jarmarcznej strzelnicy. Zarobią na każdej z was jakieś pieniądze, nic nie oferując w zamian. Ostrzegam przed takimi naciągaczami !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |