Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie rozumiem tej krytyki w kierunku posłów RP |
ja jadlem tu i tu tego kebaba to wiem co mowie, u ciebie jadlem 31 01 i wiem ze tego miesa bylo tyle co kot naplakal a smaymi frytkami sie niee naje tylko miesem i lepiej dodac miesa niz frytek i o wiele smaczniejszy jest z surowkami a niee z ogorkiem i pomidorem i dodam ze powinienes lac wiecej sosu jak sie to zmieni to daj znac bo niee chce placic 11 50 za nic bo juz jedne 11 50 w bloto wyrzucilem. wiec tam czekam na poprawe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie rozumiem tej krytyki w kierunku posłów RP |
poprostu nic ciekawego nie kupiles hmmm ciekawego nawet dobrego do domowego uzytku to sie nadaje-chociaz ja mam w domu duzo lepszy sprzęt :) ! Pisza Ci ludzie że nie da rady a Ty dalej swoje wogole byłes kiedys na jakiejs dyskotece ? A zreszta jakby to powiedział B.Linda "Nie chce mi się z Toba gadac..." IDZ RÓB DISCO :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
brawo - podoba mi sie temat- zastanawiam sie tylko czy bedzie duzo postow?
|
|
Sam powinieneś wiedzieć gdzie zabrać swoją żonę.Współczuć jej takiego męża , który prosi o rady hehe.
|
|
Marta a Ty o zdrowie dbasz? czy tak jak drzewko szczescia siegasz po srodki...? skoro "ono" tak radzi czyli na nim podzialalo....!
|
|
|
może lodowisko albo disco bandżo gdzieś nich się wybawi zmęczy i przestanie ci dokuczać hihi pzdr
|
|
po pierwsze primo moc głosnikow mozna podac na kilka sposobów moc sinus np 70W moc RMS np 100W moc muzyczna np 200W moc pmpo 5000W ;) jesi podaleś RMS to moze to juz jakos zagrać, znaczenie ma marka kolumn! po drugie primo wzmacniacz jest do kina domowego. dwa kanaly wykorzystasz, a trzy wcale. potrzebny ci wzmacniacz dwukanałowy, nawet coś starego polskiego już da rade. aby sprawne. porównaj jakk gra polski wzmacniacz o mocy 2x50W a jak jakis zagraniczny o tej samem mocy :D po trzecie primo.... ultimo! nikomo, ale to nikomo nie wolno otwierac tych drzwi! a co jest za tymi drzwiami? rambo. ;) pozdro
|
|
iiiiiiiii jeszcze to http://www.gddkia.gov.pl/article/oddzialy/gddkia_bialystok/zimowe_utrzymanie_drog/article.php/id_item_tree/fcec414187cbc854f471b1b63159dfba/id_art/3ae915c71e1b320c4c20e5b79e7a79c5 Ja w największe zawieruchy to przez Zambrów do Białego pomykam :)
|
|
tommeknet qwidac jestes niezly lamus skoro tak puffiemy (hauzerowi) zazdroscisz... gra chlopaka w badz co bądz najlepszym klubie w lomzy i zazdrosc cie zrzera ze co noc moze sobie jakas nowa malolate wyrwac. widac pewnie jestes lamus tommeknet i sluchasz eski jak jezdzisz na nocki po browarzze widlakiem !!! buahhahaha lamusie :]
|
|
mi juz sie w glowie przewraca...... a bo to kobieta decyduje trzeba najpierw spotkac decyzje potem szybko zapadna kazdy lubi jezdzic samochodem
|
|
szczesliwie bedzie umierac' i jaki duzy pogrzeb bedzie..... Takos
|
|
axelall bylem w wku i te panie nic nie wiedza tzn nie ma rozporzadzenia ;/;/
|
|
604422382
|
|
baby potrafia bardzo dobrze liczyc' mozna jechac' i do Bialowiezy - wszedzie... oni bardzo lubia jezdzic samochodem, tylko jak sie spotkac?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |