wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Może TAKA jest prawda??

I beznadziejnie budować swoje wypowiedzi na obrażaniu konkurencji, bo niestety do tych niektórych "kiepskich" kebabów z Łomży sporo Ci brakuje. Czekałem, byłem, zjadłem... I mogę pochwalić tylko wystrój, naprawdę super.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Może TAKA jest prawda??

Ma ktoś jeszcze namiary na tanie ubezpieczenie OC?

wogole ten temat mozna rozumiec na wiele sposobow!nie wazne wampir czy lalus-kosmita yamy czy sweet candy wazne ze ludzie chodza,tancza i sluchaja tej muzyki choc czesto gadaja ze wszystko no jedno kopyto i tylko ciezkie brzmienia.........hehe jak by sie chociaz co 10ty bywalec yamy znal co to za muzyka to by tak nie gadal albo n ie chodzil!Gosc ma pojecie o graniu i lubi to z tego co widac do tego ma swoj image jak kazdy DJ :)
Dobrze by bylo jak by jakis nowe kawalki zamiksowal to juz wogole elegancko :))
Puffy graj dalej chlopie pozdr...

Do Megan 5 : chodziło mi własnie o tych którzy kiedyś kończyli studia,a nie taraz. Jeśli chodzi o fizjo dzienne to może i są bezpłatne,niewiem.Jakbym była na "garnuszku u rodziców" to tak ale jak sama się utrzymuję,mam rodzinę i muszę pracować żeby się utrzymać to dzienne nie wchodzą w grę..:) Nikt tu za bardzo nie czepia się przecież do wykształcenia lekarzy tylko o podejście do pacjenta prywatnie i na fundusz zdrowia.Czy ono musi się aż tak różnić....?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
nieruchomości
Sprzedam łąkę 1 ha na Pniewie (działka 99) 200702_2.0026.99.
tel. 509983069
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org