Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z mandatem dla Borysewicza? |
pzu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z mandatem dla Borysewicza? |
najlepiej to wziac kredyt w banku
|
|
a co jest nie tak z sahara
|
|
Nowy Pan Prezes zbiera tylko sobie pieniążki na wypłatę,co go obchodzą jakieś tam łazienki..W jak najszybszym czasie chce się nachapać i spier****ć.Niech inni jego następcy się martwią..
|
|
a co chcesz wiedziec?
|
|
Możesz sprobować na 604-133-667 Ma kilka firm a i konretny gościu jest. W branży od 19 lat. Szczerze polecam. Sąsiad wznowił u niego OC na omegę 2,5 litra z max zniżkami za 363,- !!! W Link4 za to samo chcieli od niego 564,- W PTU za to samo chcieli 483,- a w MTU za to samo chcieli 511,- Za nim zdecydujecie się ubezpieczyć dobrze poszukajcie! A najważniejsze - nie ufajcie żadnym reklamom w TV. Takie reklamy kosztują ogromne pieniądze i za te reklamy płacą oczywiście klienci! POZDRO wszystkim automaniakom
|
|
Czy ktoś z was mógłby mi polecić jakiś dobry program do zgrywania filmów z kaset mini dv na płyty DVD?
|
|
ponoc jest ok polecam tez zajazd rys
|
|
kebab pyszny mi smakuje napewno tam wroce :] z czystym sumieniem polecam :] pozdrawiam
|
|
Jak zwykle dział ogloszen nie działa. Jakis czas temu bylo ogloszenie o zaginionym czarnym labradorze. Ów labrador kręci sie kolo mojego bloku. Czy moze ktos podac numer do własciciela??
|
|
Nalali mi o ładnych kilka litrów za dużo, czyżby zbiornik się rozciągnął?
|
|
Autor: lustrator Od zabezpieczenia tego są drogowcy żyjący z naszych podatków. Skoro nie potrafią tego zrobić, a starostwo ich do takiego działania zmusić to może czas na zmiany? Za drogi gminne odpowiada - Gmina Za powiatowe - Starostwo Za wojewódzkie - Wojewoda Za krajowe - GDDKiA Wszystkie wymione instytucje mają swoje siedziby lub siedziby oddziałów w Łomży. Droga Łomża - Jeżewo DK64 to droga krajowa. Starosta to może sobie w tym wypadku tylko skargę do GDDKiA napisać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |