Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co się dzieje? |
moim zdaniem najpierw by sie chlopakowi z miesiac trzy tygodnie takiego treningu ogolno rozwojowego przydalo zeby rozruszac stawy miesnie i przyzwyczaic do wysilku.najlepiej pompki roznej masci troche brzuszkow drazek wasko szeroko o ile dasz rade bieganie tez super wplywa na wszyski miesnie no i popieram basen jek najbardziej jaki kolwiek styl dobrze wplywa na rece i kregoslup polecam sporo plywania zabka i krałlem a potem pomysl o szukania plany treningu na necie chyba ze masz teraz duzo ruchu lub uprawiasz sport to ogulno rozwojuke mozesz ograniczyc do tygodni dwuch
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co się dzieje? |
hej Milusia ja osobiscie polecam Lecznice MAłch i dużych zwierząt OAZA na woj. polskiego 129 b... koszt to chyba cos kolo 350 zltych ale wrto w to zainwestowac piesek pozniej sie nie zmienia jest taki jak byl a mozesz w ten sposob zapobiec wielu chorobom bo np pozniej jak piesek bedzie mial cieczke i go nie zaplodnmisz to jest porawdobodobienstqo wystapienia ropomacicznego moja suczka to miala i operacja pochlonela dwa razy tyle pieniedzy ale takze zabezpieczasz jo przed nowotwor=ami... wiec polecam OAZE nie ma chyba lepszejk lecznicy... zawsze tam chodze a na sterylizajcie sie umowilem i byl to dogodny termin dla mnie wiec zanioslem pieska i pozniej po paru godzinach odebraslem... pozdrawiam
|
|
Re: Co się dzieje? |
apailem sie tez na tego kebebe i poszedlem w dniu otwarcia ale niesetty pocalowalem klameczke i kolezka mi powiedzial ze tam niedaleko jest kebab nr 1 wic poszedlem a tu maly lokal malo rzeczy a kebeb palce lizac... suzy cieplyu istne cudo... i adres podobny Małachowskiego 6/55 zaplacioilem dyszke ale nie zaluje tego i juz chodzecodziennie s tu lipsa ni pjde
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |