Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tylko to mu pozostało |
witam. Toruniak wejdź tutaj : http://bip.szczecin.kwp.policja.gov.pl/portal/KWS/406/5469/Rozpoczecie_rekrutacji_2009.html i przeczytaj niezbędne dokumenty. Nawet nie ma wzmianki ze trzeba mieć wpis ze przeniesiony do rezerwy - tylko książeczkę wojskowa do wglądu. W ustawie jest jasno napisane, kto nie dostał powołania przed 4 grudnia 2008 zostaje AUTOMATYCZNIE przeniesiony do rezerwy. Wiec wydaje mi sie ze nie potrzebujemy tego wpisu. Ale to tylko moja sugestywna opinia :) Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tylko to mu pozostało |
ciekawy temat, masz rację. No ale w jakiś sposób musi się tworzyć społeczność kamieniczników w tym mieście.)))))) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Zgadzam się że najlepiej i najtaniej na granicy ,a tak na marginesie to jak kupujecie lity w kantorze to uważajcie bo można kupić i takie które już nie chodzą np.w Wilnie odrzucono mi 10 litów bo były już nie ważne .
|
|
małe pytanie, w podaniu trzeba zwrzeć informacje odnosnie do w jakiej komendzie chce się pracować, jeśli jest mi to obojętne to jak to sformułować ? Można tylko napisać, że ubiegam się o przyjęcie mnie do pracy w policji w komendzie lub komisariacie na terenie Szczecina ? Czy trzeba wybrać jakąś konkretną ?
|
|
Byłem w tygodniu.Szkoda ,że tak szybko zamykają.Ciężko w tej Łomży znaleźć coś otwartego po 24.
|
|
Ja również polecam Cymbeline w Białymstoku. Kupiłam tam sukienkę, oraz dodatki i byłam bardzo zadowolona. Jeśli ktoś chce mogę odsprzedać; model: Racine. Poszukajcie w internecie, jest dość popularna. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
ale macie porady ;o. lepiej odwiedz jakis sportowy serwis, www.sfd.pl lub www.kif.pl to, ze ograniczysz jedzenie i zrzucisz te 5kg na poczatku nic nie oznacza, bo to jest glownie woda, pozniej to ci powroci spowrotem. kupujesz jakies odzywki, zalezy czy checsz slabsze (tse) czy mocniejsze (venom/scorch), zapisujesz sie na silownie i robisz aeroby. najlepiej ukladasz diete, na sfd masz opisane jak. to, co zrzucisz to tluszcz, a nie woda, nie patrz na sama wage, ale i na wymiary. glownie chodzi o ograniczenie w/w, a wlasciwie dostarczanie odpowiedniej ilosci, bo za malo to takze nie jest za dobrze dla organizmu/miesni i odbija to sobie pozniej.
|
|
Autor: łewap (---.lom.vectranet.pl) A tak nie pójdę bo mi za drogo!!!! Tak - w Warszawie pewnie taniej. A na serio - 40 PLN za taki koncert to niewiele. Daleko nam jeszcze do XXI wieku! Ano daleko, P. łewap, skoro tak trudno przychodzi zrozumieć, że i muzyk musi z czegoś żyć, a dyrektorowi ROK zależy, by jak najmniej dołożyć do tego interesu. Autor: szaszu (---.w92-128.abo.wanadoo.fr) aaaaaaaa moze kultura(muzyka) jest tylko przeznaczona dla "bogatych"Lomzyniakow? Bogatych łomżyniaków kultura interesuje tak, jak mnie disco polo. Przykładów nie będę podawać - osoby zorientowane wiedzą doskonale o kim mowa. Autor: papkarol (---.lomza.mm.pl) ja nawet za darmo nie chciałbym tego słuchać Tak, ściągnięcie z sieci pirackich MP3 Dody czy innego "twórcy" wystarczy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |