poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Rządy Platformy w skrócie"

Ja tam wierze w to co udowodnione i logiczne..a nie w to co pisze w książce i to co ktoś mówi dla własnych korzyści :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Rządy Platformy w skrócie"

Ludzie czy wy wogóle czytaliscie co piszecie? Polowa z was co pisze na forum ze nie ma Boga pewnie co niedziela razem z rodzicami chodzi do kościola a ten post chyba został założony przez jakis odłam religijny jechowców czy cos podobnego. Przecież to jasne że Bog istnieje i jeżeli poczytacie troche pisma św to sie moze jakos do tego przekonacie! Przecież tu nie chodzi o to żeby słuchac Rydzyk FM ale o to zeby chociażby przestrzegac jako tako praw morlanych dekalogu to wszytko jest z tym powiązane żyjecie w kraju gdzie za religię wiele odważnych POLAKÓW oddało życie za to co wy teraz nawyacie ze tego nie ma! Zapraszam w takim razie na katecheze osobistą do mnie :) pzdr

BÓG HONOR OJCZYZNA!

Pewnie z nudów się wybiore, choć zakupów nie planuje. Jakoś nigdy nie ma tam nic konkretnego i wartego uwagi.
Warto jednak poczuć tę wiosenna atmosfere...

Hmm to ja jestem osobą z tego konta :)
i widzę pierwszy raz to na oczy . a tego kto to zrobił proszę żeby odezwał się do mnie jak jest taki mądry i odważny :) Pozdrawiam .

chyba usuneła konto bo nie ma takiego profilu .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org