Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obydwie żony Gosia zdobyły mandaty parlamentarne... |
Najtaniej Lity kupisz na granicy. Jeździłem w zeszłym roku do Druskiennik. W Białymstoku sprzedawali po 1,15zł. a na granicy sprzedali za 1,01zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obydwie żony Gosia zdobyły mandaty parlamentarne... |
katarzyna87: spróbuj otworzyć sam lokal gastronomiczny a potem przeczytaj to co pisałem i zrozumiesz mało tego jak znajdziesz kogoś kto ci wykona instrukcje gmp to wzbudzisz mi szacunek bo nikt w łomży czy zambrowie nie wie co to takiego wogóle jest gmp... ale co ja mam się tobie tłumaczyć chcesz przyjdź nie to nie trudno włożyłem wszelkich starań ( i będę dalej wkładał) aby w tym lokalu można będzie dobrze zjeść, w miłym klimacie posiedzieć, i za rozsądną cene.
|
|
moimzdaniem w polsce jest takie prawo i dlatego tak jest bo gdyby tym wszystkim grubym hujom za każdy przekręt opcinano dłoń to wszystko by wyglądało inaczej. ale to tylko marzenia ściętej śniętej głowy pozdrawiam
|
|
Grunt to zrozumieć tekst pisany Misiekielo.
|
|
Mariano2, na Twoim miejscu ruszyłbym do Ratusza i zapytał czy mają Ci coś do zaoferowania jeśli otwierasz nowy biznes. I nie uprzedzaj się od razu. Myślę, że wbrew pozorom i opiniom na tym forum, urzędnicy są tam po to żeby pomóc - między innymi takim ludziom jak Ty. Powodzenia i pozdrawiam
|
|
ale jesli macie wybierac to kazdy inny, bo tam sie studentow nie szanuje,sprawdzaja czy masz sciagi itp jak w przedszkolu ![]()
|
|
azaxxx, głupoty wypisujesz. Zgadza się, uczyć trzeba się wszędzie, ale mam tam znajomych, mam też znajomych nauczycieli, którzy tam wykładają i wiem, co tam się dzieje i jak odbywają się zaliczenia, także nie opowiadaj mi bajek. Nie mam w tym żadnego biznesu, żeby tak pisać, tylko po prostu piszę to, co o tym kolegium wiem.
|
|
Witam, Czy wiecie gdzie w Łomży lub okolicach można polakierować meble na kolor. Czy ktoś świadczy takie usługi?
|
|
W kantorze na ul. Krótka,na rogu ![]() ________ Malachit
|
|
na rogu wymienisz ale zaplacisz jak zyd za matke;/ w tamtym roku lity byly 1.05 a mi krzyknal 1.60!! na granicy najtaniej i najszybciej bedzie:D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
http://mieczkos17.wrzuta.pl/audio/uCju2kerlX/xxxxxx-xxxxxxx Zna ktoś tytuł? ;]
|
|
raczej nie ,ale korzystniej jest wymienic pod granica,a najkorzystniej jest placic polska karta -najlepszy przelicznik!!!!!!!!!!!!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
k*wa jaka siepa! stary czego ty słuchasz? :D
|
|
Edius 4 lub PINNACLE STUDIO, Adobe Premiere Elements
|
|
Niech owy człowiek (markolo5) najpierw sam wytłumaczy o co Mu chodzi bo póki co wygląda na to, że sam nie wie... Lubi pokrzyczeć ale jego wypowiedzi jakoś nie mają sensu... Wciąż nie rozumiem czy dostał za mało o opakowanie, czy w opakowaniu które dostał brakowało tabletki... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wiesz co,wiedziałam że ktoś zaraz tak napisze.Po pierwsze to jest temat do kobiet a po drugie - jeśli dobrze przeczytałeś to nie mam jakiejś nie wiadomo jakiej otyłości żebym musiała - jak ty to napisałeś - MNIEJ ŻREĆ,a tymbardziej że nie lubuję się w fast-foodach itp więc daruj sobie te uwagi ok?
|
|
Dzięki:) do Yanek:widzę,że najbardziej się tu udzielasz w tym temacie.Jak już chcesz wiedzieć to chcę zrzucić te 5-8kg żeby wrócić do wagi sprzed ciąży a jest to trochę trudne
|
|
Ciekawe czy istnieją jakieś leki przyśpieszające przemianę materii lub hamujące apetyt..wtedy i żadna dieta odchudzająca nie byłaby potrzebna....:)
|
|
zeby cwiczyc areroby nie musisz wcale chodzic na silownie co do twarogu to jest to zrodlo bialka ktore wchalania sie dosc dlugo dlatego jest zalecany na noc ale na odchodzanie proponowal bym jogurt lub kefir przed snem. Pisalas komus ze jestes po ciazy a wiec jesli jeszcze karmisz to nie polecam zadnych spalaczy typu (tse) i tych mocniejszych. Co do weglowodanow to zapewne chodzilo o ograniczenie cukrow w diecie takich jak glukoza czyli w twoim przypadku rezygnacja ze slodyczy:)
|
|
czytaj ze zrozumieniem Spy pierwszy link jaki podalem to byl w temacie poszerzenia (barow) a drogi to ten z ktorego marta wypisala te rewelacje.
|
|
NIe,już nie karmię.Dziecko ma 4 lata.......No ale parę kilo zostało,przed ciążą nigdy nie ważylam więcej niż 63-65 kg przy wzroście 172 cm ..:/
|
|
ja nawet za darmo nie chciałbym tego słuchać Kokosz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |