Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podziękowania |
"alfik89" Sadze ze ten pomysl nie wypali choc jest dobry!W Łomży nie przyjmnie sie taki lokal-wiekszosci ludziom nie znana jest ta kuchnia z poczatku mozna liczyc na tlumy ale dlugo to nie bedzie prosperowalo!Niestety z zalem mowiac lomzyniacy wola kebab czy mcdonalda sa troche zacofani choc napewno znalezli by sie fanatyce tej kuchni ktorzy nie beda liczyc grosza przy placeniu rachunku. Pomysl dobry ale ryzykowny! Zycze powodzenia i chetnie o knajpke jak sie otworzy :)) pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podziękowania |
zgadzam sie z przedmowca a do tego kuchnia malo urozmaicona ile mozna jesc taco i burrito i ta czarna fasole a to podstawa tej kuchni. W Juesej jest fastfood z Mexican food i sie zwie Taco Bell i za bardzo tam bialych ludzi nie widac tylko malutcy latynosi, wiec nie mysle zeby sie w Lomzy cos takiego przyjelo.
|
|
do "asiulka851 " - czy mogę wiedzieć, co robilaś u Pani Marty?
|
|
normalnie,rejestrujesz sie i ciagniesz :) tylko teraz zrobili oplaty ale mimo wszystko ja i tak wole ciagnac z chomika i zaplacic te pare zlotych niz bawic sie w jakies bearshary, torrenty i inne badziewia przez ktore net muli. za 10,98 smsem mam miesiac abonamentu - ok 3gb tygodniowo, przy sciaganiu filmow w rmvb nie jest tak zle - sciagne wiecej filmow niz mam czasu na ich ogladanie
|
|
wczoraj mialem psyche na msw. to jest jeszcze bardziej przykrecone niz multi. serie - 100 pytań pozniej kolejne 305. i limit niesepelna 1,5h. na deser tablice na logike plus pogawedka z psycho. odpowiedz oczywiscie przez telefon /nie od razu/ oznaczac bedczie skierowanie na WKL. czy to nie jest z deka dziecinada ???
|
|
jasiu_smietana: nic ;P, he widze że się dobrze rozumiemy :)
|
|
pytanie z innej beczki czy jest jakaś dobra siłka z sprzętem olympa? (gdzieś niedaleko stokrotki) nazwe ulicy bym prosił :)
|
|
Sorry, nie wczytałem się w Twoje pytanie. Chodzi ci o lata 90-te, a więc już osiedla istniały.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |